105

Охобохо

преди 5 години

Това е дежурния пиар.Спира ББ парите за нещо без значение какво,магистрала,ВУЗ,болница и т.н. и чака да писнат за пари,да протестират,след което отива с телевизия задължително и заявява,че ще даде пари.Изтъркаха се номерата вече.

104

:))

преди 5 години

До Чавдарка БойчеваА при нас клозета на двора у съседите се е запушил, като мирише адски! Г-н ББ може ли като пожарникар да го отпуши лично?

103

Чавдарка Бойчева

преди 5 години

Уважаеми господин Борисов, съседът ми от горния етаж ме наводни откъм банята и на настойчивите ми опити да го накарам да си ремонтира сифона ме отпратикъм Вас за съдействие, за което наистина Ви моля да ме посетите и да решите въпроса с наводнената ми баня. Разчитам единствено на Вас господин Борисов!

102

:))

преди 5 години

Борисов поема случая с УНСС, мастита визита в университета утре------------------За кого става въпрос? Кой е този мастит?- ББ фалира държавата сега ще влиза в УНСС, ли? както при КТБ влязоха след фалита щото имоше още за разграбване ли?

101

Анонимен

преди 5 години

Субсидията от държавния бюджет за УНСС през 2019 г. е с около 3 милиона лева повече спрямо 2018 г. Тези средства уж щяха да са за увеличение на заплатите, които не са се променяли през последните 10 г. Кой знае защо тези пари не се дават за заплати, нито за капиталови разходи за новия корпус, а се правят циркаджийски изпълнения с искане за още пари. И което е още по-интересно, явно номерът ще мине, защото Тиквата не иска да си създава още проблеми преди изборите.

100

Анонимен

преди 5 години

Смятайте какви великани преподават в УНСС, щом собственият им университет фалира.

99

179

преди 5 години

Прав си номер 98

98

инженерче

преди 5 години

УНСС- утре носете съответната сума))):

97

Анонимен

преди 5 години

Направо Борисов да освободи ректора и да поема управлението на университета...колко му е.....той цяла държава управлява,че един униувеситет ще му се опре...

96

Кам

преди 5 години

ТУ пък предлагат нов блок към университета си на това място. Би било много по-добре, отколкото Ум Няма Студент Става да продължи да съществува.

95

ртр

преди 5 години

До Бойко Борисова ти 10 години кво правиш у власта бе!строиш къщи в барцелона?

94

Анонимен

преди 5 години

Учудващо ниско ниво.УНСС си планира приходи и разходи, кати всяка друга организация или фирма. Държавата обещава някакви милиони (приходи за УНСС), които после ГЕРБ не дава, а УНСС вече е влязъл в разходи, очаквайки тези приходи от държавата, с които да си покрие разходите. На какво учели студентите ... боже, боже-е-е-е. Щом държавата не дава пари за образование, сме загинали като държава.

93

Анонимен

преди 5 години

До 179УНСС са финансова пирамида и събират такси от студентите и после няма работа като се дипломират. Поредната измама както с частните уроци и професорите са милионери вместо безработни.

92

179

преди 5 години

Преди една година държавата спаси БДЖ. Сега ще помогне и на УНСС. Но паричките идват от ЕС. А дали знаем ,че Брюксел спира ,,помощите" след 1 година. БДЖ е във фалит от близо 10 години... Много скоро пак ще опре до държавата но тогава няма да има евро пари и ще има много ликвидации. Университети ,предприятия ,училища ,пътища и тн, всичко ще започне да пропада.

91

Анонимен

преди 5 години

До 93. Не му е работа са преподава . Искаме участниците в проектите да върнат милионите или в затвора.

90

пери

преди 5 години

Както беше отбелязано в един друг сайт, в тоя университет като не знаят как да избегнат фалит, на какво точно учат студентите си?

89

един от публиката

преди 5 години

До90. И ГЕРБ има някой от комунистите а *** са ренегати. Това УНСС се носи славата , че все взима пари от банки. Прокредит, Кооперативна и от времето на БСП - ДПС 1992- 1993г. И нещо ще прави по някакви програми, но времето тече и нищо няма. Нито парите нито нещо да го пипнеш. Останаха ПАПКИТЕ с прахоляка за мильони . За това ЗАКОНА С ПЪЛНА СИЛА ЗА УТЕХА И Радост на публиката. И без двойни стандарти

88

Анонимен

преди 5 години

Абе той добре ще ходи да види университета от вътре,обаче лошото е ако започне да преподава там!

87

Сержант

преди 5 години

50% от ВУЗовете в България са за закриване. Никъде го няма това. Броя на завършилите средно образование да е по-малък от приема в ВУЗ. Само се трошат едни пари.

86

Анонимен

преди 5 години

Не може финансовия министър да подпише договор за милиони и да не изплаща нищо. Ако министъра се казва Владислав Горанов, може!