19

Сата НАТО

преди 5 години

Всички герои тука сте на два шамара герои. Цял живот гледам дървени философи, които се спихват от едно скръцване на зъби. Кога за последен път се сбихте с някой? Относно тази жена, тя е толкова американка, колко онзи от берлинското метро е българин.

18

Анонимен

преди 5 години

В Германия, господине, индивида имаше български паспорт, да това не го извинява, че прилича на човек, ама само прилича.... като тая на видеотоИ ти пишеш на моят език, ама кой ти е майчиния?Не плюй във водата от която пиеш, ***===А то ще се окаже, че в България живеят и други националности !А оня ден един драскаше, че щом носиш бг паспорт си българин :-)

17

Анонимен

преди 5 години

То само като я види човек как е запасала раницата на гърба се едно ще ходи на Еверест натъпкана с отпадъци веднага му става ясно на че става въпрос за диво прасе по случайност родено като човек.

16

Анонимен

преди 5 години

Кадеша източва социалната система без да е работила 2 дена.

15

бай ганю

преди 5 години

тя без да искаобещава повече да не прави така

14

Анонимен

преди 5 години

В Германия в Метрото нямаше никой , освен бандата на рома , и жертвата..А тука тази уби човек пред очите на цял автобус.. и всички подвиха опашка , все едно нищо не се е случило.. Това е Кравария..

13

До сатанато 2

преди 5 години

"Българинът в Германия,ритнал момиче в метрото в Берлин, имаше на процеса преводач от...турски!Мдаа..

12

Азъ

преди 5 години

Изумително е как научават новините със закъснение от ДНИ, браво. Пс. И вие като мен следите ютюб, поради что се наричате журналисти? Да ви имам новините, само Биволъ и тва е.

11

Анонимен

преди 5 години

Тъжното е, че такива *** имат деца...

10

Бучински

преди 5 години

В Германия, господине, индивида имаше български паспорт, да това не го извинява, че прилича на човек, ама само прилича.... като тая на видеотоИ ти пишеш на моят език, ама кой ти е майчиния?Не плюй във водата от която пиеш, ***

9

Съмнявам

преди 5 години

се дали и в РСХА е имало структура за такава цензура!

8

Бучински

преди 5 години

В Германия, господине, индивида имаше български паспорт, да това не го извинява, че прилича на човек, ама само прилича.... като тая на видеото

7

я гледай...

преди 5 години

До Анонимен 1 А американците возят ли мъртвец на покрива на колата ?

6

Анонимен

преди 5 години

Малко хора в САЩ могат да си позволят да платят гаранция от 100 000 долара, тази има пари. Но законът там е закон и сега и парите няма да я спасят.

5

До 7

преди 5 години

Какво да направят? А само са я погледнали на криво, а са отнесли присъда я за расизъм, я за сексизъм!

4

Афроамериканка...

преди 5 години

Не е от расата знам...

3

Victimized

преди 5 години

"Хм...в Германия българин едва не уби момиче, ритайки го в гърба в метрото."Българин? Я пак пробвай...

2

Victimized

преди 5 години

Заради цялата политика в САЩ насочена срещу белите мъже, феминистките и цветнокожите се помислиха за безнаказани. Ако стане нещо все го обръщат на расизъм или насилие срещу жените и всичката медийна *** ги подкрепя.Не са един или два случаите вече в които животите на невинни мъже биват съсипвани заради измислени обвинения.Разбирам, че има проблем с насилието над жени, но това не означава, че всеки мъж е изнасилвач или расист, и тази реторика не помага на никой, а искат да я наложат и тук.

1

Анонимен

преди 5 години

И другите които видяха седят все едно нищо не се е случило - това може да случи само в Кравария..