63

Анонимен

преди 5 години

към коментар 70:пише се Удръжки,не ОТдръжки!!!!!!

62

Toros

преди 5 години

Тороска гроздова.областен специалист по всичко срещу шише ракия

61

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата в момента в Русия е 650 евро, а минимална към 190 евро, но тя не се облага с данъци и отдръжки

60

Анонимен

преди 5 години

Масовата заплата в Русия е минималната-87$.

59

Анонимен

преди 5 години

И какво общо има Китай с Просия?

58

53667

преди 5 години

Русия плюс Китай - това са милиард и шестотин милиона. Оттук нататък всичко е въпрос на време

57

Анонимен

преди 5 години

стандарта който имаш в Русия със най-масовата заплата - 70-90 000 .Хахахахахаха, явно парите не ти стигат за хапчетата и не си ги пиеш.

56

Анонимен

преди 5 години

Европа + САЩ са 800 млн души.Това е 5 пъти повече от Просия.Така че колкото и да загнива...

55

Анонимен

преди 5 години

Залязва естествено. Скоро ще има нова голяма емигрантска вълна европейци към САЩ. Бъдещето е в САЩ. Тръмп изправи Америка на крака. Икономиката им расте всеки изминал ден, безработицата вече е 3% (най-ниски нива в историята) и продължава да пада, ще им трябват хора защото всеки месец се откриват поне 200 000 работни места. А Европа се продаде на турци, катарци, аpaби и всякакви измислени милиардери, а освен това се напълни и с много некачествен материал. Затова белите вече гледат към САЩ.

54

Стандарта на Живот

преди 5 години

в Русия е малко по-добър от Френския !!!в Русия литър бензин струва около 40 цента един дюдер в Москва струва около 60 центаотоплението и транспорта в Русия са на смешни цени стандарта който имаш в Русия със най-масовата заплата - 70-90 000 Ръбли е като2500 еврота във Францияно да я оставин Русия .... подледнете България, потитаите ги западните гадове защо скед 30 години "демокрация" и "пазарна" икономика Стандарта на живот в България е на 2 пъти по-нисък от Русия !!!???

53

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Исторически доказано е, че само и единствено, когато е била с Русия нашата държава е просперирала, а народът ни се е множал. Във всички останали случаи сме губили и територии, и население ...ЕС е една изкуствено и почти насилствено създадена организация, в която богатите ограбват човешкия ресурс на по-бедните държави. За малки и бедни държави като България, Латвия, Литва, Естония ...членството в ЕС е фатално и скоро те ще останат без население и с качествено променено такова.

52

F

преди 5 години

ЕС действително в този си вид е една анахронична креация, която трябва да се разчисти възможно най-бързо /след още 3-4 месеца за щастие му изтича "срока"/ и да дойде нов, по-стегнат ЕС с идеологическо начало, което ще обедини народите да си сътрудничат, с армия, със адекватна защита на външните граници, с обща фискална политика, с фонд за иновации. Тогава няма да говорим глупости как Европата залязвала. Въпросът е дали ние ще бъдем част от свръхдържавата, или напротив - част от Турция например.

51

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че ЕС в сегашният си вид е нежизнеспособен и ще има летален изход . Въпросът пред гладният бугаристанец който е екзистенциален е къде ще се нареди на опашката? Дали пред цистерните с квас и казаните с борш или пред тавите с пилаф и дамаджаните с шербет. *** трябва много бързо да намери отговор на този въпрос защото исторически е доказал, че няма пипе не само сам да произведе нещо, ами дори и да се изхранва.

50

Анонимен

преди 5 години

То и пациентът на командно дишане си е жив, ако гледаш само основните му жизнени му показатели. А това, че е в кома не се отчита от надрусаните с "европейски ценности" ръководители на съюза.

49

еврожендерска Европа

преди 5 години

току-що чух името на Росен Плевенлиев по Американска медия, дори не можаха да прочутат фамилията правилно, но не това е важното, важното е, че информацията може да бъде проверена и в Медии на Български:Март 2017 : Плевнелиев получи наградата "Приятел на Цион"попитайте Росенчо защо и за какво получава тази награда!! България и Европа отдавна са поробени от чужди агенти!!

48

Анонимен

преди 5 години

Варгиния-Шуменска -Страпонова не спи. Психопатска му/и/ раута.

47

Колониите

преди 5 години

В пълен разцвет си е. Просто от федеративна форма на управление директно премина на колониална с проспериращите метрополии Германия и Франция и в буквалния смисъл на думата подчинените им колонии (17 български евродепутата от 751 познайте колко могат да дадат наклон на работата на ЕС, а в групите всеки си гледа националните интереси). Метрополиите подкупват марионетните правителства, като им позволяват да източват фондовете. Ако не ви е ясна схемата, пейте си одата и се радвайте.

46

Залезът

преди 5 години

Прочетете "Залезът на Запада" на Шпенглер. Съгласно неговите теории, една култура умира, когато тя се превърне в цивилизация. В този момент ценностите на тази култура загубват значение и единственото, към което се стреми тази цивилизация, е да завладява/присъединява нови територии. От качество се преминава към количество.

45

Труп

преди 5 години

Жив труп си е, прогнил от корупция и джендъризъм.

44

Анонимен

преди 5 години

"Приказки за "залеза на Европа" се чуват от цяло столетие - откакто през 1918 г. бе публикуван трактатът на Шпенглер "Залезът на Запада". А Европа си е жива."В момента Европа се намира в трагично състояние и прилича на Римската империя в залеза си.