39

Анонимен

преди 5 години

Палестинската информационна агенция "Маан" съобщи, че са били убити бременна жена и едногодишната й дъщеричка от Еврейски ракети изтреляни по ивицата газа......Това ли е Мира за който ни проглушиха ушите. *** които са му господарите на тоз Папа да убиват майки и деца ли. За този Мир ли ни говорят.

38

Анонимен

преди 5 години

Какво тва да не е FAKE NEWS , християнизирането замочва некаде през 3 век а у нса стига чак в края на 9 век , всеки сам по единично да разбере за себе си

37

Уфолог

преди 5 години

Папата духовен глава ли е или социолог и политолог? Защото в речта му нищо духовно нямаше.

36

Анонимен

преди 5 години

Президента явно не знае че Българския Народ е насила Християнизирън от Византия при Борис 1 , който знае да чете пише в Уикипедия за Борис 1 само че у нас му викът Покръстването за да няма Скандали с Църквата

35

Анонимен

преди 5 години

Папата идва да ни напомни '' Ние ви християнизирахме през 866 г *** с ***''

34

Православен

преди 5 години

Единствената институция в България която запази достойна позиция при гостуването на този сектант е позицията на Българската православна църква.

33

Анонимен

преди 5 години

Връзките на България-най-старата,православна държава,достигнала размерите на империя,след Византия,датират от Средновековието.Те ще се развиват все повече,в съвременния свят,когато той има нужда от единение,срещу предизвикателствата ,на които е изложен и които застрашават мира ,и благоденствието.

32

Анонимен

преди 5 години

Много моля,пишештите тук,руски *** от руската БСП и компания,известни с оскъдния си умствен багаж и лошо възпитание,произтичащо от загубване на християнски ценности и добродетели ,заради комунизма,да не мърсят форума с простотиите си и псувните си.Те не са изразители на волята и желанието на всички българи.

31

Анонимен

преди 5 години

До Жо33 Папата разговаря със всички,независимо от националност и религия.Освен това,папското посещение е по покана на премиера Борисов,т.е. от правителството.Радев пак намаза,заради Борисов.

30

Анонимен

преди 5 години

Кобрата целуна Суши и го осъдиха да плаща, сега вижте последната снимка мъже с мъже може да се целуват ама със жени не може.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен29 Имамхме цирк, с нискочелния Перванов,който посрещна папа Йоан Павел втори,в България.Тогава папата потвърди,че България няма участие в покушението срещу него,и че това е дело на КГБ,а Москва ни натресе това злодеяние.Анатема ,на руските агресори!

28

Жо

преди 5 години

До БългаринПРЕЗИДЕНТЪТ на България нито веднъж не е казал дали е християнин. За него християнството е историко-географска даденост.В същото време, Президентът има "разкрачена" позиция по въпроса за окупацията на Крим и всички въпроси касаещи Изток-Запад.

27

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Радев е един много мъдър вярващ в бог и папа! Хората надлъж и нашир виждат това и обичат Г-н Радев. Защото той е като ангел спасител долетял от небесата но не на крилете си а пилотирайки изтребител(Грипен)!

26

batmario

преди 5 години

Послание за мир по света от България???Другия говори за изстрадалия народ!!!Каква манджа пак бъркат тия?Дядо ми викаше-Маре там на онова място съм ти оставил нещо...като си мисля аз-пари,злато...Отивам ----то сабя...Българска работа...Дядо ми---тоз прос човек,необразован...

25

Анонимен

преди 5 години

Е, нали целият свят го обича бе.От кого толкова го пазят.

24

Анонимен

преди 5 години

Да кажем,Добре дошъл,на папа Франциск!Папата носи името на светеца Франциск/първият папа,който го направи/,който е бил защитник на бедните,онеправданите и радетел за единение на католическия и православния свят.Св.Франциск не е правил разлика между религии,нации и социален статус,помагал е на всеки,който отиде при него.Българският народ е щастлив ,да посрещне папа Францзиск в България!

23

Анонимен

преди 5 години

До21. Правиш се на православен. А си невеж в историята. Турци и Турция има след 1923. България е има от 1878г. В 1912г. В София е първия консул на САЩ. До 1922г. Няма държава Турция тази територия е населена с Роби в Османската империя.

22

АНТИ

преди 5 години

Питали радио Ереван:По какво си приличат, Боко и Папата ?От радиото отговорили:Нямат жени !

21

Анонимен

преди 5 години

До Не трийте !Защо бе? И теб ли те беше срам от Георги Първанов? Защото мен определено да.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен21 В Русия има повече гей и педофили,отколокто в целия ЕС,но за това е забранено да се говори.