26

Непопулярно мнение

преди 5 години

Интересно, преди години агнешко се ядеше на Гергьовден. Сега какво стана. Очаквайте агнешко и за Коледа, Никулден и други подходящи за бизнеса дни, а после си мислете, че това е великденски ритуал, свързан с Бог.

25

сф

преди 5 години

Всяка земеделска продукция отгледана в места където е съществувала тежка соц. промишленост е силно токсично !

24

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Затова отивам 1 месец преди Велик Ден до някое село. Пред мен го колят хората, чистят, мият. Живи и здрави да са за което.

23

Анонимен

преди 5 години

При нас се наемаха стада под наме за усвояване на субсидии

22

Анонимен

преди 5 години

Е то пак българско ко... малко със сръбски привкус ама пак българско

21

Анонимен

преди 5 години

Ша почва великото плюскане ко да праиш живота е това качване и сваляне на тегло

20

Анонимен

преди 5 години

А по тошово време на велик ден ядехме пилешко а късметлиите и зелена салата

19

Анонимен

преди 5 години

Затова месо ям само по празници и го взимам от проверени (домашни) източници. В тази държава вяра нямам. Има активна политика за геноцид на българския народ. Не е случайно че ни заливат с най-некачествените стоки. България е втората употреба на Европа.

18

симпатягата

преди 5 години

То един пазар се е заформил , че с 80 тоно месо са го заляли , но в скоро време можем и с две плешки да го наводним.

17

проктолог

преди 5 години

Месото от Македония е кенгурушко. Там съм виждал и камили, и кучета.

16

Анонимен

преди 5 години

До НевъзвращенецТака е на всички празници. Само за трапези,и храна се говори,а по Коледа и за подаръци. Чак човек да намрази празниците в тази с о р о с к а кколония.

15

Анонимен

преди 5 години

Ква камила бе пич? Виждал ли си бут от камила? Погледни сега и агнешки...

14

Анонимен

преди 5 години

На Българина и кучешко да му дадеш пак ще гласува за герб и ще вика благодаря.

13

Анонимен

преди 5 години

Никакво животновъдство няма България щом е стигнала до там да внася стотици тонове месо от макетата. Пита се в задачата кои са виновниците за да ги избесим по стълбовете. Имаме два пъти по-плодородна земя от гърците, а внасяме домаци от Гърция. Яще сега агнешко с неясен произход. Може да е агне, но може и да е месо от камила от арабския свят (месото на камилата е 90% на вкус щчкато агнето).

12

Анонимен

преди 5 години

Македонско си е, всяка година е едно и също, сръбско и македонско месо без сертификати и печати си влиза тук по празниците.. лошо няма де, без печат и без анаболи и антибиотици е ок..

11

До 9

преди 5 години

Чети и тогава пиши бе ! Хората ти казват че е минало през Гърция и е с неясен произход той вика че македонците го произвели .........не си много умен !

10

ЕС-Специалист

преди 5 години

Дали е опасно ? Да но за развитите народи ! Българина да тъпчи там за това ги държим на дъното за да търсят евтините бок,луци .....иначе тяхното агнешко е превъзходно ...толкова че те не заслужават да го ядът ! България е една много важна членка за Европейския Съюз ! Истински приятелска държава !

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко пречи на родните производители.Да вземат да се научат да произвеждат, а не да търсят само бърза печалба!Щом македонците произвеждат на по-ниска цена, значи и нашите могат, тогава няма да има дъмпинг.

8

До Невъзвращенец

преди 5 години

Къде видя култура и изкуство в новина за агнешко месо бе?? .

7

Невъзвращенец

преди 5 години

Стига сте говорили за плюскане бе нискочели австралопитеци. Само меса и кашкавали ви в главите. Къде култура, къде изкуство? Само червото да ви е пълно!