38

Анонимен

преди 5 години

Франция, имам щастието да ги опозная... не ги мислете, били са, са и ще бъдат силна БЯЛА държава!Да ве видяхме ги на световното по футбол колко са бели както теб Хахаха

37

Аман от драми

преди 5 години

До Не!Бяла държава, виж им националния отбор. Мислиш, че ти си единсгвения човек който е ходил и живял във Франция ли? По селата сигурно са бели, но в Париж положението е на другия полюс.

36

Анонимен

преди 5 години

До-30 години Франция няма да я има вече а местното население ще е изключително с черен-много тьмен цвят на кожата.

35

Аман от драми

преди 5 години

Страната е в криза над половината население подкрепя протестите, а Макрон е готов да подпали катедралата за да разсее гнева на жилетките. Чака движението да отмре за да наложи нови екоталибански данъци. Може да е поръчал да го направи някой алжирец. В Париж мюсюлманите празнуваха

34

Не!

преди 5 години

До Аман от драмиКой ти каза, че има намаляване на раждаемостта? И пак повтарям, БЕЛИЯТ ФРАНЦУЗИН. 12 години работя с тях и пътувам до Франция, имам щастието да ги опозная... не ги мислете, били са, са и ще бъдат силна БЯЛА държава!

33

Аман от драми

преди 5 години

До Не!Затова ли раждаемостта им намалява вече трета година и е под границата за естествен прираст. Само черните и пингвините правят деца, кого залъгваш. Иначе ще я реставрират но няма да е същата.

32

Анонимен

преди 5 години

преди 2 минути 2 0До всички троленца, успокойте се, французите ще си я възстановят в целия и блясъкВечерно време е страшно да се разхождаш по центьра на Париж да не говорим ако си с деца те дьржавата си не могат да вьзтановят вече президента им живее с бабичка наречена сьпруга

31

Аман от драми

преди 5 години

Няма да се учудя ако всичко е една постановка за да съберат пари от дарители, че нали нещо са позадлъжняли, а и да вдигнат рейтинга на Еманюел "Жълтата Жилетка" Макронов-климатичния и да прекършат протестите. Какво кльопане ще падне от тези дарения! А като тръгнат сега да я реставрират 50 години ще има и за внуците.

30

Не!

преди 5 години

До всички троленца, успокойте се, французите ще си я възстановят в целия и блясък. Тази катедрала е перла в сърцето на Европа. И ислямски апокалипсис няма да има, БЕЛИЯТ ФРАНЦУЗИН прави по 3/4 деца. Имат страхотна социална система позволяваща това. Но Вие злобарчета срещу тях да тичате няма да ги стигнете...

29

Анонимен

преди 5 години

Можем да им пратим ДжиПи Груп да видят как се работи в БГ.

28

капиталист архитект

преди 5 години

Планът ми да стана Милионер е чрец Проекта ми за Минаре на Нотър Дам! Още от сега започвам подготовка за "реставрацията", която ще е модернизация и в дух с времето!

27

Аман от драми

преди 5 години

Напишете още 1000 статии за тази прехвалена съборетина, опасана с гаргойли и всякакви демонични същества под предлог че пазили от зли сили. Няма що - това не е попречило на Бог знае колко свещенници-педофили да си играят с дечица из подземията или на инквизицията да гори "вещици" защото казали, че земята не е плоска. Какви църкви, какви катедрали, като Францийката ви е атеистична от революцията насам (когато си изби аристокрацията и удави париж в кръв). 2019г. исляма е водеща религия там!

26

муахаха

преди 5 години

до 30-40 години Европеидна Раса и Християни няма да има - така, че Нотре Дам, ще е или Синагога или Джамия след реставрацията си!

25

Анонимен

преди 5 години

Димитър Гавраилов как е заминал 1967 г за Франция?Изпратен на гарата от близки и роднини или както тогава сезаминаваше -скрит в дъното на някой камион, вагон или кораб?Обикновено желаещите да заминат на запад бяха изпращани от ДС и граничарите с автоматични изстрели и минирани полета по границата! *** се пазеше здраво, за да не избяга работният ***.

24

Анонимен

преди 5 години

С тази европейска политика, няма смисъл да се реставрира. По-добре да минат багерите и да се построи джамия на нейно място.

23

Анонимен

преди 5 години

Opravete miseriata v bg korioziata mutrite mutresite franzisite schte se opravat sa 2 dena 800 miliona sabraha a v bg miseria laji korupzia 30 g mutri 4engeta milioneri banditi

22

успокоих се

преди 5 години

А Макарона каза 5 години!Кой лъжи?КОЙчовци имало не само в България.

21

Анонимен

преди 5 години

Баба Ванга е казала, че във Европа няма да остане камък върху камък и на света ще се върне най-старото учение, а най-старото учение е това на Богомилите двама сирийци са го пренесли от Шумер и Асирия и се е предавало много векове докато стигне и при нас.

20

Не!

преди 5 години

Нотр Дам е едно уникално произведение на изкуството, културно наследство за цялото човечеството. Никакво значение няма каква религия изповядваш и каква националност имаш. Няколко злобни трола пишат под 100 ника и хейтят, жалка картинка.

19

Анонимен

преди 5 години

Abe nie v bg imsme golemi orobkemi s bednosta s bolnite s korupziata na bogataschite na vlasta s ubiistva kolko godini se minaha 30 g i bednosta unijenite pensii saplati edni 200 lv besobrasie v bg miseriata prodaljava nischto ne e ok laji ns gerb bogatadchite i ns dr milioneri mutri