47

Анонимен

преди 5 години

"ползваха доларчета ,както винаги постъпват диктаторчетата по света"Диктатор - всеки, който не играе по свирката на рогатите задморски чифтокопитни. Доларчета, либераст-джендърче, защото господарите ти така създадоха Бретън-уудската система, за по-сигурен грабеж. Който се пробва да мине на друго, освен зелени тапети с С на тях, веднага беше демократизиран.

46

Калеко Алеко

преди 5 години

Този Хюсейн май върви по стъпките на аркадаша си Саддам Хюсеин ... Онзи увисна на гредата, след като за една нощ американците разтуриха целият му Ка.тун, а на този ще му фръкне чал.мата заедно със зелката под нея ... !!!

45

Анонимен

преди 5 години

Смях. Тоя исляямист навремето Садам го нарита 7 години , когато щеше да чупи и неговата глава. За САЩ даже няма да коментирам ...Ще бягат като жени с тея рокли по пясъка, когато пристигнат първите ВВС. Тоя бута целия арабски свят. Дано скоро САЩ сложат край на това.

44

Тина-мина-замина

преди 5 години

Иранците и на Садам се зъбиха,че такава война си спретнаха със Садам в 80-те години, та и двте страни загубиха от конфликта.

43

Анонимен

преди 5 години

Иран не е обикновена държава. Първо, съществува от хиляди години и второ е водеща в шиитският ислям, което значи, че има последователи и привърженици и в самите щати. За първи път в историята може да има джихат, на който съчувстват и който поддържат не мюсюлмани.

42

валутка

преди 5 години

Грешиш, другарю и то нарочно.Садам от Ирак и либииеца Кадафи бяха отгледани от СССР, а ползваха доларчета ,както винаги постъпват диктаторчетата по света.

41

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

40

Питам

преди 5 години

До 45 Това което си написал може би е вярно , но е доста сложно.Далеч по лесно е да станем 51-ви щат на САЩ и готово. Ще ни изтеглят като локомотив. Младите вече знаят английски.

39

Анонимен

преди 5 години

"Тай и Садам щеше да " убие " Америка"Садам беше отгледан, угоен и заклан от Америка. Беше без съюзници, години наред се зъбеше на всички и всичко с краварите зад гърба си. Иран? Терена е смърт за война пред вид с какво разполагат американците. Китай дали ще седи и ще гледа как пс.етата разръфват съюзника му? А руснаците?Бледоликите може много да лаят, но определено не им стиска да отворят пълномащабна война.

38

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че Америка е световния хищник, но пък на нас ни налага визи, те са агресори взимат световното богатство, командват света, но пък ние не можем да се възползваме. Тогава каква ни е ползата от това "партньорство"? По-добре Русия+Китай+Иран+Северна Корея да ги гръмнaт и световните пари да бъдат преразпределени, така вече имаме реален шанс да докопаме баницата, иначе при "американския световен ред" духаме супата.

37

Онзи

преди 5 години

До 43. Мани не говори такива неща, че капиталистите и либералистите ще те изядат с парцалите.

36

Гост+

преди 5 години

"Победител винаги е този при който са парите и високите технологии". О, не! - всъщност сблъсъците в миналото с Русия, а после на Германия с СССР са показали, че това не винаги е "богуизгодно". По нови примери са Корея, Виетнам, и дори Сирия.

35

Да допълня...

преди 5 години

До до Онзи 43 Американците боят да налагат демокрация по целия свят и да не допускат нов комунизъм. Комунистите от СССР най вече Ленин е казвал че комунизма трябва да победи в целия свят. Виждаш ли някаква разлика ?А що се отнася до природни ресурси САЩ и Канада заедно имат повече нефт , газ , злато и диаманти от всеки друг.

34

Мда

преди 5 години

Не че Иран е кой знае какво,ама там американските номера няма да минат.Най-малкото заради съседството с Русия.

33

Зозо

преди 5 години

Тоя смешен генерал за какъв се мисли? Май ще хвърчат .ч.а.л.м.и. в скоро време!!!

32

до Питам

преди 5 години

"За какво ти е безвизов режим с Америка ? Сигурно искаш България да остане без население. Циг..ани.те в Европа , българите в САЩ и те така."Без визов режим с Америка ми трябва за да им ползвам ресурсите и за да има стокообмен между България и Америка. Виетнамците защо мислиш че направиха такива Виадукти и дръпнаха толкова напред?! И не само те. Много от тях в САЩ взимат по 100к долара на година, а познай дали се асимилират като американци, парите отиват в Азия

31

Питам

преди 5 години

До Анонимен 31 За какво ти е безвизов режим с Америка ? Сигурно искаш България да остане без население. ..те в Европа , българите в САЩ и те така.

30

до Онзи

преди 5 години

Да и на мен това ми направи впечатление. Интересно защо САЩ нямат интереси на северния полюс или в Сомалия, защо интересите им са все в региони където има я злато, я диаманти, я петрол?! Искат само да цoцaт, а на нас ни слагат визи! Какъв партньор са ни те тогава?! Пускай им ракетите и те да пускат кокала и да има ново преразпределение на световното богатство и тогава ние вече ще имаме шанс да захапем парче от баницата, при тези "партньори" вече 30 години нищо не сме видяли

29

Я па ти..

преди 5 години

До реал 26 И кой ще е този дето ще спре краварския произвол, я кажи , че не мога да се сетя.Победител винаги е този при който са парите и високите технологии.А САЩ ги има и двете.

28

Онзи

преди 5 години

"Интересите на САЩ в региона" Това дами и господа е ключовата фраза. Вие сами си направете изводи.