117

баба мара

преди 5 години

и защо идва изобщо ние не сме католици какво ме интересува визитата напапата абсолютно нищо

116

Анонимен

преди 5 години

Добре де, какво толкова ни вълнува посещението на католическия глава? В заглавната страница на сайта го има на снимка 5 пъти, 3 "новини" за него, през 20 мин???Не преигравате ли? Все пак, само 3 до 5 % ( а може и да са по-малко) в България са католици. Останалите какво ги вълнува това?Кога пуснахте 5 новини на една страница за Българския патриах, със снимки? А дали знаете кой е той, без да ползвате гугъл?Не съм вярващ, но съм българин и народа ми е православен! Затова се дразня!

115

Българинът

преди 5 години

Не го одобрявам посещението. Одобрявам някой да го ликвидира тоя педофил.

114

Сандо

преди 5 години

и аз бих отишъл да го видя ...

113

Анонимен

преди 5 години

до мальоумните нещастници по долу: с какво ще ви се подобри на вас живота от това посещение? какво ще допринесат за вас и децата ви световните медии дето са тук? мингищанците ще спрат да ни крадат и убиват ли? корумпираните агентчета на ЦРУ асансьорни техници ли ще осъмнат в панделата? южен поток ли ще построим? цената на тока ли ще падне? болниците ли ще се орпавят? младите ще српат да бягат и ще се върнат по родните места ли? вие верно не сте народ а храна за лешояди....

112

men

преди 5 години

да пукнат дано нещастното сатанинско мекире, подвлстните му банкечета, кардиналчета и друга папляч която изнасилва и прави жертвоприношения с деца и милионите му мозъкопромити последователи. осквернява българската земя със сатанинското си присъствие. анатема дяволе.

111

Анонимен

преди 5 години

За България,това е събитието на годината в международен план! Въобще няма дискусия по въпроса! Само невежи и злонамерени мислят другояче!

110

Анонимен

преди 5 години

На крака ни идва главата на най голямата християнска църква! Да го посрещнем като християни!!!

109

до74

преди 5 години

до74 Какви селяни пък теб са те подгонили, слушай си чалгата яж си Ориенталската чорба и незабравяй да се намуаш и с дюнер-кебап.

108

до74

преди 5 години

до74 Какви селяни пък теб са те подгонили, слушай си чалгата яж си Ориенталската чорба и незабравяй да се натъпчеш и с дюнер-кебап.

107

Анонимен

преди 5 години

Браво на Правителството,браво на Държавния глава,браво на Българската православна църква! Толерантност и диалог!

106

Анонимен

преди 5 години

Посещението на папата е значимо и важно! Ще го посрещне и Президента, и Правителството,и Църквата,и вярващите! Цял свят ще отбележи събитието! Много световни медии са вече в София!

105

Анонимен

преди 5 години

Ти май си от етносите приятелче! Тебе и православието не те интересува май?

104

,.,.,

преди 5 години

Слугинажни стъкмистики,затова и българските медии сте на 113 място в света по цензуриране.Папата няма абсолютно никаквои значение за българите защото сме източноправослвни.От него се интересуват шепа католици у нас потомци на покатолизирани средновековници и никой друг.Лично аз свързвам католическата църква с Инквизицията и колонизирането на Америките,банка Ватикана и целуване на нозете на ислямските нашественици в Европа от Франциск.И това не ме кара да я уважавам.

103

Анонимен

преди 5 години

А бе ти където плюеш от един час против папата,ми ли си зъбите днес? Миришеш нещо!

102

Анонимен

преди 5 години

Тука се намериха *** и Пульо да критикуват и оплюват човека,където цял свят го признава и му целува ръка! Кои сте вие бе,***?

101

Анатема Трижди

преди 5 години

Лъжесветият отец не е желан тук. На никой не му пука за визитата на този дърт сатанист. Да си стои в Рим и да вкарва младите разгонени момченца в правия път.

100

Анонимен

преди 5 години

Нали сме толерантен народ! В България има около 250000 католици! Папата идва да сивиди между другото вярващите! Не ви идва специално на вас троловете на гости!

99

Анонимен

преди 5 години

Безбожниците да си седят в къщи този ден или да заминат за Халкидики, Одрин! Никой не ви пречи да посетите и Бузлуджа!

98

море

преди 5 години

И защо да го следи?! До колкото помня папата е католик.Телевизия, преса- отвсякъде ни облъчват -папата, папата. Какво-пак ли ще се опитват да ни покръстват ли?