123

Анонимен

преди 5 години

До Дядо от селотова са евреите на ЕВропа!

122

Дядо от село

преди 5 години

Тръгвам за там , ама ...дали ще дават коледни добавки към пенсията ?!

121

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, че си се оправил в Австралия, но нищо не казваш как може да се търси работа там. Впрочем, навремето срещнах един български пастор от Автралия. Той се оплакваше, че го мъчи носталгия по България

120

Гoшу

преди 5 години

До Анонименкакъв Манхатън, не съм бил там и не мога да коментирам. Ти знаеш ли каде е Америка каде Австралия. Има малка разлика. Аз мога да коментирам само там където съм живял, западна европа и тука. За манхатън ще трябва да питаш някой от Америка, сигурно е интересно там

119

Анонимен

преди 5 години

Зех австралийски паспорт на 5-тата година, и като щаслив ав$тралиец си живея сред най райския край на Планетата. Имай в предвид че съм работил и в западна европа----------Все си забравяш интернет биографията. Пропусна Манхатън.

118

чичо Гошо

преди 5 години

До ГoшуРадвай се.Сега сичкото ром що е останало тук ще се изсели в Чвейцарията.

117

Златко

преди 5 години

до 117. - Ако някой ти се оплаква от живота в Швейцария , че бил тежък, значи не го слуша главата. Дори ***..те са по добре в Швейцария от други места по света. Правете си сметката как ви лъжат.

116

Аз

преди 5 години

До Бай ДанчоАми да! Как така ще бачкаш за чужди капиталисти?! Друго си е да бачкаш за българските - дерат по-яко! Тия, западните, са гола вода! Една кожа не могат да ти одерат! Друго си е българина - две, че и три кожи ще ти одере!

115

Гришо

преди 5 години

Тези които лъжат за Швейцария имат много здраве от мен! Да, пица на улицата по крайбрежната улица в Цюрих в стрария град беше 24 франка! Кафето също както съм писал. Проблема не е в това...там каквто и заплата да вземеш ще е ниска защото позициите за по висока са ограничени за хора от Швейцария. Наема за жилише е убийствен!! ако не делиш с други ... направете си сметката! Мюнхен ми се видя като Перник спрямо Цюрих по цени!

114

tt

преди 5 години

Браво.А сега кажете Велкомен на *** ни.И си пазете портмонетата.

113

Бай Данчо

преди 5 години

Трябват им бачкатори. Видяха, че има полза само от белите емигранти. Черните се оказаха ***. Никога няма да ида там да бачкам, особено за западни капиталисти. Не на капитала!!!

112

Анонимен

преди 5 години

Говорих с една жена в Цюрих, първото нещо което ми каза е, "Живота тук е тежък". Работи като чистачка, вече 10 години е там, детето и расте там. Не съм я питал защо го води този "тежък" живот, но съм сигурен защо. Заради детето! Образованието е безплатно и е в топ 10 в света, градския транспорт е уникален, децата ходят сами на учлище още от 6 години и сменят по няколко рейса и влака. Кой смее тук да си пусне дете само да пресече улицата, камо ли да ходи на училище?

111

Златко

преди 5 години

Аз съм швейцарски гражданин и наистина е добре човек да живее тук в Швейцария. Доходите ми са много добри, хората са чудесни, възпитани. Стандарта е нормален за живот . Тук на езерото е чудесно. Тук не търпят обаче прости хора. Поздрави от Швейцария !

110

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуМи баце сам си си го причинил, предполагам никой не те е карал насила.

109

Анонимен

преди 5 години

САМО ЕС

108

Гoшу

преди 5 години

До ПрограмистКолега, парите не най важното, по важно е къде и как ги харчиш, а не просто да ги имаш. Затова съм тук от 7 години. Зех австралийски паспорт на 5-тата година, и като щаслив ав$тралиец си живея сред най райския край на Планетата. Имай в предвид че съм работил и в западна европа, но не останах там въпреки че кариерата ми вървеше нагоре, но се преместих тук. Сметай. по3дравви от едно инженерче магистърче

107

Програмист

преди 5 години

До Анонимен 106:Kогато някой е нает в сериозна професия - например програмист или лекар - преместването се плаща от работодателя, че даже и остават малко джобни.

106

Гoшу

преди 5 години

не разбрах дали трябва да се притесняваме или да се радваме от новината че Швейцария ще я налазат българи, след като аз съм ав$тралийски гражданин живеещ в Cидни квартала зад 0перата и ви пишем и четем от офиса ми до ситито

105

Анонимен

преди 5 години

Цюрих бил "вътрешно студен град" - ако на чисто, организирано място, където всеки си знае и мястото, и работата се казва така, предпочитам пред "вътрешно топъл град"

104

Анонимен

преди 5 години

Аз се преместих в Швейцария тази година, програмист съм, тук взимах супер много пари и водехме доста раточителен живот. Там заплатата ми е доста висока, но половината отиват за наем и здравни. На една заплата сме с 2 малки деца, не бих казал, че мизерстваме, с храната компромиси не правим, въпреки това парите стигат от заплата до заплата. И все пак не бих се върнал тук за момента, там е рай да отглеждаш деца, толкова е лесно и приятно. Правя компромис с мен за сметка на децата.