11

Анонимен

преди 5 години

Имам чувстовто,че СССР и ЕС са правени от едни и същи бъгнати мозъци. Не виждат по далече от петилетките,и тези ще свършат зле,и ние по-зле.

10

Анонимен

преди 5 години

Вижда му се вижда края , тая недомислена задруга е обречена. Наши *** разбиха икономиката и окрадоха предприятиятията под диктовка , за да не можем да бъдем конкурентни. Ще свърши и това споко. Вечни империи няма и след всяко лошо идва и добро. Сега ще си идат герб, после ще се разпадне ЕС и НАТО и после ще дойдат добри времена на възстановяване.

9

Reptile

преди 5 години

Стига сте мрънкали, че без ЕС до сега да сме в трети и последен фалит. В ЕС стандарта може да падне, но за нас се вдига.

8

дедо Ташунко

преди 5 години

..подкопават доверието в политици и банкови институции. Екстремистки партии печелят все повече подкрепа от обикновените хора. Инфлацията надхвърля 10 %, макар да ни лъжат, че е 1, 2. Проблемите са безброй. ЕО в момента и по-натам е "орел, рак и щука"по баснята на наш велик сатирик, Стоян Михайловски Може би Европа ще се справи с всичко това, може би - не. Не съм оракул, за да знам. Благодаря, г-жо Василева.

7

АНТИ

преди 5 години

Таз, прехвалената ви Европа,най-добре да я опее Попа.Икономически войната,я спечели Азията !

6

Анонимен

преди 5 години

ЕС трябва да премахне изцяло вредните емисии до 2050 г., поне според предвижданията на ЕК. Това означава, че икономиката, доставките на енергия и транспортният сектор трябва да се трансформират така, че парниковите газове да бъдат контролирани или повече да не бъдат отделяни.До тогава ще са останали по малко от милион българи в България.

5

дедо Ташунко

преди 5 години

Отлична публикация на г-жа Василева. има и пропуски. Гърция ще продължава да цица от Еврозоната, до пълното опрощаване на милиардните кредити. Италия, Испания, Франция са закъсали и оправяне няма. Средствата за поддържането на НАТО скочиха повече с 200 милиарда годишно, общо за страните от ЕО. Остане ли Ердо - султана на власт, това натоварва ЕО допълнително. *** мита на Тръмпи не се знае как ще растат и натоварват допълнително икономиката. Войната за енер. захранване, банките и т.н. ще п

4

Анонимен

преди 5 години

До 2050 година ЕС ще се разпадне

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1.Боце безплатно не бачка ! Може да помогне на Ватикана с некоя друга магистрала и саниране ама си требе суджук !

2

Анонимен

преди 5 години

Тези съвсем го обърнаха на ссср и започнаха открито да говорят за следващата петилетка. :)

1

Анонимен

преди 5 години

Спокойно,Папата за това беше тук,да помоли Борисов за помощ.След Западни Балкани идва ред за оправяне на ЕС.