12

до 16

преди 5 години

Ти ще треба да си от ония,къде са изгризали кориците на произведения на Карл Маркс,Фридрих Енгелс и Ленин.

11

Другарки засраметесе

преди 5 години

*** колко вярно Другарко го каза. По ясно от това няма накъде. Вярвам в Руската Църква!Не в Бог Христос а в руската църква.Отлично Тавариш! Обаче, за да спечелиш бонус копейки трябваше да кажеш Вярвам в Другаря Путин!

10

Анонимен

преди 5 години

Капитализма използва Църквата като опиум за да може закъсалите да не вдигат бунт,а да се уповават на надеждата.Впрочем затова се ползват и социалните платформи ,за отдушник .

9

Анонимен

преди 5 години

Харалан що не се вземе с оня Харизанов - ТАМЪН СА СИ ! *** ТАКИВА

8

Анонимен

преди 5 години

Аз пък вървам само в руската православна църква, тука трябва да се диверсифицира откъм църкви-монополисти и попчета с ролекси.

7

до 1,3,4,5

преди 5 години

И вие сте от тия 36% дето си мислят,че са религиозни,ама не сте.Бас държа,че нито библия,нито евангелие сте чели,дори една молитва не сте научили.Ходенето на църква е задължително за вярващия,молитвите също.От атеист,вярващ не става.Служителите в църквите няма да коментирам,но нашите църкви са строени на свети места,и ако човек е вярващ е длъжен да ги посещава.

6

Анонимен

преди 5 години

НЕ искам и не желая да чувам скапаното мнение на тоя *** Харалан Александров! ***, нищожество, безродник като Харалан НЯМА правото да говори за вяра и религиозност!А Негово Високопреосвещенство митрополит Антоний е прав!

5

Анонимен

преди 5 години

След като ежедневно ни поднасят "антрополози" като този които бръщолевят против 3ти март и че нямало турско робство АМИ РУСИЯ НИ ПОРОБИЛА ОТ ТУРЦИЯ на какво да вярваме?? само за изкривяването на историята хараланчо вече трябваше да си разказва измислиците на бай ставри

4

Анонимен

преди 5 години

Вярата в Бог - Да! В църквата - Твърдо НЕ! А поповете са ДС и ***!

3

Анонимен

преди 5 години

Църквата не е Бог ако се считат за богове туй е отделен въпрос.

2

измама

преди 5 години

Българина си е чист атеист.Няма как да са,след 45 години възпитание в атеизъм с последващи 30 години безпътие и липса на вероучение.Няма как да си религиозен наистина без вероучение.Напротив,3-те процента са религиозните.Дори мюсюлманите не са така религиозни,ако се сравняват с други мюсюлмански държави.

1

Анонимен

преди 5 години

Разклатена е вярата в държавността,а вярата в бог всеки я носи в себе си,независимо колко пъти ходи на църква.