18

ХМ!

преди 5 години

БСП СА ПРАВИ НО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО КАКВИ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ ПРАВИ БОРИСОВ -ПОМЕЖДУ СИ ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТОВА - СМЯТАТ ЧЕ НЕ СА ГЛУПАВИ И ВИЖДАТ КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА - ЛОШОТО ЧЕ ИМА ВСЯКАКВИ ХОРА И НЯКОЙ МОЖЕ ДА МУ ПОВЯРВА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА СЕ РЗОЧАРОВА НО ЩЕ Е КЪСНО И ДАНО НЕ ЗАБРАВЯТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ КАКВО Е ОБЕЩАЛ И ЗАЩО НЕ ГО Е ИЗПЪЛНИЛ НАШИЯТ ПРЕМИЕР

17

крадливи комунисти

преди 5 години

Безсрамници, наглеци. Те какво си мислят, че народът забрави техните золуми? Фалираха държавата, направиха пенсиите 3 долара, ограбиха банките, бяха спрени всички пари от Европа. Но техния напън е да върнат развитието на държавата и да ни вкарат в орбитата на Русия, защото оттам им плащат и то много добре.

16

един от публиката

преди 5 години

БСП не е за А група. БСП е за зоните. И не може един слаб отбор като БСП . Да дава акъл на другия отбор и да си маха капитана, че играл добре.

15

socialen

преди 5 години

Харченето на държавни и европейски пари за партийни цели е престъпление и трябва да се накаже от Закона.

14

socialen

преди 5 години

Борисов и тумбата му водят предизборна борба с държавни средства и превърнака България окончателно в Бананова Република.

13

Панталей Партизанина

преди 5 години

Това е едно много мъдро искане от страна на БСП. То показва изключителното ниво на мъдрост от редовия член до председателя на БСП. Защото ББорисов има склонност към шмекерство и измама. В БСП доре не знаят значението на тези думи защото са членовете са посветили скромния си живот в благородната цел да помагат на бедните и да забравят стотачките, бързите коли, имотите и апартаментите. БСП ще победи.

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко в отпуск, а крадеца цецко ухото с чакрите и енергията в панделата.

11

Анонимен

преди 5 години

Опорките за "червените", "ушанките" и "кoмyнeтатa" вече са много жалки и не вървят. Измислете нещо ново, ако имате с какво. Видяхме ви господарите, нахални тoлyпи, преяли с власт и разплули се в къщите си за гости и апартаментите с асансьори.

10

Анонимен

преди 5 години

Опорките за "червените", "ушанките" и "***" вече са много жалки и не вървят. Измислете нещо ново, ако имате с какво. Видяхме ви тосподарите, нахални тoлyпи, преяли с власт и разплули се в къщите си за гости и апартаментите с асансьори.

9

Анонимен

преди 5 години

Да оставим Бсп и Герб да царуват над малцинствата и мигрантите, които им обеща католическият поп, а ние при белите на запад.

8

Анонимен

преди 5 години

Така е, но гроб са ултра мега нагли крадци!Оставка!

7

Анонимен

преди 5 години

БСП и Герб са крадци. Единственото спасение е навън от кочинката.

6

Анонимен

преди 5 години

язък, че си млад *** и то комунист!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Бойко е властелина на пръстена. Без бой гяма да се откаже. Номен ест омен.

4

анонимен

преди 5 години

Не, че ще гласувам за ГЕРБ, но от БСП взеха много да диктуват! Вместо да си гледат собствената кочинка, нагло казват кой какво да прави! Корнелия Нинова и нейната тлъста от имоти и пари клика, напуснаха парламента и излъгаха своите избиратели! Само затова не заслужават нашият вот, да не говорим кражбите червената олигархия!

3

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам да е в затвора и то не само до евровота!

2

Анонимен

преди 5 години

Ако вас ви мързи да работите,не пречете.

1

Примерно

преди 5 години

Днес ,отиде да агитира президента на Румъния да гласува за БСП !