107

бг

преди 5 години

Каква спец прокуратура бе Гешев? Това ли ви е прокуратурата,да я използвате за политически поръчки!Всички видяхме какво направихте и сега няма как да ви повярваме.Липсата на правосъдие е очевадна.Тая същата спец прокуратура що не разследва Пеевски,излезнаха и за бащата на Гешев компромииращи факти,а другите от конпи и приятели?Потресаващо и нереално ми се виждат действията и на Гешев и на Цацаров и на големите им специалисти прокурори

106

Анонимен

преди 5 години

Като показват екземпляри като Иванчева, Банева, Офшоркова вадя куфара и гледам към Терминала. В такава разбойническа държава трудно се оцелява. И пари да имаш - бизнес не можеш да правиш - искат ти подкуп, И в банка да вкараш парите - все щ есе намери някой да си ги източи в офшорната си сметка. Тук е царството на разбойниците и надеждата гасне с всеки ден. На всеки опит за атакуване на корупцията и кражбите , коминоидите се обединяват и противодействат.

105

Искаш ли

преди 5 години

репресивните закони приети от гербаджиите да се приложат и спрямо самите тях? Гласувай за БСП, няма друг начин.

104

Трите каки

преди 5 години

Гласуваме за трите каки - еуродупетатки: Иванчева ще бъде началник отдел съхранение на суха пара. МилаОнчева - офшорно съхранение на пари от фалирали банки. Банева - изхарчване на съхраненото от първите две в проекти по събаряне на съществуващи предприятия.

103

Анонимен

преди 5 години

закриване на тая прокуратура, спец ли е кво е, не ви вярвам, не съм видял някой престъпник да е осъден

102

Анонимен

преди 5 години

До ПРАВИ СТЕ ДРУГАРИ ! А ако беше убила Ваклин, бас държа, че щеше да получи най-много 6- 7г.!

101

Анонимен

преди 5 години

До Напротив Нещо май за фашизъм мечтаеш,а? Внимавай!

100

Анонимен

преди 5 години

До Очаквамперачката елена си има столетница да я пази, издигнагха я за евродепутат, та да има имунитет

99

Анонимен

преди 5 години

До Напротивтози не разследва, този топи неудобните, закриване на спец прокуратурата, облужва мафията!

98

Анонимен

преди 5 години

Гешев, ти кажи кой друг е получил това отношение и такива присъди, как да ви вярваме, единствения граждански избран кмет само е в затвора, всички знаем, че след това започнаха строежите... защо няма подобно отношение и присъди за пеевски, за цветанов, за перачката елена, за овчаров, станишев, ***?... м?... само Иванчева е престъпник в бг, защото няма партийка зад гърба си да я пази, нали... а теб и твоя баща кой ще разследва?...

97

Анонимен

преди 5 години

А тези с безбройните апартаменти са невинни!!!

96

Анонимен

преди 5 години

В България все още няма концлагери. Остава Бойко Борисов да открие отново тържествено (може и с рязане на ленти) Белене и Скравена и ще си върнем старата слава на НРБ - най-предания съюзник на Москва!Досега още в България нямаше политически затворници, е вече си имаме! Честито, другари!

95

вижда се...ЧЕ

преди 5 години

ПО ГОЛАТА му и МАЗНА ТИКВА НЯМА КОСА,ОБАЧЕ КОГАТО ГО ЗАСЛУШАШ КАКВО ГОВОРИ И КАК ГОВОРИ СЕ РАЗБИРА,най лошото,И ЧЕ Е ПРАЗНА,или ПЪЛНА ,НО НЕ С КАКВОТО "ТРЯБВА"!!!!!ПЪЛЕН УМСТВЕН ИНВАЛИД - ПО ЛОШО И ОТ ОГРАНИЧЕН ВОЕНЕН - кога госпоТ е РАЗДАВАЛ "АКЪЛ" ТОЗИ Е БИЛ В ПЕЩЕРИТЕ - и ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗаЛ ОТ ТАМ!!!!

94

леля Пена

преди 5 години

За искане на подкуп 15-20 години,за нагли убийства по няколко години!!!Какво е това правосъдие????? (не защитавам Иванчева)

93

ПРАВИ СТЕ ДРУГАРИ !

преди 5 години

Иванчева поискала от строителния предприемач Александър Ваклин някакви си НИЩОЖНИ 997 000 лева та да му свърши работа или 1917 минимални работни заплати, но получила от ГАДИНАТА ЕДВА някакви си СМЕШНИ 136 908 лева, равно на 268 минимални работни заплати към онзи момент. МОЖЕ ЛИ ЗА ТАКИВА ДРЕБНИ СУМИ ДА Я ОСЪЖДАТ ?

92

Напротив

преди 5 години

Да даде Господ това да бъде новото Гестапо за да се изловят всички червени обирджии станали милионери за нула време от кражбите на всичко в държавата до което се докопаха!

91

тя

преди 5 години

Прав е ! Има много корумпирани и те не искат да има осъдени за корупция! А тая ,че е искала пари , то й пише на челото !Крайно време да има осъдени за корупция и подобни дела да продължават !

90

Очаквам

преди 5 години

Да подпукат и лудото Ленче тоест милиЙончева, приватизаторката милионерша от с. Крушовица и още много знайни и незнайни милионери наследници на обирджийте на мандри и последващи сатрапи на българския народ.

89

Анонимен

преди 5 години

Това не означава ли, че е несправедлива?" "Когато и двете страни са недоволни, присъдата е балансирана и сравнително справедлива. В случая подсъдимите са недоволни от размера на наказанието, за нас то е справедливо." - завърши Гешев."

88

Анонимен

преди 5 години

Като покажат екземпляри като Цецо, Бойко, Цацата, Гешев и още знайни герои, вадя куфара и гледам към Терминала! Тук е царството на разбойниците и надеждата гасне с всеки ден! То няма нужда да си в затвора, стига да си в ***.