42

Анонимен

преди 5 години

Тоя трябва да се вкара в затвора ,не само за кражбите на еврофондове а и за опустошенията които нанесе в Странджа по заповед на кукловодите .Борисов кога ще бъде изхвърлен на бунището.

41

Анонимен

преди 5 години

работил за собствената си финансова облага.България от страна производител на плодове и зеленчуци даже в сезон внася от съседните държави.Да не говорим за мляко,месо същото.Удобен бушон, че и семейно на хранилка на държавата

40

Анонимен

преди 5 години

Тия хора това ще им изяде главите, без граничната им алчност, то бива крадене ама тия нямат никви граници.

39

Ванката

преди 5 години

А съд кога? За корупцията и грабежите в еврофондовете, за субсидиите на измислени земеделци, за избитите животни в Странджа, и още, и още... КОГА ще се мръдне правосъдната ни система?

38

обективен

преди 5 години

до 36 ананимен до ОбективенКакви оставки бе ,герберасте? Вие шайката Герб ,вече 10 години сте на власт.Няма кой да ви чака 10 години за да влезете в затвора.До есента трябва цялата ви крадлива банда Герб да търка наровете в килията.Другия вариант е да висите по стълбовете.Няма как да ви чакаме.Държавата загива.

37

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че земеделието последните години се разви и БСП не може да стои със скръстени ръце при това положение.

36

Анонимен

преди 5 години

Всичките подават оставки по "морални" съображения, само Боко иЦвъки явно нямат морал.

35

Анонимен

преди 5 години

Обективен, нека първо дочакаме оставките на бесепарите, докарали България два пъти до фалит, пък тогава може и да дочакаме оставки от другите. Нали не си вярваш, че ако спечели БСП, мед и масло ще потече от чешмите? Същите маскари са!

34

Анонимен

преди 5 години

Боко се опитва всячески да се спаси, ама не знам дали бушоните ще свършат работа.

33

Анонимен

преди 5 години

Вижте снимката, тези хора приличат на група от софийския затвор не на служители в администрацията .... От такива няма как да очакваш "добри неща за министерството"

32

Анонимен

преди 5 години

Всичко било по мед и масло, ама той подава оставка,.

31

Поли от Симитли

преди 5 години

Тиквуне,ти какво чакаш...хората взеха хубавите килии...

30

Асан Триногата

преди 5 години

Поре шукартетен си..кат додеш в Пазарджишкия питай за бай Асан Триногата..южно крило,12 килия..жаден и гладен нема да останеш и ша кажеш збогом на запека завинати.

29

12_5

преди 5 години

Егати кадровата политика.!! Егати избора!! Главният избирач...да му имам критериите!! Оставка..подал , да бе..!! То всеки си я пише в началото без дата..и бащицата според конюнктурара я вади от чекмеджето!! Нек ро лога на кр ад ливите ГръБ.....,един читав не намери Винету!! Всички лика прилика..!! Суджуци,некадърници цецки цецове..калинки..пораженки...уф! Срам да имаха...

28

тия

преди 5 години

реват за разстрел-страшна нагла напаст,колко бърже котилото се развъди.решението е в затвора,работа с норма ,храна за оцеляване и до когато издържат,имущектвото и парите за държавата.не виждат ли от европейският съюз какво се случва тук незабавно да ни изготят -те искат ли такива крадци в европа

27

Анонимен

преди 5 години

А най-чаканата оставка кога ще е?

26

Факт!

преди 5 години

Бсп е никаква партия предцедателът ви в Бургас Бенчо Бенчев го хванаха да окрива мафиот обявен в България за държавно издирване в Истанбул Митъо Очите, сот фирмите на кого очитат парите за охрана по морето? Защо като има полиция в България ще трябва да ми охранява магазина някаква частна фирма ? Едните плашат собстениците и търговците по морето, другите им събират парите за охрана чрез Охранителните ви фирми и най на края вашите председатели се опитват да окриват Престъпниците!

25

Офф ,да се омитат

преди 5 години

След министрите ,следват зам министрите /за сега само двама/.После са кметовете ,депутатите и областните управители.И то когато шайката Герб е на власт.Представяте ли си какъв е грабежа в действителност?Такова крадене не имало никога ,в цялата ни 1300г история.След време ще пише "10 години на повсеместен грабеж ,когато кражбата беше издигната в култ от управляващите".

24

Анонимен

преди 5 години

Е то останаха ли министри в това правителство. Явно всички са прогнили от корупция и схеми по еврофондовете

23

обективен

преди 5 години

Влади Горанов и Каракачанов какво се ослушват?То не остана министър от Шайката ,който да не е за затвора.До кога ще ни пробутват оставки и отпуски?Време е всички от Герб да заемат местата си по килиите.Крайно време е.Вече 10 г чакаме първия осъден от Герб.10 г са твърде много време.