22

DALI

преди 5 години

Баси мамата - Кило Чушки , зелени - 10 лева ???

21

Анонимен

преди 5 години

Да струва колко да струва един покрив да не са решили да си върнат парите от ерозоната дето финансират.Франсеттата не крадат и не колонизират другите държави убий ге нe пипват и не крадат и не лъжат.

20

Анонимен

преди 5 години

На фона на събраната от дарения само за 2 дни сума от 800 милиона евро, днес общинския съвет в Поморие, доминиран от гербаджийските тарикати реши да дари 10 хиляди евро за Нотр Дам, да помогне на милионерите така да се каже

19

Един от селото

преди 5 години

Трябва малко да я разчистят от отломките и оставят така.Повече пари ще съберет от колкото да възтановят.

18

ПроСоТо

преди 5 години

немах намерение да са обаждам за работа,дето не ми е работа,но при втори прочит нямаше как да не забележа следното:-"Историците вече изчислиха, че реконструкцията на почти 900-годишния паметник може да струва няколко милиарда евро.".....ИСТОРИЦИТЕ "изчислиха" ?!..ИСТОРИЦИТЕ !..?Както отбелязах преди:-Това може да е най-обикновен инцидент,но може и да не е!След аналогичното събаряне на СТЦ последва неистова истерия и..ПОВОД за кръвопролития!..Да видим сега.Дано само с ПРАНЕ на пари се размине

17

Да допълня...

преди 5 години

А какъв хубав небостъргач може да се изгради на това място за половината пари.Дори да се възтанови катедралата ще бъде друга. Вече няма да е на 800 г.

16

T

преди 5 години

Българите много обичат на чужди пари сметка да правят. Вижте си коментарите...Аз съм си изкарал сам парите и си решавам как ще ги харча. Няма да вдигам икономиката на съседа неудачник от долния етаж или да му храня 10-те изгладнели деца. Разбрахте ли ме какво искам да ви кажа?!

15

Анонимен

преди 5 години

Милиарди евро? С толкова пари може да се вдигне на крака икономиката на средно голяма държава, а тук става въпрос само за една сграда! Тия не са в ред!

14

отдавна казано

преди 5 години

Бог, поругаван не бива.

13

Граф Игнатиев

преди 5 години

Абе дайте на Фандъкова да му нареди плочките отпред бе - 10 години не мърдат.И една с една няма да има равни.

12

от снимката

преди 5 години

убиха исключително пасен звяр обитаващ тази чужда военна база от стотици години ..подава обема сниман .над200 метра бе дълъг ..ува се как реве по време на пожара..

11

Анонимен

преди 5 години

Като няма да минават фадромите и да изринат тая съборетина и там да напpавят един платен паркинг и да турят водна стена. Ние като нямаме скъпи катедрали да несме умрели или всички или никой няма да има катедрала Не щем ЕС на две скорости.

10

Анонимен

преди 5 години

А ние, кога ще махнем името неФски от центъра на София?

9

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да има ФБ иницативаЖе сюи Нотр ДамИ промитите мозъци да даряват евраИ да си слагат френското знаме на профилите

8

Анонимен

преди 5 години

Гаранция Франция !

7

Анонимен

преди 5 години

Да няма застраховка, но всъщност е застрахована, но не съвсем. Тези франсета да не са с комунизогеберасточенгесарско потекло?

6

Анонимен

преди 5 години

Дарете пари бе хора не бъдете стиснати цял ЕС една катедрала да не може да построи, дайте да дадеме, да живее еврокоминтерна. Франсетата да пуснат малко фалшиви новини тоя дарил, оня дарил балъците ще клъвнат като им стане неудобно, че нищо не даряват от кумова срама ще се бъркнат и те в кутиите за обувки.

5

Анонимен

преди 5 години

Ново пране на пари...А това,че 700 храма христиански изгорени откакто Меркел отвори граници на беженци,мълчание. Каквото си дробят,това ще е.

4

Анонимен

преди 5 години

Чак пък милиарди евро... За тези пари ще отидеш до Марс със собствена космическа програма, така че посмалете малко.

3

Анонимен

преди 5 години

"И това ще значи, че Франция ще трябва да плати разходите."E кой да ги плаща, аз ли?