16

Анонимен_777

преди 5 години

''Доклада'' може да се ползва за салфетки за попиване на сълзите на либерастите, алтернативно може да бъде и скъпа тоалетна хартия за републиканците...!Какво ли не опитаха, какво ли не предричаха либерастите ?!

15

Анонимен

преди 5 години

Палячовци

14

Мда

преди 5 години

Последни издихания за дедо Сорос-не му я бъде заверата!А беше мобилизирал всички свои храненици в службите,съда и прокуратурата...

13

Анонимен

преди 5 години

И какво ако е имал бизнес в Русия ?Голяма страна много пазари !Всеки бизнесмен би се възползвал да се намести на Руската софра !

12

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРибимМм не... Подобни афери, никога не свършват на добре.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Хахахахха ... Ако имаш приятел Димитри, който е обикновен жител на москва и си президен на САЩ, то да, супер е! Ако обаче се окаже, че димитри е активен член на външното им разузнаване и те е манипулирал, значи си стягай багажа и се моли, да не те съдят за държвана измяна.

10

Анонимен

преди 5 години

Уникални хипи-либерастки свободни съчинения, този доклад излезе преди месец с категоричното заключение, че намеса и връзка Тръмп-Кремъл няма. Но както винаги радикалните леви холивуд хипи-***, познати в САЩ като демократи, не могат да преживеят истината, те продължават със свободните съчинения. А най-интересното е че въпреки плюнките рейтинга на Тръмп расте и е абсолютен фаворит на изборите следващата година.

9

Анонимен

преди 5 години

Само да питам дори да има връзка с руснаците това какво значи ? Тази връзка дори е добра за американците и човечеството и трябва на Тръмп да му удължат мандата за да се сдобрят САЩ и Русия. Тия които обвиняват Тръмп с връзки и лов на вещици и грозни неща изправят човечеството пред Студена война, ембарто санкции и ядрена заплаха и световна финансова криза

8

Анонимен

преди 5 години

Този Мълър като истински Щирлиц прикри следите на Русия и Путин.

7

ШибиРиби

преди 5 години

Мълър е умен и порядъчен и знае че е по важно да запази доверието на американците в независимостта на правосъдната система отколкото да изрита оранжевото шимпанзе от белия дом. То само ще се само изрита.

6

Анонимен

преди 5 години

Американци са индианците нямам спомен в избора за американски пpезидент да е участвал някога индианец и тия учат другите за равни права и демокрация. САЩ е бандитска държава, сега за престъпленията си и недоклатената си държава ще обвинят руснаците.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма намеса дори галеника на "държавата в държавата" Мюлер не откри нищо.

4

Анонимен

преди 5 години

Лейтенантки от х-л "Риц"?

3

Анонимен

преди 5 години

За каква намеса става въпрос в избора на американския президент участват хора от Африка дори и от Мексико. Президнта на САЩ би грябвало да е червенокож и да носи името Гърмяща змия, Петнист орел или нещо от тоя род В избора на америкнския президент би трябвао да участват само индианците всичко друго е намеса от окупаторите

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1.Пак че не е била татарка , че те са по за 5 долара .

1

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.Рептили брат