229

До: ДрънДрън

преди 5 години

Това няма нищо общо с членуване в НАТО и ЕС, а си е напълно естествен социално-икономически процес при преминаването от един обществен строй в друг...

228

Анонимен

преди 5 години

нарасналата мощ на Русия.------------НОВА ФАНТАСТИКА...СЪНУВАТ НЕЩО КОЕТО НЯМАТ

227

Доналд Тръмп

преди 5 години

Не в Европа, само в Рашка-Парашка ще го ползваме.

226

rm

преди 5 години

Така е, наистина - именно в България ще я метнат.Само рассия ще ни спаси от изконните ни врагове, които копнеят да заграбят панелките на отрудения българин.

225

Анонимен

преди 5 години

Леле! Разтреперах се от страх!Защо ни занимават с глупости?

224

Shark

преди 5 години

До Без ракети у нас. Ако САЩ си мислят че ще останат настрани от евентуални военни действия, както при ВСВ, жестоко се лъжат. Ядрен удар ще има и на тяхна територия и руснака ясно им е дал да разберат това.

223

Без ракети у нас

преди 5 години

Ясно е, че за САЩ е много изгодно да изнесат един евентуален ядрен конфликт далеч от техните граници, и Европа изглежда е най-подходящото за тях място. Но ние нямаме никакъв интерес да ставаме мишена, така че не трябва да приемаме никакви американски ракети у нас.

222

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

221

ognyanz

преди 5 години

До ДрънДрън: Това какво къде може да ни върне, са си твои интерпретации. Кризите не се повтарят от само себе си, и не по един и същ начин. И това няма връзка с НАТО - нас ни вкараха там по сценарий отвън. Ако по времето на Жан Виденов бяхме получили като кредити една десета от това, което получи Гърция, нямаше да има хиперинфлация. Но това е вече в историята.

220

панчо

преди 5 години

номер 1 глупост на седмицата

219

срггсер

преди 5 години

А когато бяхме почти 16 република, по-богати ли бяхме дори от чехи, унгарци и югославяни? Не са ни толкова голяма пречка другите държави, колкото нашия мързел, злоба и крадливост. Нормални хора в малки държави без полезни изкопаеми живеят чудесно.

218

venix

преди 5 години

щатите ще го изду.хат яко и то съвсем скоро...

217

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам за един приятел: Какво стана с прословутия СУ 57?? Ххахах!

216

Анонимен

преди 5 години

Да живее велика Русия!

215

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ=БИТА КАРТА

214

Анонимен

преди 5 години

Русия готова за ответен удар, включително по щабовете на САЩ--------------------ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААТЕ И ПРЕЗ СТУДЕНАТА ВОЙНА БЯХА "ГОТВИ"......КОЙ ЗАГУБИ НАКРАЯ

213

До 261

преди 5 години

Глупости пишеш рецесия и стагнация е в САЩ.Заплатите от 1960-1970 намаляват.Не знам кой ви промива мозъците, ама или не сте били в САЩ, или ви плащат!Прочетете доклади на СБ и МВФ - щото във финансовата сфера граничите със предпървообщинен строй.Поне четете за "Битката в Сиатъл".

212

Секънд Хенд БГ

преди 5 години

В Русия изградиха бункери, в САЩ само бивши военни изградиха такива в частните си имоти.Там където има държавна политика, частният сектор е кръгла нула, поредната финансова криза предизвикана от САЩ 2008 го доказа, да не ти разказвам за милионите ощетени от пенсионни фондове, Катрина и Н. Орл., ама то да промиваш мозъци без да си бил в САЩ е най-лесно.Потресаващо неадекватност се пропагандират в БГ, явно става срещу заплащане.Лошото е, че БГ е на губещата страна. Секънд хенд, храните ЕС!

211

-10

преди 5 години

*** са пропуснали да кажат какво е конкретното ядрено оръжие.

210

Анонимен

преди 5 години

"Виж опита с чернобил! Руснаците"Чай ся, байо. Нали има Украйна, няма ник ви руснаци. Чернобил е бил в УКРАЙНА. Е в УКРАЙНА. Издънката там е на любимите ви, САЩисани укри. Или пак логическите ви еквилибристики, Крим - украински, пък Чернобил - руски.