15

Анонимен

преди 5 години

Не те знам какво реставрираш, но пишеш неистини. На бул. "Княз Александър Дондуков-Корсаков", 3 е министерството на труда.

14

Ей

преди 5 години

Добра започва Зеленски. Може да се окаже неочаквано добър президент. Дано спре войната в Донбас и нормализира отношенията с Русия.От това всички ще спечелят.

13

Реставратор

преди 5 години

Зеленски да предложи на Путин замяна на Крим за Задунайская...и без това центъра на София отдавна е превърнат в долнопробно московско предградие, а и Президент, Премиер и Парламент се водят на руски адрес: бул. княз ал Дондуков-Корсаков 1, 2 и 3 !

12

Анонимен

преди 5 години

12, най-вероятен обаче е третият път - Новорусия по абсолютно мирен начин се разширява на запад до границите на Унгария и Полша.

11

Ей

преди 5 години

Самите украинци си му викат ВЛАДИМИР, наш'те гугутки го украинизират на Володимир...И друго - човекът говори руски, не знае добре мове-то.

10

Анонимен

преди 5 години

8, Зеленски очевидно е някаква марионетка на началника, който го назначи на поста прецидент. Той не е субект, а обект на глобалната политика и на него не му се полага да има собствени мисли и да прокарва независими решения.

9

Анонимен

преди 5 години

Пътищата са два. Украйна става федерация и руските републики се месят във вътрешната и външната политика във федерална Украйна. Вторият път, е независими руски републики Донбас, Луганск и сие, които не се месят във вътрешната и външната политика на унитарна Украйна.Изберете си.

8

Анонимен

преди 5 години

Не ми говорете глyпoсти! Зеленски е никой и се казва "никой".Той озвучава това, което се разбраха Путин и Помпейо в Сочи преди седмица."Ведомости" ни представя основните моменти от вчерашното му слово пред Радата при встъпване му в длъжност като прецидент на Украйна, но не ни информира, че на тази церемония отсъстваха държавни глави.Президентът Радев и пръмъерът бяха ли в Киев при встъпване на Зеленски в длъжност като прецидент на Украйна? Тръмп, Меркел, Макрон, Туск, ишиаса бяха ли?Не!

7

Анонимен

преди 5 години

Този гейчо Зеленски очевидно е някаква марионетка на Путин и много скоро Домбас и Луганск, а може би и Мариупол, ще преминат официално в руски ръце. Открито да заявиш, че си готов на всички за да има мир е дилектно сваляне на гащите и заемане на поза партер, безусловна капитулация, оставяш се на милостта на врага - типично за женичките, остъпки, лигавщини и ревове.

6

Анонимен

преди 5 години

До 6 Като не те интересува Украйна, що дириш тука, та не ходиш да ближеш паметника на съветската армия бе !

5

Анонимен

преди 5 години

"Диалог" преведено на езика на Московската Орда означава Рекет, Заплахи, извиване на ръцете !

4

Мда

преди 5 години

Ти вероятно ще си отидеш преди Путин... няма да си първият пукнал от злоба :)

3

Руската измет

преди 5 години

не разбира, че избора на Зеленский е началото на края на рашистка Русия и диктатора Путин.

2

пожелание

преди 5 години

Дръж Путин ,защото ще умрете от глад ,студ и едри въшки !!

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Мир, и, едно- дете, на- семейство .....