42

Vive la France!

преди 4 години

Някои хора отказват да разберат, че Париж е люлка и център на цивилизацията и като такъв е световен мегаполис. Франция е империя - велика, могъща, развита и просперираща държава! Като такава тя е притегателен център за хора от цял свят и неслучайно е най-посещаваната страна на земното кълбо! Това е културната столица на света! Има си всичко! Иначе очевидно става въпрос за инцидент. Но така или иначе Нотр Дам ще бъде реставрирана и отново ще блести в сърцето на великата френска цивилизация!

41

Анонимен

преди 4 години

А България се чуди вече 10 години, дали да инвестира 2 милиарда лева в газопровод и 6 милиарда евро в АЕЦ Белене. Скъпо било, казват либертарианците от НПО-тата на хранилка на чужди разузнавателни служби. Най-хубаво било в либертарианска Индия. Комунистите Тръмп и Макрон субсидират държавно и по комунистически Боинг и Еърбъс.

40

Катарите

преди 5 години

През 1209г папа Инокентий нарежда избиването на всички КАТАРИ, жени деца всичко е избито над 50 000 души, макар да са християни от гр.Безие и Лангедог.Тогава не е имало Франция, а графство Бургундия!?? Римокатолическата църква извършва тежък грях С ТОВА КЛАНЕ, с още много други уж в името на БОГ! НО БОГ И НЕГОВИЯТ СИН ИСУС ХРИСТОС ЩЕ ВЪЗДАДАТ СПРАВЕДЛИВОСТ. ПРОЧЕТЕТЕ ЗА КАТАРИТЕ...

39

Звонимир Йованович

преди 5 години

От Рияд оня ден казаха че ще покрият всичко при условие че бъде трансформирана в джамия!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35"Откъде е информацията, че са го ремонтирали мюсюлмани???"Абе и аз не знам да има такава информация, но не е лошо някой да се опита да направи журналистическо разследване за това и да представи списък на работиците. Щото полишята и правителството няма да го направят.

37

Георги

преди 5 години

Пише ви един милионер. Ударих джакпота от националната лотария в държавата в която пребивавам и ще я запазя в тайна. Мога да дам мои лични средства ? 30 000 000. Но не знам по коя сметка да ги преведа. Някой знае ли банковата сметка за катедралата в Нотр Дам. Благодаря предварително.

36

George

преди 5 години

До IvanБраво Иване, не знаеш как ме разсмя.

35

Анонимен

преди 5 години

Да оставиш мюсюлмани да ремонтират храма е жалко и смешно.---Откъде е информацията, че са го ремонтирали мюсюлмани???

34

Цирк дьо Франс

преди 5 години

Французите трябва да се извинят, че зарадия тяхната немърливост, света загуби една емблематична катедрала. Да оставиш мюсюлмани да ремонтират храма е жалко и смешно. Сякаш Бог ги наказа. И колкото и да я реставрират, автентичноста й е загубена. Макрон донесе само беди и нещастия на Франция. Типичен либерал-глобалист. Безработицата продължава да е висока, страната е в криза, данъците са огромни, неспирни протести, атентати, хаос, а той тръгнал да размахва пръст на Тръмп за климата. Клoун.

33

Анонимен

преди 5 години

Търси приликите с Кулите на Световния Център....Освен че е засегнат символ и реакцията е била ненавременна, не виждам други. Няма човешки жертви, нито насаждане на страх към населението, нито самата сграда беше срутена. Няма повод за военно нападение над друга държава.

32

Анонимен

преди 5 години

Тия с божието наказание са ми най-странни. Представят си бога си като някакво бебе, което като се ядоса, почва да си хвърля собствените играчки. И що за божие наказание към кого? Към няколкото свръхбогати, които си купиха престиж и си спестиха данъците? Към богатата френска държава? Към гейовете, които са ви любимата мишена?

31

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникЧе то в България не е ли същата работа?

30

Скептик

преди 5 години

Търси приликите с Кулите на Световния Център.

29

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонник: точно като българските.До предишния: да не мислиш, че тия пари от билетчета са ги складирали в една купчинка и сега -- хоп, да вземем малко?

28

антизападопоклонник

преди 5 години

Спокойно, шефа на най-голямата руска банка Герман Греф основава фонд за събиране на средства за Нотр Дам! Пък че в Русия има 20милиона бедни, дето едва успяват да се прехранват, да не говорим за нещо друго- едва ли някой руски олигарх или банкер го интересува! В Русия също има хиляди рушащи се храмове исторически сгради и т.н., ама руските олигарси и банкери това също изобщо не ги интересува! За тях е най-важна е Нотр Дам!

27

Анонимен

преди 5 години

Тази катедрала за 800 години не е ли донесла милиарди приходи, сега казват че нямат пари... ами да теглят заем от Русия.

26

Анонимен

преди 5 години

това е божие наказание, не го ли разбраха франсетата? щели да възстановяват, глупости на търкалета. никога не могат да я възстановят до това състояние, което беше. поне не в близките 20 години. тук не говорим за гипсокартон и мазилка, а за хиляди детайли, фрески, резба, скулптури и прочие.

25

Ivan

преди 5 години

Община Шабла ще помогне на Париж със 70 млн. евро. Сакът ще бъде изпратен до края на седмицата.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе и там яко се краде от държсвата.В тия катедрали у Франция навсякъде се влиза с входни туристически так д и от рода 10? билетчето.Сума ти милиарди са събрали от туризъм само от катедрали през последните години.Къде са бе Макарончо тия пари?Постъпили са в общия кюп-държавния бюджет.Срам!Срам!Срам!Французите излязоха по-голями просяци и от шведите.

23

DALI

преди 5 години

И то Фнос от Франция ???