332

Анонимен

преди 5 години

До Aliтурския език е развален кюрдски, айде марш в анадолската дупка сЯ

331

БоКо

преди 5 години

До:"Анонимен". Не съм чел точния превод. Зная перфектно турски и ще ти кажа,че Г-н Посланика не е заявявал нищо подобно.Каза,че е желателно да се знае турски за по добра комуникация и ,че това е в интерес на съвместната работа.

330

Номера

преди 5 години

Що има в предвид.. В турските заводи в България се говори само на турски..Политика на фирмата и на Ердоган.Пък за 24май ще чакаме продължение предполагам.

329

От бореца

преди 5 години

Така ще е с дебелата жена - тиква.!.

328

Анонимен

преди 5 години

Прочетох точния превод на казаното. Последните два абзаца са НЕДОПУСТИМИ, дори и да е поради дипломатическа некадърност! Груба намеса във вътрешните работи! ОЧАКВАМЕ ОТЗОВАВАНЕ НА ПОСЛАНИКА! Тия може да ги приказва в Азербайджан или Иран, ако там нямат нищо против. В България, Гърция и Сърбия, където са присъствали 400-500години НЕ СТАВА!

327

Ставрю

преди 5 години

Какво ще спечели обикновения човек от инвестициите на турците. Работа без пари. Да ви се ра на заводите кога народа ще мизерува а други държави ще печелят от заробването ни. БОКО е придажник алчен и неграмотен.

326

Анонимен

преди 5 години

Китайски , руски , немски ,английски , патагонски , защо не и турски аи стига бе това е излишен дебат !Това да ни е проблема а не пенсиите , и ниските заплати , хората инвестират това е ! Да правим заводи български да си говорим на български !(

325

анонимен

преди 5 години

По стиснат скъперник от българина няма!!! Разтуриха се от лакомия. Да са ни честити новите инвестиции.

324

за Али

преди 5 години

До Ali 3671.В българските сайтове се пише на кирилица.2.Турция е една азиатска *** , която колкото по-бързо се разпадне, толкова по-добре за света.3.Турците сте много на брой, но са малко свестните и умните от вас, освен това Ердоган - султан вкара вкара още свестни турци в затворите.4.Всички съседни народи мразят турците..........българи, гърци, сирийци, арменци и т.н.Да продължавам ли за *** Турция?

323

Ali

преди 5 години

Bulgarskiya ezik e razvalen Ruski ezik.Sirbite govoret mnogo po dobre ot vas. A za Turski ezik da ne kaja vie I bez tva znaete mnogo dobre Turski ami se predstruvate ce ne znate. Vijte kvo nekadirni bulgari....vie ste zle po vseki ezik...smatki oligofreni.

322

анонимен

преди 5 години

А тукашните милионери къде са???Крадат свещите от собственото си погребение. Психопати, колко торби може да занесат на оня свят?

321

анонимен

преди 5 години

В германия, англия, франция... първо учат немски, англииски и френски и после бизнес.Тук също първо ще учат български.

320

Анонимен

преди 5 години

Г-н посланик, хубаво сте казали но те безнямат мерак да учат даже собствения си език вие сте тръгнали за Турски език..

319

Анонимен

преди 5 години

Турция да върне 25 милиарда долара за кланетата в Източна Тракия!

318

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО КАЗА ПОСЛЕДНОТОНЕ МУ Е РАВОТАТА

317

Анонимен

преди 5 години

Aнадолците превзеха икономически и политически цели области, а скоро и цялата държава на Тиквоний ще глътнат. 6 гигантски фабрики откри тая фирма в окръга, познайте какви са всички назначени и какъв език говорят. Във всяко село в Кърджалийско са построили фабрика или цех, има села като Черноочене, където са построили и строят стотици луксозни кооперации за стотици милиони. Познайте за кого и защо и от коя съседна държава идват парите. А писарушките от ДАНС нехаят.

316

11

преди 5 години

До Анонимен-341,*** разбирам,че си виждал турски стоки,а български Дрон да си виждал,няма и да видиш,едно ножче за бръснене,не може да произвеждате,а коментираш турските стоки.

315

3

преди 5 години

До Анонимен-347,*** и това може да стане ,но кой ще открие завод в Турция,като всичките сте, голи и боси.

314

1

преди 5 години

др.борисов,думите на посланика,бяха много хубави,но преводача владееше турския,колкото вашия английски,за това не се сърдете на посланик Улусой.Защото утре ще ви пуснат записа на изказването мус оторизиран превод,и ще бъдете в неловко положение.

313

Специалист по всичко

преди 5 години

Имаме в района подобна западна фирма ,занимаваща се с опаковки .Пращат всички до последния човек от производството на задължителен курс по английски ,няма не искам .