13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Къри

12

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за вашите християнски празници бе? Чак с цялата си наглост и циничнocт говорят така, все едно Европа е някаква християнска собственост. Никой в Европа не го интересуват някакви религии които връщат хората в средновековието. Ренесансовият период отхвърли християнството и Европа най-накрая заприлича на нормално място за живеене, а сега някакви *** тук искат пак мракобесие и всекидневно облъчват с тяхните християнски истерии. Като не ви харесва в Европа, махайте се! Не ви искаме!

11

Сделката с Турция

преди 5 години

Явно Ердоган е отхлабил изпълнението на договорките с Европа. Или парите на Брюксел пак са спрели, или вече не го интересува.

10

V

преди 5 години

,,Мигрантите пак напират към Гърция на път за Европа,, АМИ ТОГАВА ЩО НЕ ОСТАВАТ ТУКА ПРИ НАС ? Нали тука било Европа ??? боко така каза .че на направил европейци ;)Що никой не ще при наш боко ,а ние го избираме за хубав ?????????????

9

Анонимен

преди 5 години

***,До едно време пишеше смислени неща, но явно интернет най-накрая погледна в теб :) Като ти е кофти в Дойчланд - идвай тука. Мигранти няма, уверявам те. Две години живях до уж страшния район около Халите - пълен смях в сравнение с една Атина например, или Солун. Ще се видиш в живот и ти най-накрая.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Като Юда си на велики четвъртък засрами се бе, ако въобще си европеец и християнин.

7

Анонимен

преди 5 години

то наскоро имаше и статия тук - 92% от българите не са виждали мигрант.Ами няма и да видите, то под управлението на Боце даже те не виреят, само българи могат да влачат съществуването си в такъв бардак :)Което, разбира се, не пречи на нашенеца да се страхува и да чака да му вземат ракията, робството и хората на мегдана.

6

Анонимен

преди 5 години

Пак пуснаха мигрантската дъвка, явно Боце яко го е закъсал.

5

Анонимен

преди 5 години

ЕС е велик и може да приеме 300 млн от тия *** не е проблем, ако ЕС не може кой друг. Макрон и Меркел да ги викат добре са дошли.

4

Анонимен

преди 5 години

Закарайте тези интелигентни и работливи хора в сащ ! Сащ също има нужда от тези ценни кадри и Дони Тръмп ще им покаже истинска демокрация !

3

Анонимен

преди 5 години

Това е координирано точно на най-големия празник православен празник тръгнаха баш тръгнаха, когато повечето гърци,българи и сърби са на софра.

2

Fenasi Kerim

преди 5 години

"турските граждани" са сирийски кюрди. Ердоган ги направи граждани за да гласуват него.

1

Анонимен

преди 5 години

Пуснете ги да отидат при Меркел иначе им нарушавате правата на човека и ще ви осъдят в Страсбург.