22

Гошка Чушкова

преди 5 години

В щатите такива пичове и пички - спортисти много бързо си намират майстора в лицето на некой полицай . Омекват кат кремвирши.

21

Анонимен

преди 5 години

Как пък веднъж не се направиха на герои в Люлин и Надежда от градската

20

Анонимен

преди 5 години

До ЖоНикой няма право да откаже да покаже личната си карта на униформен полицай, който в момента е на работа и му иска документ за самоличност. Изпълнявали са служебната си задача на полицаите и са имали право да я арестуват. Не знам защо не са го направили.Но се чудя защо не постъпват така и когато видят в автобуса или в трамвая ром без билет. Двоен аршин!

19

Trololo

преди 5 години

От както ме глобиха 30лв, защото отказах да дупча билет за една спирка, а имаше роми отзад, които не бяха проверени, ползвам само личен автомобил и не ме интересува нито въздуха, нито замърсяванията, нито препоръките на Фандъкова, нито промоциите на градска мобилност за билетче за цял ден за левче.

18

Гoшу

преди 5 години

...И явно е имало доста такива случаи, като по-долу описания, защото забелязвам, че само на ученици и пенсионери налитат вече. Мен само като ме видят и ме подминават, сякаш съм невидим. Явно мутрата ми нещо не им харесва :)))

17

Гoшу

преди 5 години

Преди време си вървя някъде около стадион Васил Левски и гледам на една спирка, две чичета шкембелии се разправят много разгорещено с един млад пичага, някъде към 25 годишен. Строен, атлетичен. Викам си, я чакай да погледам, тук ще е кодош. И по едно време единия чичак го хвана нещо за якето и почна да го дърпа. И тоя младия като му изпука един тукат в мутрата и оня директно падна. Другия като видя положението какво е и почна да му помага да се изправи, ама повече не погледна към пича

16

Батман

преди 5 години

Ей такива с шутове да го изхвърлиш от автобуса. Честно ви казвам бил съм свидетел на такива ситуации в автобуса че направо са си за бой- във Варна има един който в вече на възраст, нарочно се качва за по една спирка и сменя различни автобуси и се прави на ненормален и че не разбира какво му се говори, слиза не следващата спирка и се обръща и ти се хили ехидно. Няма да посяга ли.......

15

Анонимен

преди 5 години

Ако искаш да биеш хората ненаказоно, да се правиш на важен, да демонстрираш голямо самочувствие и това ти доставя удоволствие, кандидатсвай по обявата за работа за контрольор.

14

Спорно

преди 5 години

за тези цени, средата в градския транспорт е отчайваща. Мръсотия яка. Аз си плащам за месец напред, пътувам с карта и искам като седна и стана от седалката дрехите ми да не почернеят. Има социална политика за социално слабите, тя работи и е редно хората да се възползват от нея.

13

Анонимен

преди 5 години

ХАХААХ

12

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Понеже пътника е възрастен си мислят че могат да си правят каквото си искат.Според мен някой добър адвокат трябва да се свърже с него и да заведат дело.

11

Анонимен

преди 5 години

Според мен трябва да се плаща обезщетение на пътника.

10

Ф.С.В.

преди 5 години

Никой няма право да удря човек по лицето- за каквото и да е било -камо ли за 1.60 лв?/ Това е морално унижение на ПУБЛИЧНО МЯСТО! ТЕЗИ СА ЗА СЪД!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Това е положението. Битовизми новини номер 1 в БГ.

8

Пипонка

преди 5 години

"а тя от своя страна му е отвърнала като два пъти леко го пипа по главата" - Направо Гинес за малоумие. В Щатите ще пипнеш контрольор ама ще ти друсне един между ушите със колта и дотам. Ей , нямате уважение към властите !

7

Жо

преди 5 години

ИНТЕРЕСЕН СЛУЧАЙ!На спирка се качват 4-*** контрольори и намират добре облечена жена на средна възраст без билет. Карат я да плати глоба или да слезе от рейса. Жената отказва и невъзмутимо си седи.Качват се двама полицаи от Общинска полиция и искат лична карта на жената. Тя отказва да я даде. Казват и да слезне, тя отказваРейсът стои вече 20 мин. на спирката. Всички пътници мърморят и гледат сеир.След 30 мин. и полицаите се отказват, казвайки че не искат да ги дават довечера по телевизията.

6

Анонимен

преди 5 години

Стига дребно-битови клоунски инциденти сте пробутвали тука! Кажете какво става с И-ЗВЕРГА помел 4 юноши на моста?!? Защо е пуснат?!? Чие отроче е?!? Защо го защитавате и прикривате?!?!? Кажете кой е той!!!

5

Ф.С.В.

преди 5 години

Възрастните БЪЛГАРИ най лесно се бият- ама роми защо не биете БРЕ?? Бедният пенсионер ще яде бой за това че е беден и е работил 45 г на тази Държава- А ромът няма да яде бой и ще си пътува безплатно -без да има и един ден трудов стаж към тази Държава !! Навсякъде е така и в Бургас ги е страх от ромите!

4

Виготура

преди 5 години

Контрольорите да не забравят, че винаги са малцинство в превозното средство и може да им напукат канчето

3

Гениален

преди 5 години

"...а тя от своя страна му е отвърнала като два пъти леко го пипа по главата".Ама по коя, мистър Симов?