31

Анонимен

преди 5 години

До Владислав 13Помниш ли комунистите как те пратиха да бачкаш в една тухларна навремето хахаха Комуниста казва свобода или куршум такива като тебе плебеи се третират като непотребна *** замърсяваща планетата не можел да се вреди хахаха *** взриви една черква и ти ама и за туй се иска дупе. Ама вие демократчетата сте силни само когато сте цяла армия срещу един партизански отряд въоръжен с два пищова.

30

Фашистката клика

преди 5 години

На власт е незаконна, дошла с преврат 09.06.1923

29

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Прехвалената Търновска конституция е спазвана от немските шпиони династиите Батенберг и Кобург точно пет години. Последните от тях са от 9 септември 1944 до отмяната и през 1947 година.

28

Фашисткия терор

преди 5 години

На убийците на Стамбплийски защо не споменавате. Превратът на 9 юни 1923 е причината за това. Убитите без съд са хиляди

27

Анонимен

преди 5 години

Добре де, тия двеста души са много по-важни от 25000 които са избити от кликата на същите тия двеста кръволока и техни членове на семействата ли? Има ли един от тия 200, който да е оставил нещо по-важно на България от убития от белия терор Гео Милев, световен поет, и военноинвалид, герой от Дойран? Спрете пропагандата - престъпленията на десните далеч затъмняват тези на левите. Днес също-.

26

уроци по история???

преди 5 години

Цял ден публикувате откъси от учебници по история- за Търновската конституция, за атентата в "Св. Неделя", за турското робство, за Нотр Дам, още някое историческо събитие ще изкарате ли? Това исторически форум ли е? Има откъде да прочетем при интерес.Какво прикривате? Отвличате вниманието ни от съществените неща.

25

House M.D.

преди 5 години

Атентатът е осъществен от Пешко и Марко, защото държавата отказва да признае техния брак за законен. Думите на Марко в неговата молба за помилване издават целия цинизъм на този предмет."Не съм осъден за вулгарно престъпление!" Явно за него да избиваш невинни не е вулгарно престъпление. Бидейки ковчежник на Партията, той не е знаел откъде идват рублите и за какво се харчат.

24

Анонимен

преди 5 години

Сано да напомн на ***, русофили и комунисти - ИПтата ви са ясни.:)

23

Анонимен

преди 5 години

българин - мисли си че всичко знае, но нищо не помни.

22

стига бе

преди 5 години

Клисарят отваря вратите, но КОЙ е донесъл взривните вещества?жокер - Асен Йорданов Агов, дядо на Асен Агов.

21

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Комунистите трябва да се третират като вреден дивеч.

20

Анонимен

преди 5 години

Превратаджиите преди това бяха избили над 25 хиляди комунисти без съд и присъда.

19

Анонимен

преди 5 години

Ака французите отсекат главата на един монарх с една ръждива брадва това е демокрация, ако комунистите се отъpват накуп от целия щаб слугуващ на някакви фашисти това е комунизъм. Ако не беше Русия тоя измслен цар на коя държава щеше да е цар ?

18

НАРОДНИЯТ СЪД

преди 5 години

даде СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ на ОНЯ ЕЛИТ. Такива като дядото на дебелия САШКО ПЕШКИРА

17

Анонимен

преди 5 години

"Ликвидирана е голяма част от военния и политически елит на страната."Ликвидирани са терористи които с преврат преди това бяха взели властта!

16

КАКЪВ ЕЛИТ

преди 5 години

То тогава "елита" с какво се е различавал от днешния "елит". Разни оядени чорбаджии и немски слуги в двореца. Лакеи на буржоазията , най вече международната.

15

Анонимен

преди 5 години

Някой си Гейне казва Комунистите са мъченици, защото не са важни средствата в борбата им за свобода, а идеята на тази борба.

14

ХАЙДЕ ПАК ЛАКЪРДИИ

преди 5 години

В онова кърваво време да убиеш врага се е считало за нещо хубаво. То сега като не ги убиват вече ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които управляват държавата не значи, че повечето хора не си мислят същото за тях

13

Владислав

преди 5 години

Комунистите навремето погубиха елита - политици, генерали, свещеници, писатели. Убийства, Народен съд, Белене, заточения, гонения, притискане, доносничене, издигат се посредствени и сервилни хорица без собствено мнение, готови да продадат майка си за партията и лидера. 30 години след това още не може да се отървем от наследството им, децата на комунистите, агенти и доносници още управляват и се уредиха с голямо парче от софрата. ОБикновения почтен човек не може да се пробие.

12

Анонимен

преди 5 години

Всички комунисти трябва да бъдат.......... Няма иначе отърване от тях!