29

psiholog

преди 5 години

ами тия ляли нали харесват лоши момчетатака че ще търпят лоши работиДа си беше взела счетоводителама щеше да му вика *** и нещастника затворника е пич и готинтова е положението

28

Анонимен

преди 5 години

За голямо съжаление пореден пример за това че хората които не ги интересува как ще свършат важното е да причинят болка или погуба на хората които мразят или считат че са ги засегнали та този тип хора се увеличава...голямо предизвикателство и риск и опасност за настоящите и бъдещи родители...работете с децата си..

27

Анонимен

преди 5 години

до 34 Ами претърпях тежка раздяла с жена си заради именно изневяра от нейна страна, но не съм й посегнал нито веднъж- просто се разделихме и след това една година не бях на себе си....мислех че живота ми е свършил, но времето лекува.

26

Сатира

преди 5 години

Аа те жените си падат по лоши момчета!

25

Joe

преди 5 години

До Анонимен 29Я пак се върни и прочети, че нещо се газираш излишно

24

Анонимен

преди 5 години

до 26 какъв кремък, каква лабилна психика бе? Тоя е чист престъпник лежал в затвора. Искаш да ми кажеш че аз като съм с лабилна психика ще пребия жена си или ще я убия ако разбера че ми е изневерила? Такива хора се пропиват от мъка разделяйки се с жените си, а не ги пребиват или убиват.

23

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА Е БЛАГОДАРНОСТТА МУ, ЧЕ ГО Е ДАРИЛА С ДЕТЕ!

22

Анонимен

преди 5 години

Като ти е изневерила, да ходи при онзи, дето се е бодяла с него. Той да й бере кахъра. Или сме тандем, или не сме. Прав й път. А не да я убиваш. Тя не е твоя собственост, нито ти нейна. Всичко друго говори за парапсихични проблеми.

21

Joe

преди 5 години

До Анонимен 23Каква изневяра, пич??? Те са били разделени отдавна. А и дори да ти е изневерила, има развод, има раздяла. Ама нали ти е насаден комплексът, че щом ти изневеряват не си достатъчно мъж и тръгваш с ятагана да се доказваш. Къса пи***ка не става дълга с убийство, мъжки!

20

Пфф

преди 5 години

До Анонимен 14Ама като ти е изневерила или не може да се гледате, се разделяте и кой от къде е. Не се убивате и пребивате.

19

Анонимен

преди 5 години

до 24 Ако не си примaт, а цивилизован човек, след изневяра на жена ти се разделяш с жена ти и толкова. Какъв бой, какви убийста бре?

18

Анонимен

преди 5 години

От полицията никой него търси.Все пакпразници.Има празни села.Може дастсне някъде кмет и така спокойно дадочака пенсия.Дунапрените ще обявътнякаква версия и... пак така.

17

Joe

преди 5 години

В потрес съм от коментарите. Част от вас не са свалили потурите и духовно са още в пред,елите на Османската империя.

16

Анонимен

преди 5 години

14, Значи оправдаваш убийството на тоя заради изневяра..ако е имало такава от страна на жената? Ти си болен, лекувай се.

15

Анонимен

преди 5 години

А при родителите/брат му пробвахте ли да потърсите? Казвам щото на родната милиция и е трудно да прави такива изводи. Техните специалности да са охраняват дупетатите от народната любов, да клечат във храстите, да пръскат със спрейове и да манифестират за увеличение на заплатите.

14

Анонимен

преди 5 години

до 14 Ти си за затвора директно с такова мислене, бе ***!Мъж ти го казва!

13

прав си

преди 5 години

До Анонимен 11В Бг винаги жертвата сама си е виновна.

12

Анонимен

преди 5 години

Проблема е в днешните жени. Прекалено нaгли, никакви ценности, мислят си че могат да изневеряват, после ти се смеят в лицето - е как да постъпиш с такова същество? Или бой, което е лекото наказание, или на който не му издържат нервите...

11

Зайо Байо

преди 5 години

"Органите на реда обясняват, че са затруднени, тъй като през последната година той не е ползвал мобилен телефон и не могат да се видят местата, на които е ходил."Абе не познавам погребален агент, който да не ползва мобилен телефон. На него това му е бизнеса, да урежда разни неща по телефона. Полицията да вземе да си свърши работата и да му издири мобилния телефон!

10

Анонимен

преди 5 години

МВР както винаги е безсилно. Ако не получат данни от мобилен оператор или сигнал от свидетели, нямат никаква идея какво да правят. Единствено могат да се крият по храстите и да снимат.