214

Стамат

преди 5 години

Много случайно, след неговото тръгване от района на католиците около г.Раковски падна градушка и унущожи посевите, невероятно но факт :) Ще помнят посещението му дълго :)

213

Шега

преди 5 години

Здрав народ ли?

212

Васко от дагама

преди 5 години

Някой ако може да ми обясни защо тези мъже облечени в чаршафи черни и бели са толкова важни за нас? Ще съм благодарен.

211

Анонимен

преди 5 години

Нашите мафиоти съумяха да баламосат дори папата.....

210

Анонимен

преди 5 години

До клираНепогреимостта на папата противоречеи на Библията. Папата по-горе ли е от Светото писание?

209

33

преди 5 години

Този папа май ще ни опапа ! Нещо много бърка божиите и светските проблеми и преминава всякакви граници .Той играе ролята и на председател на ООН , на ЕС , обединител на балканите и какво ли още не .Впрегна Христовото учение в съвсем делнични дела , които съвсем не са негова работа .Всичко това е кауза пердута -опита с Югославия го доказа.Да си гледа калимявката !А нашите подмазвачи искат даселегитимират с него пред света!Мир и любов на мутри с бедния народ !?А мигрантите си имат държави и религи

208

клира

преди 5 години

До ПапиТрябва да се вярва на Папата!По презумпция Светия отец е непогрешим, следователно СЗО лъже!

207

Анонимен

преди 5 години

Здрав народ разбира се - едва на второ място по смъртност в света след държавата Лесото, където има СПИН.Явно само Господ е пожалил българите и бърза да ги прибере при себе си.

206

Анонимен

преди 5 години

До ПапиМного си *** ве Папи! То и ученик от 2 клас му е ясно, че "здрав народ" е казано в преносен смисъл! Ама като не знаеш български, не се изказвай, да не си показваш простотията пред всички!

205

:))

преди 5 години

До 218 АнонименЗащо открито не заявят, че нежелаят мигранти? Защо шикалкават? Защо лъжат? Неще могат да приберат парите за мигрантите ли? :)) Никой не им вярва, че те мислят за народа си, а не за собствените си офшорни сметки! А може би територията се пази за да бъде спазарена със съседите срещу насрещно фин. обезпечение което отново ще попадне в личните сметки на политикантите ни, м?

204

Анонимен

преди 5 години

До бг мързелиБПЦ да не е Католичесата църква,да обръша с кръв и насила? Ти що не се обърнеш и станеш будист? Хората в Родохите си има религия и джамии.

203

Папи

преди 5 години

На кого да вярвам? На папата, дето вика че сме здрави или на доклада на Световната, здравна оргнизация от преди месец, дето казват, че ние сме най-болният народ в Европа?

202

Анонимен

преди 5 години

Видях здрави българи и болни русофили, но ще им мине,...ама друг път !

201

Антиеретик

преди 5 години

До схизма АПърво се информирай, защо е станала тази схизма. Да се молиш заедно с еретици, означава да приемеш техните ереси.

200

Анонимен

преди 5 години

мир,мир,мир и обичайте мигрантите-туй ми остана в акъла,май ни подготвят за бежански лагери,нас и македонците,нас повече щот сме обезлюдени и ставаме удобна територия за буферна зона.Дано не се вържем на номера,че иначе скоро ще трябва да сменяме името от България на Мигрантия,и без това сме един западен град хора,ши ни нагъчкат няколко милиона и изчезваме като нация

199

мнение

преди 5 години

Ако папата е доволен от посещението и Борисов ако е доволен, значи е извършено някакво предателство. Ще видим в развитие какво е то. Мисля си, че след това посещение на папата при мигрантите и призива му да ги приемаме, рейтингът на ГЕРБ е паднал поне с още 2-3 процента.

198

Анонимен

преди 5 години

"Останал доволен"

197

Анонимен

преди 5 години

не знам какъв е тоя канон с тези бради на нашите попове, но изглеждат много нечистоплътни с тях - нито католиците, нито евреите, нито арменските свещеници изглеждаха така, даже и мюсюлмануте изглеждаха добре. приличат на аятоласите, а тия не мога да ги дишам просто

196

:))

преди 5 години

До затоваНе сте ли разбрали, че БПЦ е само за "избрани"/подбрани, м? :)) Нещо като клуб на милионера ! Вж./спомни си, как патриарха на БГ ходи на крака в болницата когато ББ бе вдигнал кръвно!

195

До затова

преди 5 години

И в празна стая да влезеш и да се помолиш, Господ ще те чуе. Пише го в Библията.