63

До Наблюдател

преди 5 години

И кое му е логичното? Толкова успешни сезони и накрая такъв скалъпен финал. Я помисли малко тия диваци дотраките как пък няма да реагират на това че кралицата им е убита? Та те следваха до тук "трошачката на окови" и сега хоп никакви ги няма, защо? Сигурно са били в отпуск. Що пожертваха лорд Варис, а джудето пак оцеля? Защо Церсейката си разчисти сметките с върховния врабец и съвсем очаквано тя получи възмездие за унижението, а Денерис тъкмо когато стана интересен персонаж я ликвидираха?

62

разбира се

преди 5 години

Мъжете са предатели. Особено на жени.

61

Анонимен

преди 5 години

Драконът,на когото Денерис му се явява майка,оставя Джон ей така?Сив Червей,който изби стотици хора заради Денерис го остави ей така?Аря в предишния епизод с три огромни белега по лицето,а сега само фон дьо тен и липсваше?Тотален буламач!

60

Анонимен

преди 5 години

След края на петата серия от осми сезон предполагам на всеки му стана ясно че ше убият Денерис само се чудех кой от тримата ще го направи Аря, Джон или Джуджето. Точно от това трябваше този път да избягат сценаристите и по този начин щяха да изненадат зрителите а те нищо обичайното предателство.

59

Анонимен

преди 5 години

Просто сценаристите за това време което имаха можеше да сглобят нещо по вълнуващо да избягат малко от еднообразието всяка серия да умира един от главните персонажи и то по един и същи начин предаден от най близките си СКУЧНО!!! Много слаб финал за такъв хубав филм който беше до тази последна серия.

58

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателенДа точно така прав си никой не иска нищо просто това всеки го очакваше поне аз и поради тази причина за мен този финал загуби всякакъв интерес.Мое мнение. Иначе филма до този момент почти нямаше забележка.

57

Наблюдатален

преди 5 години

Какво цвилите - логичен край. Най-големия злодей - Бран, виждащия в бъдещето, седна на трона, което му беше и целта - като го пита джуджето - Ще можеш ли да управляваш?, той какво отговори - иначе защо съм бил пътя дотук, нали така. Джуджето - манипулатор - ръка на краля - че кой убеди некадърника Джон Сноу да убие Денерис. Санса Старк - кралица на Севера. Правилно - жертваме брат си в заверата, защото де да имаше друг начин - нали така каза. Бием дузпата на другия си брат, че да станем кралица.

56

Анонимен

преди 5 години

С една едничка серия развалиха така хубавия филм жалко.

55

Анонимен

преди 5 години

Много слаб финал

54

дам...

преди 5 години

Като цяло слаб сезон и видимо претупан финал. Единствено ме е яд за съдбата на лорд Варис, който беше единствения с акъл в този сериал. А джудето като един типичен дребен дявол пак остана до самия край. И защо набързо приключиха с Денерис? Точно беше почнала да става инересен персонаж и хоп "добрия"Джон я пожертва и накрая се отказа да бъде крал.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Е, нали начело със Слави искате да сменяте политическата система. Ами това Ви демонстрираха. Поставят герои с изключителни способности и с невъзможност да има деца. Спира се по произход, а изборът да е заради качества! На моменти се питам знаете ли какво искате? После не ми плачете, че не сме случили на политици. И защо трябва са се взирам за забравени бутилки и чаши, а не да гледам филма? И краят си логичен завършек на цялата история. Честно, не искам да знам какво искате.

52

Анонимен

преди 5 години

Честно да ви кажа незнам какво искаха да покажат в последната серия нещо не ми се връзва. И все пак аз мисля че показаха хитроста на дяволчето върте *** и накрая пак у власта. Но като цяло много зле очаквах много повече.

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е заради чашата и бутилката, а заради скапания сценарий на последния сезон, който на никой не се хареса.

50

Анонимен

преди 5 години

Последната серия беше много зле толкова години го мислиха и това ли успяха да измислят ужас. Разочарован съм.

49

Анонимен

преди 5 години

До ГостБаце, народа е платил и очаква нещо за парите си. Това твойто "Критикуващите да направят по-хубав сериал и без гафове" звучи като извадено от предизборна пропаганда, а и тя особено не върви в момента.

48

Анонимен

преди 5 години

Какво очакват да видят почитателите на сериала след "презаснемането" му? Това ще е като изпросен подарък за забравен юбилей, или отговор на настоятелния въпрос: "Обичаш ли ме?" задаван многократно. С други думи, "Абе, хайде от мен да мине. Не е така както искаш, но щом толкова настояваш..."

47

Анонимен

преди 5 години

Май дяволчето всички ги нагласи разчисти си пътя до края с приказки и политика точно като наще политици не случайно е дяволчето.

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТака като те слушам - напълно реалистичен филм. Какво искате. Така е в живота. Няма справедливост и толкоз.

45

Анонимен

преди 5 години

Не трябва ли да има оставки?

44

Анонимен

преди 5 години

Той и Хан Аспарух навремето носеше електронен часовник от най модерните тогава,ама какво от това.Филмът си беше хубав за ,,13 Века България''.Да не би да го спряха от излъчване?