83

Анонимен

преди 5 години

Оптимистите правят войни.Песимистите си копаят укрития.

82

Анонимен

преди 5 години

Много по-приятен от путинския пудел Гундяев. Олигарх и контрабандист от КГБ, който дойде да се гаври с президента.

81

Анонимен

преди 5 години

За разлика от оня милиционер-контрабандист на цигари и алкохол с часовник за 30 000 евро, Папата не дойде да се кара на любимия ви президент. Запомнете го комунистически ***, прости!

80

Василев

преди 5 години

Песимистът прави революциите и сътресенията в обществата, защото знае че с божията помощ , богатия няма да даде от своето имане нищожните трохи за бедните!!!Оптимистът се къпе в божията любов и живее в паралелен измислен свят!ГЕРБ свършиха , като политически проект, защото изгубиха доверието на хората, след скандала с къщичките за гости!Добър вечер, селяни прости!!!Агент Джефри Пфайфър!ЦРУ!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Българската църква би един шут на мултикултуризмъ.

78

Анонимен

преди 5 години

Обичта е егоистична, хората обичат това което има някаква стойност, мъжът обича жената заради красотата, жената обича мъжът заради това което може да направи за нея. А къде се пробутва господ в тая картинка не е ясно. За какво точно трябва да бъде обичан въображаемият приятел на християните, аз ако имам въображаем приятел и ви накарам да го обичате ще бъда наритан. А християните упражняват узаконената си лудост след векове на пробиване, пробиване докато накрая ни проглушат с глупостите си.

77

Анонимен

преди 5 години

Ей тия от нашта църква за момент пак ми се издигнаха в очите. 08199

76

Анонимен

преди 5 години

Толкова безмислици изговори и нищо не каза за бедните омерзените бездомните които неговите капиталисти лишиха от човешки живот. Тази тема не е ли Божия. Бог е казал ако имаш 2 ризи дай една на ближния. Тоя папа колко ризи е раздал, на колко човеци е помогнал да заживеят по човешки както е отределил Бог. С празни приказки ли служи на Бог. На Бог се служи само и единствено с дела. Колко дела е направил които да са угодни Богу.

75

Алеко

преди 5 години

Много хубав ден за България. Българската църква правилно не участва в мероприятието, папата направи хубава реклама на България, за пръв път след 1945 Европа видя парад на Вермахта, с което показахме уважение към съюзниците си през втората световна война. Изобщо страхотен ден.

74

Василев

преди 5 години

Аз съм песимист, за това че правителството на ГЕРБ може да управлява и има доверието на обикновените хора, след скандала с къщичките за гости!Няма никакъв напредък от държавната шуро-баджанашка селско-просташка администрация по времето на комунизма и сега, даже сега злоупотребите са с по-голям размер и щетите са в пъти по-големи!Аз съм песимист, защото такива скандали карат младите хора да напускат държавата и да търсят страните, където правилата са за всички!Добър вечер селяни прости!ЦРУ!!

73

Fenasi Kerim

преди 5 години

Не вярвайте на "светата инквизиция".

72

Анонимен

преди 5 години

На православен празник и то голям да го поканиш тоя си е направо подигравка към народа.

71

Fenasi Kerim

преди 5 години

Не им стигат мънгaлските престъпления. Искат пакистанци и афгани.

70

Анонимен

преди 5 години

При посещението на Папата Радев се държа като клисар на кремълския КГБ поп Гудяев !Вчера Папата пожела МИР за Света, а днес Радев напълни площада с допотопно руско оръжие за водене на ВОЙНА !

69

Fenasi Kerim

преди 5 години

Искат бежански лагер. Това искат. Но блага дума железни врати отваря.

68

Анонимен

преди 5 години

Навръх Гергьовден да поканиш тоя е голяма тъпня, все едно да честитя Коледа на някой мюсюлманин, веднага ще си помисли че го бъзикаш.

67

Анонимен

преди 5 години

Антихриста трайно се е настанил в Америка и Западна Европа ,а този е един от неговите слуги .

66

Анонимен

преди 5 години

Попата призова за МИР, а Радев строи армията за ВОЙНА !

65

Анонимен

преди 5 години

Междувременно арестуваха две деца на по 10 години заради фалшиви заплахи срещу белодрешкотото. Смятайте колко ниско падна властта в престараването си.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Откъде накъде в празничните дни ще причинявате такъв тормоз на православния бг народ?! То не беше час-два,а цели 2 дни. Герберския терор ни убива,но му се вижда края. Цялото герб се оказаха католици.