7

от люлин

преди 5 години

При тези последствия, в никакъв случяй не е карал с 50 км/ч!С тази кола с екстри, с 50 в час ще спре за 10-15 метра!

6

Само питам

преди 5 години

Ако 20-годишно момченце и неговата спътница са били в катастрофиралата кола , то тия двамата на снимките дето надуват дрегера да не са някакви случайни граждани ? Или тия снимки са оборотни останали от някаква друга катастрофа и добавени тук за пълнеж ? Въобще какви са тия половинчати новини в които предположенията,слуховете и празнословния пълнеж са повече от проверената достоверна информация ?

5

House M.D.

преди 5 години

А защо е пропуснато най-важното? Водачът е пасивен гей. Седящата до него дама е видна столична лесбийка. Бащата на водача също е пасивен гей и затова водачът е заченат инвитро при активната помощ на сурогатна майка. Никой не е засичал водача. Подмина ме като пътен знак /карах с 50 км/ч/ и изгуби управлението над машината.

4

Ебасси

преди 5 години

С такъв джип и екстрите му ти трябва мнооого ТАЛАНТ за да се метнеш в реката като пътьом си прегазил няколко деца .

3

Анонимен

преди 5 години

Да взимат книжката на такива ***,детето може да остане инвалид за цял живот ако изобщо оцелее,някога ще се оправи ли тази държава бе *** такива?????

2

Анонимен

преди 5 години

И мен са ме засичали но съм бил с 60 км в час. Натискам спирачките и катастрофа няма. За да изгуби управление скороста на този тарикат не е била по ниска от 80 или 100 км. При такава скорост при засичане няма шанс да овладее автомобила камо ли да спре на късо растояние. Ако беше с 60 км в час нямаше да скочи в реката. Парапета на моста щеше да го спре а той го е скъсал и скочил в реката. С каква скорост се къса парапет с 50 км ли. Този за където е тръгнал аз от там се връщам бе тарикате.

1

съдия в бг съд

преди 5 години

По треакторията и разстоянието в коритото на реката се вижда че колата е хвърчала с минимум 120 км/ч. За мен това означава 3 месеца условно след 15 години дело, но само ако водачът не се окаже синче на някой виден гербер. Ако е така тогава децата ще излязат виновни, защото са седели пред колата в неподходящ момент.