13

Мда

преди 5 години

Съвсем се побъркаха дойчовците....Единственото правилно решение е забрана на исляма в целия ЕС и затваряне на ВСИЧКИ джамии!Реконкиста,един вид.

12

Анонимен

преди 5 години

Ние имаме специалист Цв.Цв.,който може да ги посъветвакак да им го опростят,но всички останали балами да си плащат.Готов подготвен кадър е!

11

Анонимен

преди 5 години

Значи, досега християните са си плащали, а мюсюлманите не?! Да ви п... на равноправието и демокрацията.

10

Нане

преди 5 години

Късно е либе за китка...Са ги дондуркайте... И им се радвайте... Ваща...

9

V

преди 5 години

Като цяло аз мисля че не трябва да има финансови обвързаности между власт и религия. В България всички ние плащаме данък на религиите ,а в Германия религиите плащат данък с изключение на десятъка който от средновековието . Дори смятам че църквите и джамиите не трябва да са собственост на синоди мюсюлманското настоятелство. Трябва да са общински и всички части на двете религии да могат да ги ползват .А поповете да не могат да гонят хора от църквите ,ако няма сериозна причина ;)

8

Hans

преди 5 години

Това е Германистан, официалната статистика, а всъщност мюслюманите са много повече там и постоянно се увеличават

7

Анонимен

преди 5 години

И пак Турция се меси навсякъде, както и при нас, както и в Сирия.

6

Анонимен

преди 5 години

Турците са само разпоредители. Ясно е, че парите са саудитски. Петролни, щото германците са водещ производител на автомобили. А за да станат бяха принудени да поканят гастербайтерите от Турция. Хмм, и всичко това за пари, сега и данък ....Любопитно е до какво дъно могат да стигнат в желанието си да печелят?

5

Анонимен

преди 5 години

това не е вярно , не са 6 процента , преди 10 години ходех често в германия и всеки трети беше такъв , представям си сега какво е

4

IT Pro

преди 5 години

Спокойно, като дойде саудитското финансиране ще се притеснят съвсем...

3

ШахинВарКючюкСики

преди 5 години

Браво, една добра новина!

2

Анонимен

преди 5 години

Само така. А най-добре в Германия да забранят джамиите и изобщо исляма.33313

1

много ясно

преди 5 години

Местните власти са притеснени от турското финансиране----------------------------------------------------------------------------------Изтърваха питомното - ще гонят дивото !!