4

Mustafa

преди 5 години

Българомохамеданите са хубави хора, но за съжаление объркани. Някои от тях смятат, че като се кръстят и като слагат български имена на децата си и ги женят за българи ще се харесат на българите. Не знаят, че по-ксенофобски настроени хора няма. Спасението им е да държат здраво исляма и сюннета на пророка. Има и много помацци това, които го спазват и ще се спасят.

3

V

преди 5 години

до 2 GB - Означава Джебел ;) Това е една друга държава .Със собствени традиции ,култура и дори обществен строй :) Намира се на Марс .Затова не я откриваш на картата :)))

2

Анонимен

преди 5 години

GB = Великобритания BG = Велика България

1

V

преди 5 години

В тези населени места няма как да има икономика.Трябваше тези хора да бъдат изведени от там и обезщетени с имоти в по големите градове на страната,а техните имоти да станат държавни.Сега държавата седи и гледа как техните деца стават част от чужда икономика ,а не от наща и на всичкото отгоре налива милиарди за селца с няколко баби.МНОГО ГРЕШНА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.През комунизма на сила ги държаха по селата,така че държавата е длъжник на тези хора ,а не на арендатори и партии които вземат субс