Интересно, преди години агнешко се ядеше на Гергьовден. Сега какво стана. Очаквайте агнешко и за Коледа, Никулден и други подходящи за бизнеса дни, а после си мислете, че това е великденски ритуал, свързан с Бог.
Всяка земеделска продукция отгледана в места където е съществувала тежка соц. промишленост е силно токсично !
Затова отивам 1 месец преди Велик Ден до някое село. Пред мен го колят хората, чистят, мият. Живи и здрави да са за което.
Затова месо ям само по празници и го взимам от проверени (домашни) източници. В тази държава вяра нямам. Има активна политика за геноцид на българския народ. Не е случайно че ни заливат с най-некачествените стоки. България е втората употреба на Европа.
То един пазар се е заформил , че с 80 тоно месо са го заляли , но в скоро време можем и с две плешки да го наводним.
До НевъзвращенецТака е на всички празници. Само за трапези,и храна се говори,а по Коледа и за подаръци. Чак човек да намрази празниците в тази с о р о с к а кколония.
Никакво животновъдство няма България щом е стигнала до там да внася стотици тонове месо от макетата. Пита се в задачата кои са виновниците за да ги избесим по стълбовете. Имаме два пъти по-плодородна земя от гърците, а внасяме домаци от Гърция. Яще сега агнешко с неясен произход. Може да е агне, но може и да е месо от камила от арабския свят (месото на камилата е 90% на вкус щчкато агнето).
Македонско си е, всяка година е едно и също, сръбско и македонско месо без сертификати и печати си влиза тук по празниците.. лошо няма де, без печат и без анаболи и антибиотици е ок..
Чети и тогава пиши бе ! Хората ти казват че е минало през Гърция и е с неясен произход той вика че македонците го произвели .........не си много умен !
Дали е опасно ? Да но за развитите народи ! Българина да тъпчи там за това ги държим на дъното за да търсят евтините бок,луци .....иначе тяхното агнешко е превъзходно ...толкова че те не заслужават да го ядът ! България е една много важна членка за Европейския Съюз ! Истински приятелска държава !
Всичко пречи на родните производители.Да вземат да се научат да произвеждат, а не да търсят само бърза печалба!Щом македонците произвеждат на по-ниска цена, значи и нашите могат, тогава няма да има дъмпинг.
Стига сте говорили за плюскане бе нискочели австралопитеци. Само меса и кашкавали ви в главите. Къде култура, къде изкуство? Само червото да ви е пълно!
Македонското агнешко влязло през Гърция без проверки, опасно ли е?