33

Анонимен

преди 5 години

До дедо поп Ами има си един куп прокурори разследващ прокурор, наблюдаващ прокурор, началник на прокурорите , верига. Преди беше един прокурор за всичко, един съдия за всичко сега и там са един куп .

32

дедо поп

преди 5 години

"От полицията обясниха още, че Окръжна прокуратура-София наблюдава..."Ми то само наблюдават друго неправят тия некадърници

31

Анонимен

преди 5 години

Ето сега е момента да се узаконат всички трупове на убити и безследно изчезнали хора

30

недко

преди 5 години

този човек си е планирал всичко,бил е подготвен,разбрахме че бил много подреден човек,обмислял всичко предварително,този е духнал и вече го няма в територията на държавата,затова полицията в момента в безсилна,явно този заиков не никак случаен тип

29

Аз съм на 100%...

преди 5 години

..сигурен, че полицията ще намери всички трупове на застреляни хора, разположени в околностите на къщата на издирвания г-н Зайков!

28

Луи дьо финес

преди 5 години

Е как застрелва хора на метри от къщата си? Нали се издирва от дни и цялото село е завардено оттогава. Да ни пази бог от нашата полиция. Това е фарс!

27

Анонимен

преди 5 години

единия му назначили полицейска охрана, но 2 души го отвлекли и го убеждавали цяла нощ да махне репортаж, другия пък го дирят по планините, забравили да проверят по къщите на селото... спете, спокойно, милицията ви пази

26

ха-ха

преди 5 години

до 23 Ромо -Ей ,дженди Гугъл плаща по 5 ст на всеки спам ,като твоя.До края на месеца ще заработиш 5$, с които ще можеш да си купиш *** вибр.И дано се кротнеш ,че ми писна от глупостта ти.

25

Анонимен

преди 5 години

Ченгетата не са зле, а са зле управлявани и ръководени! Те нямат инициатива, защото са под постоянен стрес и без реални права! От правомощията остана само задълженията, но с вързани ръце и ум! Внимават само да не сгрешат и изтърват пенсия и заплата накуп! Гледаш някаква към 60 годишна дядка, едва си носи униформата, замаен от хапчета и 2 ракии, но се натиска на пенсия и заплата и има кой да го търпи!

24

Анонимен

преди 5 години

Получил е необичайно силно сърцебиене, и в паниката е настъпал спускъка на ловджийската пушка.Останалото са подробности..

23

Гостенин

преди 5 години

И как ще е еднакво оръжието? Едното на престъпника, другото на МеВеРе-то.Смях във залата.

22

Анонимен

преди 5 години

Що да не са го застреляли при претърсване в паниката и сега - Ами, така го намерихме!

21

Гостенин

преди 5 години

Понеже предния коментар го изтриха набърза:Във селище, блокирано от МВР, застрелват някого със ловна пушка.Е, кой е убиецът? И най-вжното: ЗАЩО?

20

Анонимен

преди 5 години

До 20Никий няма право, да претърсва къщите за щяло и не щяло...

19

Анонимен

преди 5 години

Щом Бойко не се е изходил пред камерите по случая, значи нещата за момента са изтървани! Има ли реализация, ще се появи и започва процедурата ,,Пъчене и рейтинг"!

18

Анонимен

преди 5 години

Съседи, че и братовчеди. Много възможно е убиецът наистина да се е криел при него. И после да се е уплашил да не го издаде и да го е убил. Ако нашите "професионалисти" се бяха сетили да претърсват къщите навреме, жертвите можеше да са с една по-малко.

17

Лора Паламарката

преди 5 години

Не знам как ще осъмнем! И не вярвайте какво ви казват по телевизорите, защото - ето! Хората са много добре подготвени и оборудвани, само дето не са за тази работа!

16

batmario

преди 5 години

Зайков нямал телефон от 1 година........ й.......... цялата работа на милицията згъна...Плачещата Мадлен сложи очила-слънчеви...галиба

15

уточнение

преди 5 години

Сутринта нямаше следи от насилие , а сега е бил убит с изстрел в брадата...Вчера бил жив около 18ч.Полицията търси Зайков с хеликоптери в гората.Не разбрах само ,сега след като е убит Валентин ,дали са проверили на тавана или продължават да вярват на убития.Не ви ли се струва ,че полицията се е оплела в лъжи и нищо не прави?

14

Заец

преди 5 години

А дано утре-другиден го намерят да се е самозастрелял с 10 патрона в гърба. До него да намерят и оръжието- ловна пушка 12-ти калибър (гладкоцевна двуцевка със заглушител) ! Къде е веско-потния, пак да ми попее за родната МИЛИцелия?Мам-каму, тия не само не могат да крадат ,ами един заек немоат да фанат !