67

Аз

преди 5 години

Бай *** е виновен!

66

Браво г-н Премиер!

преди 5 години

Господин Борисов дръжте така нещата в своите ръце! Държавата е заразена с ***, заклещили се по всички възможни позиции! Чистенето е трудна работа! Всички заинтересовани ще пречат, начело с бсп! Успех!

65

Реалист

преди 5 години

До 71. Пич, страшното е, че винаги и при всички е било така. Няма да по-различно и при БСП. Даже както са изгладнели май още повече ще грабят.

64

Анонимен

преди 5 години

До срамно и други подобни. А ти прочете ли биографията й. Ами тази леля е в министерството от 2002. Значи още при царя, после Станишев, Борисов, Орешарски, пак Борисов. При над стохилядна администрация не може всичките да ги знаеш какви са и да ги махаш навреме. Другите що не са я махнали като е такава?

63

Срамно

преди 5 години

Кой бе казал-Аз тая партия съм я създал да се бори с корупцията! И ко стана ся- кой от тая партия не е корумпиран? От най-ниско ниво-до най-високо ниво- корупция,корупция,корупция! Другари-вие надминахте учителите си,надминахте и Костов!В коя няма корупция? И сега-за да ни отмине тая корупция- ЕС ще принуди тия корумпираните,за да си запазят задниците,да ни наложат неморалните конвенции и стратегии за децата ни. МЕРЗОСТ!

62

Waffen SS

преди 5 години

Направих една груба сметчица за персонално усвоените пари за къщите за гости.Ами получава се средно по 290 000лв на усвоител.Ако предположим,че едно чиновниче има брутна средна заплата към 3000 лв,а те нямат такава,то след данъците и удръжките имат някъде към 2000 лв.Даже нищо да консумира ,да не плаща парно,ток,транспорт,кола ,то да спести тези пари са му необходими някъде към 145 меса , а това са 12 години.

61

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

ГРОБАРИТЕ ТОТАЛНО СА ПРОПАДНАЛИ--КРАДЯТ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ--АЛЧНИ,БЕЗКРУПОЛНИ И *** ...ГЕРБ ОЗНАЧАВА КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРА-ИЗМАМНИЦИ-ХОДЕТЕ СИ БЕ ПРОСТАЦИ.

60

Waffen SS

преди 5 години

"По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов поиска оставката на зам.-изпълнителния директор на Държавен фонд Земеделие Иванка Багдатова-Мизова, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство".Да се разбира,че ако Борисов не е поискал оставката И,то такава нямало да има.А самият Борисов иска оставки в паническият си опит да поизчисти образа на поредното корумпираното правителство на прехода.

59

КоБАН

преди 5 години

А "чистата" Елена Йончева с трите къщи от червената хунта кога?

58

БАНко

преди 5 години

Пореден ,, морален престъпник " от шайката на Собственика на ГЕРБ !!!

57

Анонимен

преди 5 години

До 56. Е, чак пък всички?

56

Анонимен

преди 5 години

До 59. Ама това да не ти е народният съд, присъда не може да има просто така с оставката - има си разследване, обвинение и тогава.

55

Анонимен

преди 5 години

Само с оставка ли ще и се размине, а присъда?????

54

Мнение

преди 5 години

Бойко почна да се излага с тези оставки.В другите държави, като има проблем 1-2 си подават оставките и край. У нас всеки ден си подават оставка различни хора.Какво означава това? Ако наистина толкова много хора от властта трябва да си дадат оставката, означава ли че цялото управление на партията ГЕРБ трябва да си подаде оставката? Според мен ДА. Бойко трябва да подаде и своята оставка.

53

Анонимен

преди 5 години

Как да не подава оставка БСП!!!? Та те всичките напуснаха парламента, а не да се точат ,,морално" един по един като герберюгите! И откъде да подават оставка като не са на власт! И това БСП не е онова! Нинова нито е Станишев, нито Парваноглу!

52

Анонимен

преди 5 години

Подаването на оставки е върхът на лицемерието. Като мине бурята и пак ще ги кротнат някъде да крадат. Защото те в ГЕРБ са навързани като суджуци балдъзи, баджанаци, кумове, любовници и всякакви други бок,луци.

51

Бсп са гадове

преди 5 години

А бесепарите сега, когато са в опозиция, се ослушват за оставки и никой не подава. Давате ли си сметка когато са във властта какво прикриване и натискане по креслата ще има. Никога повече БСП.

50

Анонимен

преди 5 години

Ми, тя и Иванчева да бе подала ,,морална оставка", а не да я влачи жендармерия с пранги и синджири като абсолютен престъпник! Направо я изкараха мутрата на прехода!

49

Анонимен

преди 5 години

Малко са хората, които ще гласуват за Иванчева. Защото тя е корумпирана некадърна калинка.

48

Анонимен

преди 5 години

С ТАЗИ КРИМИНАЛНА ГРУПИРОВКА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ, ЧЕ ФОЛКСВАГЕН ЩЕ ПОИСКА ДА СТРОИ ЗАВОД В БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ СА ЛУДИ.