37

Офф ,да се омитат

преди 5 години

Няма място до което да не се е докопала крадливата герберска ръка.Кметове ,министри ,зам.министри ,шефове на агенции ,съветници и т.н. и т.н. ,всеки краде и краде.От всяка пейка ,от всяко дръвче ,от всеки сантиметър асфалт, от всеки кубик бетон , от всичко се краде.Нямат насищане тези изедници от шайката "Герб".

36

Схемаджийство

преди 5 години

Защо сме бедни, а българската икономика неконкурентноспособна на европейския пазар? Отговорът е налице - 2012 г. пора и дружинка прехвърлиха над 200 милиона от финансирането на производителите към строежа на селски стадиони.

35

Народе ????

преди 5 години

Майка ми получава 207 лв пенсия. Тя има 38 години трудов стаж.

34

Djo

преди 5 години

Разбрахте ли к' во ви казвам, експертите във фонд Земеделие в София взимат по 20 000лв ДМС извън заплатата

33

МНЕНИЕ

преди 5 години

Браво , вече имаме напредък в борбата с корупцията . Дано не спре тази Лавина - Порожанов вече е с *въже на шията* - трябва да го вкарат в Затвора като Иванчева и малко отгоре - 20 години и конфискуване на парите от Кражбите .

32

KonPI

преди 5 години

КонПи Магаре *** каква легитимност има ,след като шефът й и зам-шефът, бяха уличени в имущество, несъответстващо с доходите им?

31

КОМПИР

преди 5 години

Защо не го проверяват как не си изпълни задълженията като изпълнителен директор на ДФЗ и отпусна безконтролно финансирането на къщите за гости? От КОМПИР малоyмни ли са?

30

Анонимен

преди 5 години

Откраднаха милиарди от къщи за гости до селски стадиони и менте пътища. А Боко още размишлява, дали да му иска оставката...

29

ПИТАМ

преди 5 години

ЗАЩО НОСИ НЕГОВАТА ФАМИЛИЯ СЛЕД КАТО НЯМАТ БРАК ? ПРИ " СЪПРУЖЕСКИ " НАЧАЛА НОСИ БАЩИНАТА СИ ФАМИЛИЯ ! АБСОЛЮТНИ Л Ъ Ж И !!!!!

28

ПроСоТо

преди 5 години

опааа!..Хитро!..Краде и всичко окрадено прехвърля на лице,с което.."съжителства на съпружески начала",после вика:-"Да го не пипате това лице,ей!"..и КООПКОПНИ решава:-"Сичко е точно,пито-платено"..Ето къде сме ИЗГНИЛИ:-В "институциите",които трябва да се борят с престъпленията!!!!Тая държава трябва да се ЗАКРИЕ,цялата й организация да се РАЗПУСНЕ и да се ИЗГРАДИ НОВА!!!!!!!!ВСИЧКИ сегашни "величия" да минат през НОВОСЪЗДАДЕНИЯ съд!..но,както на всички е ясно,това са НЕОСЪЩЕСТВИМИ мечти.

27

случаят Пенлеве

преди 5 години

Случаят "герб" трябва да се реши като случаят Пенлеве!

26

zeus

преди 5 години

Порожанката и Горанов може да им поиска оставката който ги е назначи, тоест Доган.

25

неразбрал

преди 5 години

За тоя е ясно , но не разбрах какво стана с шефа на КОНПИ?Само с оставка ли ще се размине?Защото е покрил аферата "Ало Ваньо"?Май наистина гербераст закон него лови.За 10 години няма нито един осъден гербераст!Нито един!

24

Цецо Народът е с теб

преди 5 години

Надяма се г-н Цветанова най-сетна да излезе от нелегалност, да подкукороса дугите си съратници, да разбият какво треба да се разбива и под мощното въздействие на протокола за бораба с изедниците Да разпространи ОКРЪЖНО 5 за борба с полит-робството,ганстерското ограбване на фондовете които европейските трудещи се са събрали да ни помогнат и национализиране на всики селско стопански производства, поля,градини и гори,както лозята избите и тютуневия отрасъл.Цецо ти само кажи, Народът ще те пос;едва

23

ГНЕВЕН

преди 5 години

Герберастите и каракачовците трябва да висят по стълбовете.Крайно време е.Цялото имущество на Шайката трябва да се отнеме в полза на държавата.Управлява ни най-крадливата и най-алчна политическа класа от *** и предатели.

22

Анонимен

преди 5 години

Герберите трябва да бъдат избити възможно най-скоро, защото ще убият държавата ! Тяхното управление е съпоставимо единствено с удара на 30-километров астероид по територията на България ! Тяхното управление пряко отнема животи на български граждани !

21

Един

преди 5 години

Ако до 26 Май ГЕРБ са още на власт аз за първи път ще отида да гласувам в живота си.Ще гласувам 100% против ГЕРБ.

20

Анонимен

преди 5 години

Бце още ли не му е поискал оставката?

19

Анонимен

преди 5 години

Някой разбра ли нещо от тази статия??

18

Анонимен

преди 5 години

Ама те правят "морален жест" като подават оставки!!?? За какъв морал говорим, след като си извършил престъпление? Бедняка, който открадне хляб какъв "морален жест", каква ОСТАВКА да подаде? И понеже не е на власт, директно го вкарват в съда! И последно, Порожанов в брак ли е или на съпружески начала?