106

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

105

до 113

преди 5 години

Грешиш драги. България е в Европейския съюз. Турция не е. НЕ Е ЕМИГРАЦИЯ, ако българин отиде в която и да е държава от ЕС. Защото в ЕС има свобода на движение. така,както в нашия блок дойдоха 2 гръцки семейства-те не са емигранти, а са наши съграждани от Съюза. Европейския. Има европейско гражданство. 2 млн българи са в други държави от ЕС, и това не е емиграция ,нито загуба на население. Да отидеш в друга държава на ЕС, е все едно американец да смени щата. Не е емиграция.

104

скоро, скоро ще чует

преди 5 години

1,4 милиарда евро инвестиция, 5000 работни места, цялата продукция за износ, 1000 автомобила дневно производство-познайте къде ще е голямата новина!

103

познайте

преди 5 години

Познайте къде ще е новия завод за Народни коли. Няма да е в Анадола!

102

до 110

преди 5 години

Искаш да кажеш на Анадола. Турция няма нищо общо с балканския полуостров! Че от балканите е тръгнала световната цивилизация-древни гърци,също нашите предци-траките, илирите, после християнство, развитие, цивилизация, най-старото злато, кирилица и тн. какво общо има турция с Европейската цивилизация? тяхното място е в Анадола.

101

привет от Германия

преди 5 години

Представете си за какво става дума , националисти включително и политици наричат това 12 годишно момиченце - " РОДООТСТЪПНИЧКА " ! Това е ясен показател ,че Турция вече се е превърнала в Северната Корея на Балканския полуостров !

100

привет от Германия

преди 5 години

Навремето през 90-те години на миналия век аз реших да дойда в Германия ,а брат ми понеже е " голям турчин " реши със семейството си да отидат да живеят в Турция ! Винаги казваше така - бен тюрк оглу тюрк ,мерт оглу мерт , в превод - аз съм турчин син на турчин , смел съм и съм син на смел човек! Тук от една - две години постоянно ме моли да им намеря квартира и да ги изтегля в Германия ! Веднъж не ми издържаха нервите и му казах - абе нали си тюрк оглу тюрк ,мерт оглу мерт ?! А сега стой там

99

Анонимен

преди 5 години

Tazi godina v Parij shte bude izlojen na pokaz purviya turski boen samolet izcqlo postroen ot turski injeneri

98

Анонимен

преди 5 години

A mi vratite sa otvoreni na koyto ne im haresva v Turcia da si zaminavat na tqhno mqsto Erdogan dava tursko grajdanstvo na bulgarskite,gruckite,makedonskite turci,na siriyci,azeri ahuska turci milioni novi populneniya ,a che Hafizeto iskala germanistan prav i put

97

ох....то в Германия

преди 5 години

сте цъфнали и вързали ......

96

Факт!

преди 5 години

Е сега аз не съм бил добре.А ми германците които не могат да гледат *** и те ли не са добре?!

95

привет от Германия

преди 5 години

Жална му майка на народ ,който е избрал да бъде управляван от ходжа !Дори и децата вече разбраха ,че от Ердоган файда няма ! Децата не могат да крият емоциите си , не могат да крият това което слушат когато възрастните говорят по между си ! Затова на турски има една поговорка - не сорурсан ,чоджуктан сор ! Каквото и да питаш , питай детето ! С една дума детето няма да излъже , ще каже всичко точно и вярно !

94

Теорема

преди 5 години

Колкото по-далеч от шалвари,фесове и фереджета-толкова по-добре!

93

Мустафа

преди 5 години

Добре,че навреме се изнесох от ориенталската джунгла Туркие.Сега живея нормално в Дания!

92

Анонимен

преди 5 години

Немският бизнес вкарва милиарди в Турция, а за парлама пускат и по някоя статия колко са зле.... тоя номер го пускат редовно... да видим сега завода на ФВ къде ще бъде.

91

не искам да ви пукам

преди 5 години

балоните, но за западните гадове няма голямя разлика между Българи и останалата цветнокожа *** дето евреите я внасят на кораби и вагони

90

привет от Германия

преди 5 години

Тя само Арифе ако е , с мед и малсо да я храниш ! Турците масово бягат от Турция ! Преди Ердоган да дойде на власт бягаха само обикновени хора , но откакто Ердоган е на власт бягат дори бизнесмени , депутати ,дипломати , абе почти всички търсят начин да се махат от Турция ! Един много интересен случай преди година около 10 турски дипломати поискаха политическо убежище в Германия ! Това къде се е чуло и видяло ! Не стига че имат лучена криза и мизерия ,ами за капак и тоталитарен режим !

89

Анонимен

преди 5 години

Брей ..а не искали да стане американка..а стршно нахални турци и араби..:(

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе забравяй, че Боярщника не влиза в статистиката.

87

до: Факт!

преди 5 години

Преди да проядем кучета, ти ще ми ядеш оная работа. Зная, че го обичаш немит. Ще ти го подам, както го искаш, за да се наситиш на моята мръвка преди да преминеш на кучешки пи-ш-ки зоофилче либерастко недо-кла-тено!