12

Анонимен

преди 5 години

Нормално в Кравария 90 % от населението са наркомани ! Факт !

11

Анонимен

преди 5 години

Николас Мадypo:"Реших да скъсам дипломатическите и политическите отношения с империалистичното правителство на САЩ. Вън! Да си ходят от Венецуела, тук имаме достойнство"Бойко Борисов:"Дано началниците се разберат и решат, ние ще направим това което решат началниците"

10

Анонимен

преди 5 години

Стара песен с нов глас. Който е против САЩ, не купува оръжие от САЩ и не допуска компании от САЩ да експлоатират природните му богатства задължително е или терорист или наркотрафикант или контрабандист или просто тоталитарист.

9

a

преди 5 години

сега сме 2019 , не2018

8

Симо

преди 5 години

Стар тъпоумен американски номер. Магистралата на кокаина тръгва от Колумбия, а не от Венецуела. Номера с нарко трафика го играха вече 3 пъти. В Колумбия, в Панама и в Никарагуа. Казват че и в Гренада е било същото. Изобщо опитите по един и същи начин до се свалят правителства започват да се превръщат в номера от селска вечеринка. Ми да сменят репертоара. Великите САЩ - *** като празни бидони.

7

Анонимен

преди 5 години

Тая жалка статия се въртеше в американските медии преди седмица, сега я пуснаха да се завърти в купените медии на 111то място в света. Може би искат да покажат на крехките плашливи американци колко опасна е Венецуела.

6

Totenkopf

преди 5 години

Нелке, да беше написала и това, че Мадуро изгони DEA, от страната, ама що да се напъваш да мислиш, копи-пейст, гоогле преводач и пльок имаме "новина".

5

Анонимен

преди 5 години

Това което вършат Колумбийските съюзници на USA, CNN го приписва на Мадуро. Толкова прозрачно. Иначе признават че кокаинът е Колумбийските. Е така се правят фалшиви новини, а акцента се премества от болната глава на здравата. Доказателства-нула!

4

Мадуро Ескобар.

преди 5 години

За това не давам правителството, боли ме -,,- за гладните и умиращи хора...

3

сс

преди 5 години

Това с Google Translate ли го преведохте. Много е зле

2

ТУИТЬР

преди 5 години

ДРОГА АЛКОХОЛ ХАЗАРТ СА ДО ГРОБ

1

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха досегашните усилия за сваляне на президента се оказа напразни сега иде ред на белия прашец само дето краварите пропускат малката подробност, че точно те са заинтересовани от създалото се положение и са в ролята на АПИ на кокаиновата магистрала.