20

ФБР

преди 5 години

До пецатакакъв държавник е бил, ако е нямал план за бягане? Кой ли е бил двойникът му?

19

Анонимен

преди 5 години

Защо да приемаме недоказаната версия за самоубииство за истина...По две причини. В бункера е имало доста хора, включително персонал. Всички казват едно и също, даже десетилетия по-късно. Някой от очевидците рано или късно щеше да се разприказва. По-основателната причина обаче е Гьобелс. Трупът му е само частично изгорен и идентифициран без съмнение, както и непокътнатите тела на всичките му отровени деца в бункера. Ако Хитлер беше избягал, щяха да избягат и другите.

18

Анонимен

преди 5 години

А господин Расате какъв е в случая - някакъв супер експерт ли, познавач ли, що ли?

17

пецата

преди 5 години

И от къде ще избяга като всички фронтове около немция са били на съюзниците , всички брегови линии се патрулират 24/7, те тогавашните генерали да не са били глупави че да не са предположили че хитлер може да избяга , немция е заобиколена , небето е затворено, от къде ще избяга , може да не е умрял в бункера но 100% костите са му в пред.елите на берлин

16

Анонимен

преди 5 години

До: 16Ясно, разбрахме.Защо ли обаче тогава половината от нацистите са били или евреи или болшевики?Само един пример: Непочитаемия върховен съдия на т.нар. Фолксгерихтхоф (или Народен Съд), Роланд Фрайслер е бил на стаж в СССР в края на ПСВ.

15

Пената от Мировяне

преди 5 години

На световно първенство в Аржентина през 1978 г беше на трибуните ! Значи е жив !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Не е избягал, а се е гръмнал като последен страхливец заедно с останалите *** от обкръжението му, довели Европа до ръба на оцеляването и до края на господството на Стария Континент над света. На тяхно място идват кравaри и ***, а пагобния резултат го виждаме до днес.

13

Не съм чувал --

преди 5 години

-- за тайна да се опази когато за нея знаят примерно 100 човека-- да ! могат да бъдат избити и екипажите на подводницата и др.хора ,но въпреки това ще знаят много ...просто хората шушукат...Да кажем есесовците-- мълчат ,но няма начин да няма обслужваш персонал той и от есесовци да е пак ще е свързан с външни хора и така десетки години--въпреки ,че за това се шушука мн. отдавна..

12

Анонимен

преди 5 години

Брей! Не знаех, че Боян Расате бил такъв експерт по историята за Хитлер.Но така или иначе, виждам че е добре запознат и тук мога да се съглася с него.Бягството е било в пълно противоречие с идеологията на Хитлер, или по-скоро с лудостта му.Те са го карали почти насила да избяга, но той е отказвал до последно.

11

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно тия дето казват "абсолютни глупости" откъде са толкова сигурни каква е истината като не са били там?!?!Всеки с мозък за повече от 20 стотинки може да се досети че историята се манипулира така че да е угодна на богатите.

10

Анонимен

преди 5 години

"напуснал Герамия с подводница и "Закъде се бърза,като се пише, не става много ясно.

9

Анонимен

преди 5 години

След някоя и друга годинка очаквам подобна информация и за Садам и Осама.

8

Галин

преди 5 години

Който е чел се знае, че му е намерено тялото обгорено в близост до бункера, а относно това дали е жив не е, тъй като от зъбната проба е доказано, че това е тялото на Хитлер, бил е известен с лошите си зъби и неприятният си мирис ***:) Ама нали ежедневно трябва да се пишат глупости...пък и явно войната на някой им липсва за да има за какво да се пише!

7

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости!Колко статии ви е нормата да напишете?

6

Дедо

преди 5 години

Още в края на 50-те(след смъртта на Сталин,естествено) почна усилено да се говори за това бягство.Дори и болшевиките си признаха,че черепа на Хитлер,които уж са имали,е на жена!

5

шматка

преди 5 години

Имал ли е възможност да избяга-имал еИмал ли е морални задръжки да не го направи-нямал еИма ли доказателства че се е самоубил и сред това изгорен-нямаЗащо да приемаме недоказаната версия за самоубииство за истина

4

Мальчик-гей

преди 5 години

Вместо да се занимавате с глупости, мога да ви предложа да се настройвате положително и като цяло да свиквате с мисълта, че съвсем скоро (в близката 1 година) ИК ще бъде приета от България.

3

Шопо

преди 5 години

Епа,да !!! Избегал е ! Лионел Меси му е внук !!!

2

Гост+

преди 5 години

Точно така: Глупости на търкалета за отклоняване на вниманието от съвременните безобразия.........................

1

ГЕРБ

преди 5 години

Глупости на търкалета