33

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен 20 Снимки със софри, казваш, задръствания по празниците от коли, и всичко това-заради ББ??? А 2-та милиона навън, емигранти, които се връщат само лятото, докато са живи родителите им, а после-ще продадат всичко, за кой колкото даде, и няма да се връщат? Те чие дело са? Расипаната икономика, работеща вечно на ишлеме, или разчитаща на европрограми? Селското стопанство, подарено на селски хитреци и градски мутри?Армията-един стадион хора, с оръжия от преди 50-60 години?

32

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 22 Да ама по Конституция частната собственост е неприкосновена и никой не може да ти я конфискува ей така, като едно време след 9-ти Септември.

31

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 18 Само с лаене нищо добро не ни чака.... Така е приятел , ама виж как Корнелия иска с лаене да прилапа и държавата.

30

Да допълня...

преди 5 години

Тези декларации за имуществено състояние са велика глупост. Не знам от къде е прекопирано , или е наш патент.

29

Тези тарикати

преди 5 години

нямаше да са във властта, око не бяха селски хитреци! Българската алчност няма насита, колкото по имат, толкова повече искат да трупат! Затова НЕ на Боковите хитреци!

28

Kiorsufra

преди 5 години

Ako be6e niakoi obiknoven 4ovek 6tiaha da go raspar4etosat,ama nali sa upravliava6ti ni luk, ial ni mirisal.

27

Анонимен

преди 5 години

Налага се да накачим стълбове и дървета с гербавите крадци!Всеки ден го повтаряте това. Досадни сте вече.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Налага се да накачим стълбове и дървета с гербавите крадци!А крадците от бсп кога?

25

безинтересно

преди 5 години

Селски вили, дворчета, участие в дребни фирми... това са баналности. Когато излезат данни за недекларираните милиони в офшорки, палати извън България и сметки в швейцарски банки, ще стане интересно. (Тоест, никога)

24

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало, който работи в държавни структури, да няма право на фирми. Ако иска да е частник, да напусне държавната служба.

23

Анонимен

преди 5 години

Налага се да накачим стълбове и дървета с гербавите крадци!

22

Анонимен

преди 5 години

Което не е декларирано, да се конфискува. Ще видите как бързо ще се научат да дакларират всичко!

21

dmx

преди 5 години

20 процента са само, които са достатъчно глупавите да не сметнат няколко числа и прекалено самонадеяните да не ползват подставени лица. Иначе корупцията гони 100 процента.

20

Анонимен

преди 5 години

Е,добре де,кога е било по-различно ? Кога Т.Живков е живял панелка,кога Луканов,кога Сакскуборготдски,кога Станишев ? Ония от БСП милиардери.Милен Велчев и бандата му да не живяха в двустайни ?Аман от профани ! Шилета загубени ! Ония с Виденов фалираха държавата от бездарно крадене,нямаше какво да се яде,ББ сега им крив,че пълно с коли и задръствания,по фб само снимки със софри и екзотични места,във всяка стая телевизор,разни таблети,телефони,ремонти на апартамента,...ай по сериозно

19

Анонимен

преди 5 години

500 лв. платих че закъснях да декларирам имота си. Срокът беше 6 месеца. Те го променили на 2 месеца. А нащите управници въобще не ги декларират. *** то държавата. ***. Пак ли де изберем?

18

Анонимен

преди 5 години

И вместо да се правите на остроумни в някакъв форум с тея суджуци и имоти( друг е въпроса,че всеки един от вас на тяхно място,не би направил нещо различно),излезте и поискайте увеличаване на мин.раб.заплата,намаляне на акцизите,данъчни облекчения,по-високи социални правомощия.Само с лаене нищо добро не ви чака и при следващите.Защото има милион начина да се ИЗПЕРАТ пари и пак ще си живеят в лукс.Като не искате ГЕРБ,поне покажете на следващите ,че ви интервсува вашият живот,а не техния.

17

Анонимен

преди 5 години

Е ако тия не декларират , другите защо трябва да декларират. Те за *** ли са.

16

Анонимен

преди 5 години

До11 И какви са да имат право да не вписват. Двойни стандарти ли има. И как така хем на държавна ясла и на действаща фирма. И как ще се оправи тая институция/ като са малко служители/ със сивата " криминална дейност. Като е в пъти повече от легалната.

15

Анонимен

преди 5 години

Нали е публично какво притежават, защо да го декларират, пълни глупости са тези декларации.

14

Анонимен

преди 5 години

Търговският регистър, Имотният регистър... Голямо заличаване пада май.