250

Fritz Bauer

преди 5 години

ДО 263 Дете малко, в западните езици, от Латинския някои племена приемат наставка и окончание ''АРЕА'' = което значи ''място, раион, земя''...И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРЕВНИТЕ ИНДО-ИРАНСКИ ПЛЕМЕНА ОТ ИЗТОЧНО-ИРАНСКОТО ПЛАТО И СЕВЕРНА ИНДИЯ, които ----АРИИИ СА ЕТНО-ПЛЕМЕНА, с прилагателен епитет = АРИИАХ = което значи Блогороден, Благородник !Латинската дума ''АРЕА'' е съществително за обект, а древната индо-иранска дума ''АРИИАХ'', е дума за състоянието и качествата на дадено племе или етнос

249

Анонимен

преди 5 години

всичко е прах във вятъра.

248

Анонимен

преди 5 години

всичко е поза и лицмерие

247

Младеж

преди 5 години

Христос Воскресе братя и сестри. Бог да пази България и Русия вовеки веков.България е Душата ,Русия е Силата. Кирилица е непобедима така както Руската сила на терен. Ние сме два компонента на едно и също тяло.Бог с нами.

246

Анонимен

преди 5 години

бугарина не верва в недоразумението крадливо мухобоико !!!

245

Анонимен

преди 5 години

Добрата новина е, че неверниците изчезват от проклетата територия. Бог си знае работата.

244

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ СЪМ ВИНОВЕН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС -МОИ ПРЕКРАСНИ СЪНАРОДНИЦИ !!! НАУЧИХ ЕДИН ПОП ДА ПЕЕ -"ПЕНКО ТИ ПОМИЛУЙ...ПЕНКО ТИ ПОМИЛУЙ...ТИ " !!! А , ТРАБВАШЕ ДА ГО НАУЧА ДА ПЕЕ : " БОЙКО- ...БОЙКО ...-ТИ ПОМИЛУЙ...-ТИ " !!!! ЩЕ СИ ПОСИПЯ ГЛАВАТА С ... И ОТПРЕД С... АВТЪРШЕЙВ !?!?!?!?

243

Пешо секирата!!!

преди 5 години

Ха ха ха!!!Времето ви изтича богопротивници,бре!!!Тик-так и тик-так и пак и пак тик-так,бре!!!Ха ха ха,бре!!!

242

Анонимен

преди 5 години

Кои са държавите арии. БЪЛГАРИЯ УНГАРИЯ ШВЕЙЦАРИЯ БАВАРИЯ ТАРТАРИЯ последната кято е огромна държава има я на 631 стари карти.След Петър Първи просто изчезва. Летоброенето е като старобългарското. Някой умишлено подменя историята.

241

Сашо

преди 5 години

Пак българите не сме толкова лицемерни. Живях с едни мошдовци, жените масово коя с когото свари, даже някои за пари се продаваха. Обаче на Великден в църквата-омотани в роби и гледащи смирено. На другия ден пак по старому.

240

Свети Диньо ракийний

преди 5 години

Аминчета, къде изчезнахте? Под масата, илипощопвате сестрите-мирянки. То при вас и между братя е прието. Защитете своя боК от лошите сатани-неверници,хахаха.

239

Аз вярвам

преди 5 години

Аз вярвам в Господ, защото чувстват, че съществува.

238

Попа с ролекса

преди 5 години

Амин, амин, амин, метамфетамин!

237

До 200

преди 5 години

Какъв Тангра пък те гони теб. Няма сведения българите да са вярвали в Тангра. Нито българите около Аму Даря, нито българите в днешните земи на Украйна. Има само една колона в която между буквите та и ра, има дупка и наш историк е решил, че това е Тангра. Няма никъде текст при старите автори за бог на българите.

236

Але, алеее

преди 5 години

Само Исус и "Торпедо" Борован!

235

Пешо секирата!!!

преди 5 години

И ще дойде този ден-най-щастлив ще е за мен(какъвто рефрен имаше в едно известно БГпарче),бре!!!Денят в който ще ИЗЧЕЗНЕ от лицето на планетата Земя това диво и безбожно племе,бре!И това ще стане благодарение на великата ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА,която го е налазила,бре!Според прогнозите на всички експерти това БОГОПРОКЪЛНАТО племе ще стане малцинство до 13 години,а до 2050 година ще изчезне(почти!)от тази територия,бре!пп-Само четете този форум и ще осъзнаете правотата ми,бре!Велик е П.Р.Славейков

234

Анонимен

преди 5 години

А останалите вярват, че са произлезли от ***. Теорията на Дарвин, ама и той е бил човек. Ако е цялата му теория е грешка ;) Кой е прав ..

233

lorenzo lihvaria

преди 5 години

Dnes e isus hristos toi e nai golemie toi 6te ni izbavi samo isus bratia i ses3

232

анонимна

преди 5 години

До този с хилядолетния опит - АКО ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ти ако слугуваш, гледаш пищящи деца и капризни стари хора, по цял ден търкаш подове и пр., направо и името няма да си знаеш, в тази дупка, в която наистина са метнати жените, направо са си много умни според мен ...а мъжете да не би да сте гении при всички привилегии, които имате?

231

Т. Б.

преди 5 години

На вас вярващите не ви трябват никакви стимуланти. Вие сте си природно хахави и неадекватни, хахахаха.