16

House M.D.

преди 5 години

Фалшива новина! Цитира се несъществуваща информационна агенция!

15

Анонимен

преди 5 години

защо само в Истанбул, направо в цялата държава да касират изборите и наново да гласуват. този път "правилно". и така докато ги спечелят тези избори "честно". както корумпираната групировка Герп фалшифицира изборния процес, така и в Турция, Русия, Венецуела, Сирия. нищо ново под слънцето. поредния сатрап, помислил се за безсмъртен и велик при това с мания за величие.

14

анонимен

преди 5 години

Четох някакви анализи за съществуване на макар и малка вероЯтност за гражданска война в Турция, и не ми се мисли тогава какво ще стане тук, защото по силата на международното право трябва да приемаме истински бежанци - не ни мърда втори Ливан, който е бил християнска държава само преди петдесетина години.....

13

ДртПрч

преди 5 години

Край с мита за все пак някакво демократично управление на Ердоган

12

баба мара

преди 5 години

а ние ще чакаме газ от турция добре се подредихме 30 години вече самопростотия

11

ДртПрч

преди 5 години

Диктаторите като Ердоган не умеят да губят

10

Анонимен

преди 5 години

Феодализъм в действие..Ужас. А иначе реве за Европа ,руши и краде от Сирия,изобщо...няма думи.

9

Анонимен

преди 5 години

Не е важно кой гласува важно е кой брои гласовете- така е казал другарят Сталин и е бил прав за съжаление в днешно време второто е по важно

8

Мефистофел

преди 5 години

Му-ха-ха, трудно го измисли АМ- ГЪЛ, азиатския мъдрец.!.

7

читател

преди 5 години

Добре изпитан метод.Така след 9.44 са правени изборите. Така е избран и Г.Димитров, отхвърлен на първото гласуване, след убедителен бой е избран втория път. без тези методи работническо-селската класа никога не би дошла на власт.

6

Анонимен

преди 5 години

изборите са само за пред камерите, свободен избор няма. манипулации на всички нива. "ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят"

5

Уверен

преди 5 години

И носите избери ще загуби Эрдоган.И то с повече.

4

Анонимен

преди 5 години

Сега вече ще подредят нещата, както в България

3

Зозо

преди 5 години

Ами как иначе, така е в диктатурите. Има още да учи Ердоган от Путин как се правят "избори" и се печели винаги с 98 % :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Ха-ха

преди 5 години

В Брюксел пак са изненадани от нещо,което се случва съвсем закономерно в Турция!Тия не разбраха ли,че Турция няма нищо общо с Европа и опитите да я вкарат в ЕС са налу*дничава идея!?

1

Ердоган и Боко

преди 5 години

Докато не победи Ердоган -- ще има избори... така и наш Боко --докато не вкара дузпата,независимо ,че вратарят стои като закован и не смее да мръдне--съдията постановява да се бие отново--докато Боко вкара дузпата....