14

Бранник

преди 5 години

Мрснu koмунисти. Вместо да наградят те са разстреляли един герой на България. Защо? Защото се е борил против руските агресори.

13

анонимен

преди 5 години

Преди години имах една учителка по френски. Веднъж тя ни каза: "В средните векове непрекъснато е имало войни между Англия и Франция - две-три години и война, две-три години и война. Имало е цяла стогодишна война между Англия и Франция. А сега сме първи съюзници с тях." Така е между държавите. Където има огън, има и дим. В днешно време има сили, които искат да надуят като балон няколкото дребни дрязги между нас и руснаците и да изкарат, че Русия била най-големия враг на България. Нищо исторически вярно няма в това

12

Анонимен

преди 5 години

Комунистите не желаят да чуват такива истории. Те обичат да развяват руски флаг и да целуват и да ни натрапват портретите на руските имперски вождове от сталин та чак до днешния путин.

11

Анонимен

преди 5 години

МЬЖ != МЪЖЕто как се намират руските *** ;)

10

Чичо

преди 5 години

Това са фалшиви новини - България никога не воювала с братска Русия!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Комунистите избили, баш Българите и лаят "малко било"! Cерceми!!

8

ДонДон

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!E те такива празно***вци като теб са разтрелвали националните ни герои след 9ти септември. Не виждат героизма му в това, че е защитавал България, но го осъждат че е воювал срещу "свещенния братски" руски народ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Добре. Разбрахме колко лоши са били руснаците.Като разбрахте, чий го дирите у България! Отивайте при тях предатели на българщината и българското!

6

Щирлиц

преди 5 години

На война се стреля.Няма бивши съюзници,освободители,партньори.Лошото е онова по-долу.Въпреки заслугите си към България, след 9 септември 1944 г. Георги Радков е арестуван и съден. На 23 март 1945 г. четвъртият състав на Народния съд на Врачанска област гр. Оряхово го осъжда на смърт заедно с още 7 обвиняеми. В 21 ч. 30 мин. вечерта на същия ден, на 200 крачки югозападно от изхода на Врачанския затвор Георги Радков и останалите обвиняеми са разстреляни.

5

Анонимен

преди 5 години

Краси Ангелов при кой си на заплата бре мамин златен че така обстойно обтисуваш тез руски нападения над горката ни родина ???

4

Анонимен

преди 5 години

Aз съм от Балчик и се гордея с капитан Георги Радков!!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Добре. Разбрахме колко лоши са били руснаците. Дайте сега нещо за братските народи от Запада.

2

Митев

преди 5 години

Толкова за братската любов на руския народ!!!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

НЯКОГА ИМАШЕ МЬЖЕ СГЛАВНО МЬЖ А ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ БЯХА УБИТИ НА 9 СЕПТЕМВРИ 44 ГОДИНА