53

Granik

преди 5 години

На снимката зад тази американска марионетка, само кочкове са се нареьили, една жена няма, ама иначе голям демократ.

52

Анонимен

преди 5 години

" демокрация" и " демократ" са Американска измишльотина! Аз искам да съм свободен човек.И държавата ми да е свободна! Да няма ЕС! Да няма НАТО! И всяка държава да се развива свободно! Има ли " съюзи" Се съобразяваш с решенията и! А правилни ли са те? Не! Диктат са! В новият " свят" Няма никаква демокрация! А диктат!!!!

51

Saki

преди 5 години

Ако има наследствени фамилии в Саудитска Арабия и ОАЕ или султана на Бруней, фамилията Назарбаев в Казахстан, които упражняват тотална диктатура върху народа си, това за САЩ не е проблем. Но за народа на Венецуела виж много се загрижиха, че е управляван от диктатор.

50

привет от Германия

преди 5 години

В света много малко са държавите които добре икономически и не са в нечия зона на влияние ! Повечето страни са в нечия зона на влияние ! Венецуела не е от тези страни които ще се оправи сама , затова трябва да избере в коя зона на влияние да попадне !За влияние в световната геополитика се конкурират два основни съперника , некадърните руснаци и кадърните американци ! Онези които са под руско влияние ,бял ден не са видели ,няма и да видят !

49

привет от Германия

преди 5 години

Един диктатор трябва да загърби интересите на народа си и да работи за своите си интереси ,също и за руските интереси , в противен случай няма да се задържи дълго на власт ! Сирийския диктатор защо мислите че се задържа толкова дълго на власт ?! Кубинския диктатор Кастро защо се задържа толкова дълго на власт ?! Българският диктатор Живков защо се задържа цели 45 г. на власт !

48

привет от Германия

преди 5 години

До мнениеДонякъде мислиш демократично ,от един момент нататък започваш да мислиш като диктатор ! Виж как стои работата с демокрацията - когато един президент е избран демократично , той трябва да поеме властта ,но също така трябва и да спазва демокрацията ! Ако след 4 или 5 г. на следващите избори започне да манипулира резултатите в своя полза ,тогава той нарушава правилата на демокрацията и от тук нататък не можем да говорим за демокрация в тази страна ! Има примери колкото искаш - Ердоган

47

анонимен

преди 5 години

Всички, които пречат на САЩ са ***, мразещи демокрацията и диктатори! Останалите са още по-големи ***, чакащи на хранилка от САЩ, но са добрите ***.... справка - Плевнелиев

46

мнение

преди 5 години

За коя конституция говори Гуайдо? За тази според която е избран Мадуро или някоя друга? За какво му са да го подкрепят военни като всичко ще е според конституцията? Или става въпрос за желание да се направи преврат? Това ли е демокрацията или демокрация по американски? Жалка работа! Нали всички го подкрепяха??? или само тези, на които са платили, защото на всички не може да се плати?

45

привет от Германия

преди 5 години

Всички диктатори се борят до последно , или печелиш или губиш , това е цялата истина ! Хитлер също се е борил до последно ,докато погуби най-близките си хора ! За него е малко съмнително ,че се е самоубил , има версии ,че е избягал в Аржентина и там е починал от естествена смърт през 80-те години на миналия век ! А в бункера му се е "самоубил" негов двойник , тоест Хитлер убива двойника си и бяга в Аржентина! От бункера до бившето летище Темпелхоф отива през тунел , качва се на самальота и въз

44

Анонимен

преди 5 години

Папа Франциск вместо да ходи във Венецуела да помирява Мадуро и Гайдуро щом е миротворец,дошъл в България да изнася излишни представления.

43

Анонимен

преди 5 години

На " селянина от Германия" ваш " колега" с всичките му глупости си стоят коментарите му!

42

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименДори 50 държави са много ! В международния закон е казано ,че ако 2 държави признаят нещо , то става реално ! Ако поне 2 държави бяха признали Крим за руски , сега щеше да се напечата нова карта на Европа и Крим щеше да е показан в руска територия ! Северен Кипър е същата работа , признат само от Турция , никоя друга държава не го признава и затова в картата няма Северен Кипър , а има само един Кипър , един цял неразделен Кипър ! Понимаеш ?!

41

Анонимен

преди 5 години

До 39 дотук във форума ти си най-близо до истината.И двамата стават само да ги ползваш са тестови мишени за превъоръжаване и тренировки на въоръжените сили.А кой е по-противен ми не знам надпреварват се и надпреварата е много оспорвана.Но имат и нещо общо.И двамата е***а майката на собствения си народ.

40

Анонимен

преди 5 години

Били го признали 50 държави ли и кои.Първо в света държавите са много над 50.И второ извади от тия 50 държавите в който управляват марионетни режими на САЩ и излъчват филма игра на *** в централните роли Тръмп Путин и приятели фашисти и те колко останах дето го признават май нито една.

39

Циник

преди 5 години

Само не мога да реша - кой от двамата ми е по-противен Мъдуро ... дето умори от глад народа си ... или американската марионетка Гуйайдо...май вторият ми е по-противен.

38

привет от Германия

преди 5 години

И там ще стане като в Сирия ! Американците ще се опитват да помагат на народа и на демократите , а руснаците ще помагат на тоталитарния режим ! Така ще се протакат много години докато таковат майката на венецуелския народ както стана и със сирийския народ ! Дано този път емигрантите да предпочетат да бягат в русия , а не в САЩ и западна Европа ! Тук вече няма места за емигранти , гъсто населени сме ! Половината от корейците изкараха късмет и си имат държава Южна Корея подкрепяна от САЩ !

37

Анонимен

преди 5 години

Абе има диктатура а тоя след опит за преврат реве като разгонено магаре по улиците барабар с ппддръжниците си и както е зяпнал на снимката може цял гларус да му влезе в устата.А при Ердоган една журналистка лежа три години за карикатура във вестник с Саудитска Арабия десет души ги екрзкутираха заради лоши коментари за краля във фейсбук.Жалък платен клоун а патриотизма му ме разбива готов е да вкара окупационна чужда армия и май зора е веднага той да е на власт а не падането на диктатурата.

36

Анонимен

преди 5 години

"Щом 50 държави са го признали за президент на Венецуела"Това единствено означава, че Сащисаните имат поне 50 колонии и територии.

35

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименУж имало диктатура, а виждаме точно обратното - вместо да бъде арестуван, съден за антидържавна дейност и хвърлен в тъмница до края на дните си, ЦРУшника Хуйдо прави каквото си иска........................Е да ама той не е във Венецуела , а е в Колумбия ! Ако беше във Венецуела отдавна щеше да търка нара в килията ! Липсва ти по-подробна информация !

34

Анонимен

преди 5 години

Уж имало диктатура, а виждаме точно обратното - вместо да бъде арестуван, съден за антидържавна дейност и хвърлен в тъмница до края на дните си, ЦРУшника Хуйдо прави каквото си иска.