32

До 33

преди 5 години

А в Йемен какво се случва? Каква е версията на Кремъл? Може би там Саудидска Арабия и Иран организират съвместни военни учения?

31

Анонимен

преди 5 години

До 30"Иран са шийти, а Саудидска Арабия суните - светлат ли вече лампите кремълските леки женички?"Хахахах смешен си с ПАРАЛЕЛНИЯ СВЯТ в който си от наркотици и пропагадна.Иран - ИСЛАМСКА РЕПУБЛИКА - религия КОРАНА Саудидска Арабия суните - религия КОРАНА, КРЪВЕН ВРАГ ЕГИПЕТ

30

Анонимен

преди 5 години

До KromВсъщност Иран и Русия имат много сериозни разминавания в Сирия, но принуда са заедно. Иран искат смяна на Асад, Путин го иска за марионетка, Иран се стреми да увеличи влиянието си в Ливан и Сирия, което лази по нервите на Кремъл.

29

Анонимен

преди 5 години

въздух под налягане

28

До 26

преди 5 години

Иран са шийти, а Саудидска Арабия суните - светлат ли вече лампите кремълските леки женички? А ние с руснаците етнически нямаме нищо общо, това със славяните е руска имперска измислица пусната в употреба някъде в края на 18 век. Да не говорим, че в Русия християнство няма, там на почит е исляма и култа към поредния велик вожд Путин.

27

Krom

преди 5 години

До Анонимен 27 - няма проблем, не съм си го помислил.

26

Krom

преди 5 години

До Пипнете Иран и вижте - драги, Русия не е особено надежден съюзник. Това не е Сирия, където руснаците имаха военноморски бази. Аятоласите не са им верни соло т.ашаци като Башар. Колкото до Китай, то Дракона е хитър играч. Дали пък някои допълнителни споразумения по търговските спорове с Америка няма да направят китайците по малко заинтересовани от Иран?

25

Анонимен

преди 5 години

Милите тролчета, какви сизифови напъни да "докажат", че Иран е неква си военна сила в сравнение с САЩ. На практика е една бълха! И половин самолетоносач стига за да и ликвидират цялото и ПВО за 10 мин.

24

Анонимен

преди 5 години

До До 25"Доста си ***, Саудидска Арабия и Иран са най-големите врагове в Близкия Изток. Защо не прочетеш малко какво се случва в Йемен, сибирска простакесо?"КАЖИ МИ СЕГА КРЪВЕН ВРАГ ЛИ Е СЛАВЯНИНА РУСНАКА, ЗАЩОТО ТИ СИ ХРИСТЯНИН. КАТО ВИ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ И РАЗУМА Е БЕЗУМИЕ ПРИ ГЛУПОСТТА НА ЧОВЕКА.СУАДИДСКА АРАБИЯ КРЪВНИЯ ВРАГ ВИНАГИ ОСТАВА ЕГИПЕТ СЕГА СА В МИР И СА В АРАБСКАТА ЛИГА.КАКТО БЪЛГАРИЯ ВРАГА Е СЪСЕД А НЕ СЛАВЯНИТЕ!

23

Krom

преди 5 години

Иран не е в силната си позиция. Петата колона на Иран е Хизбула. Днес Хизбула, която традиционно черпи сила от Интифадите и палестинското движение не е съвсем във форма и единство. За това пък, традиционно силните противници на Иран - Израел и Саудитска Арабия са въоръжени до зъби и апетитите ми са големи. Особено на фона на Израел, Иран е технологично изостанал в оръжейно отношение. Ако опита в момента да се сдави с Америка, резултата е предсказуем.

22

Анонимен

преди 5 години

Правилно, само дето е объркал словореда.

21

До 17

преди 5 години

Така е Иран е голяма страна, но разнородна, има голями групи които желаят промяна на режима, отделно имат много заклети врагове в района като Изреал, Саудидска Арабия и ОАЕ, които само чакат повод, за да преминат в открита война. Какво се случва в един Йемен? Реално Саудидска Арабия води война с Иран, в Сирия също се водят подобни прокси войни. Така че Иран съвсем не е в силна позиция, а Тръмп далеч не говори глупости, напротив той води последателна политика на консолидация в района.

20

Пипнете Иран и вижте

преди 5 години

Пипнете Иран и вижте как Русия и Китай ще ви превърнат в своя колония! СССР си казва думата...

19

Анонимен

преди 5 години

Хмммм......че КЪДЕ все ощенямат "интереси на САЩ........." освен в Близкия изток, то май няма място в нашата галактира където тия кравари да не искат да си разхождат говедата!!! Дип че е неприлично, бих им казал нещо по-така по повод на техните "интереси"!!! Господи Боже, ОСВОБОДИ НИ ОТ ТАЗИ НАПАСТ!!! То това тяхното вече не се търпи! Скоро май ЦЯЛ СВЯТ ще излезе на протест срещу тия наглеци!!! Слава Богу, че има все пак КОЙ ДА ГИ СПРЕ! Аллооу....братушките, не се ослушвайте, ами ги подбирайте!!

18

Victimized

преди 5 години

"САЩ може да смачка Иран за максимум месец"Колкото смачкаха Афганистан вече 17 години, и сега ще трябва да се изнесат позорно.Техните войни са диктувани от Биби Натаняху и това не е целта на интервенцията, целта е Израел и СА да нямат конкуренти в региона за да може да наложат хегемония, но ще ударят на камък, особено ако продължават да се дръвчат на Китай.А и нещо им угасна устрема във Венецуела, след като стана ясно, че Русия и Китай няма да си оставят инвестициите там.

17

Баба Ванга е познала

преди 5 години

Баба Ванга е познала.. Наистина Тръмп ще унищожи САЩ.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Хахахаха Саудидска Арабия никога, АМА НИКОГА няма да води война с ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА ИРАН!!!!Арабската лига се СДЪРЖАТ от агресивна реакция спрямо ИЗРАЕЛ, защото точно това иска САЩИНСКИЯ лешьояд да долети за СВЕТОВНА ВОЙНА

15

Анонимен

преди 5 години

В Иран живеят близо 10 млн. кюрди, познайте на чия страна ще бъдат те при една евентуална война.

14

Анонимен

преди 5 години

САЩ могат да смачкат Иран, така е, но цената която ще платят ще е огромна, защото ще трябва да връщат много хора в чували, особено ако има интервенция по суша с пехота и т.н. Това естествено си има и "политическата" цена която Щатите ще трябва да плащат както на свой терен, така и по света.

13

Анонимен

преди 5 години

САЩ може да смачка Иран за максимум месец, а най-интересното е че Израел от една страна и Саудидска Арабия и ОАЕ от друга, с удоволствие ще се включат и ще бъдат индиректни съюзници.