46

Анонимен

преди 5 години

До Fenasi KerimЕфенди, МАдуро може да е бил шофьор, честно си е изкарвал хляба.Трумпи е бил организатор на конкурси за красота и владелец на игрални заведения.Лех Валенса е бил електротехник.Боцко е бил собственик на пандурска (вардянска) фирма и по съвместителство мафи, тфу какво щях да напиша!*** е бил строителен предприемач.Пешо Стоянов е бил бракоразводно адвокатче.Ж.М.Ж. е бил обикновен преписвач от гедерейски изследователи на фашизма.Станишеф нищо не е бил, но е станал шеф.

45

Богомил

преди 5 години

До АнонименЕ и какво от това, че са близки до САЩ? Нали 20г. управлявят, а парите минават през руско-венецуелска банка, но после поемат към личните им сметки в Швейцария, Ватикана и т.н. Те самите смъкнаха добива на петрол 5 пъти. САЩ им помогаше, като изкупуваше 40% от петрола им. Е вече от 2 месеца не купува нищо, няма нужда. В момента САЩ са най-големият производител, с 20% повече от Русия или СА. Чавистите са милиардери, откраднати са 400 милиарда за 20г., без парите от наркотрафика!

44

Анонимен

преди 5 години

Не се мъчи по тъпо име от Мадуро неможе се измисли е и Путин е бая близо

43

ИМА ЛЕК

преди 5 години

В Турция го приложиха - дава резултат веднага!

42

Браво на Мадуро !!!

преди 5 години

сега онова про-амероканско нищожество трябва да бъде обесено !!!щом еврейските *** осудих аПучдемон на 25 години затвор,значи и Мадуро може да обеси Американския предател

41

Богомил

преди 5 години

До АнонименЧовече, ако заплатата ти вече е 3 долара, с които можеш да купиш само една *** яйца месечно/преди 4месеца е била 5 долара/, а инфлацията е вече 2 300 000%, ако нямаш ток, вода храна, лекарства и детето ти е починало от недохранване или от липса на лекарства, дали ти ще подкрепяш "законно" избрания си президент? А човече? Какви глупави измислици пишеш? И за *** не ставаш жалко човече! Нищо човешко не е останало в теб, щом подкрепяш ужасната диктатура, изгодна на Путин.

40

Марксиско наследство

преди 5 години

Тези са по зле и от Русия , да газиш във вода , но жаден да си.Щом бягат към Колумбия , значи е повече от мизерия

39

Пердунко

преди 5 години

Венецуела от 15 години е потопена в мизерия и кръв, благодарение на Чавистите и Мадуристите.

38

До 67

преди 5 години

Не позна,последната новина е че, Путин който държи постояна връзка с Мадуро лично е наредил БТР да мине през тълпата(смешнииикик)!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63А на китайците какво ще кажат, пророк Исайя?

36

Факт!

преди 5 години

Само тия кат на бай Тодар кликата се кефят на камунизма щот са крали яко.И миризливите военни щото тогава им даваха безплатни апартаменти и волги а те стреляха по бременни жени по границата.Тия са симпатизантите на камунизма в Бг тва е!Кореком и опашки за хляб за слушане на западна музика у дранголника.Хората се изтрепаха да бачкат из Либия и Коми а тия им взимаха доларите и даваха някакви хартиики срещу тях при измислен курс!Отврат да го ду.а комунизма!

35

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интерсно ако някой в САЩ или Русия се самообяви за президент и почне да призовава за размирици колко време ще продължи "власта му"

34

Анонимен

преди 5 години

Жалко само за Роснефт, новото правителство ще им кажат ние пари от вас не сме вземали търсете си ги от Мадуро.

33

Анонимен

преди 5 години

Факта че самозванеца Гуайдо се разхожда свободно и парадира какво ви говори,всеки случай не и за диктатура!

32

Анонимен

преди 5 години

Нещата се развиват много бързо. По всичко изглежда Мадуро ще си подаде оставката утре.

31

Факт!

преди 5 години

Путин колко пари окраде от руския народ панелки и масквичи отврат русия е антидържава но и американците вече не стават няма Рейгън няма Бжежински и тн стари кучета сега са едни *** Тръмповци Обамовци фани единия че удари другия ***!

30

1944

преди 5 години

Да. Престъпник е вашият любим Мадуро.То се вижда какви ги върши. Дори ТАСС не можа да скрие кадрите с БТР-те.

29

Fenasi Kerim

преди 5 години

Комунизма е недоносче както беше казал Живков.Мъдуро е шофьор на автобус.Но и американците не са цвете за мирисане. Не се появи един Гуайдо в Антарктида. Все където има петрол там се появяват "демократите" .

28

Факт!

преди 5 години

Ако Америка падне след това ни чака московски терор грабежи олигарси кражби от народа от хора като Путин и кликата му милиардери с крадени от народа пари който бачка за 100 рубли гавра с човешкият род отврад панелки гронзи сгради и некадърност ето това идва от руската ***.Слава на Америка!

27

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.