45

Анонимен

преди 5 години

Искам карикатура !

44

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

Леле леле,изгоря част от най-великата катедрала в Света(намираща се в топ 10 на най-важните сгради въобще в Света според ЮНЕСКО) а дивите вулгаропитеци и *** изпаднаха в див екстаз,бре!Тези оскотяли същества хич не им пука,че става дума за вероятно най-голямото Световно културно наследство в Света-"Нотр дам" в Париж,бре!!!Ако беше изгоряла сградата на "Пайнер" в Димитровград сигурно щяха да вият на мъка,бре!!!Ето защо ще изчезнат-Да живее ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА във ***,бре!Урааа!

43

Анонимен

преди 5 години

Що ли не ми пука?

42

тя

преди 5 години

Тръмп преди малко време каза: "Франция вече не е Франция ", имаше предвид емигрантите залели Париж- араби и африканци! Така , че този символ не случайно изгоря !

41

тя

преди 5 години

А къде е Шарлито да направи поредната си карикатура, толкова са" талантливи и съпричастни" с трагедията на хората , та сега тука за някаква си църква! Траят като мишоци!

40

Анонимен

преди 5 години

След 8 века Бог им дава знак да променят морала си. Не е тайна че Париж е люлката на разврата гей парадите й френската любов. Всичко пошло от там се е зародило. Време е за тотална промяна. Трябва да се почне от Макрон бабохебеца и се стигне до най тъмните и миризливи места. В противен случай ги чака Содом и Гомор.

39

Анонимен

преди 5 години

Изразяват съпричастност. Винаги съм се чудил какво означава тази куха фраза. Изразявам съпричастност за изгорелия покрив на Нотр Дам, т.е. бих изгорял заедно с него?Като сте съпричастни, дарете пари за възстановяването му.

38

реалист

преди 5 години

Смъртта на 6 мес, дете убито от Местан е по - голяма трагедия от пожара в катедралата.

37

Анонимен

преди 5 години

"Бил ли си на прекрасно място при залез? Усещал ли си как сърцето ти се изпълва с доброта и любов? Ако не си, няма как да разбереш какво е УНИКАЛНО чувство! Ето това изпитах аз в Нотр Дам. ...."Бил е просто някой мароканец

36

До някои анонимни

преди 5 години

Безспорно този пожар е трагична загуба.Но това, че някои хора се възмущават, че на богата Франция ще и даряват стотици милиони за реставрация, а примерно на бедна България няма да дадат и шепа монети, не означава липса на състрадание или проява на простотия. У нас също има знакови християнски паметници в разруха. Ще помогнем. Но ще получим и ние помощ и състрадание, че не стигат парите за Плиска, за Златната църква?...

35

Шопо

преди 5 години

Дори и да се докаже ,че е терористичен акт ,ние няма да разберем !!! Всичко ще бъде скрито в името на етническия мир !!!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Продължаваш с изтърканите клишета. СС ти намекна за словесната немощ и беден речников запас, ти пускаш евтини, заучени реплики за смиреност, любов, залези, състрадание...Селфита направи ли, а? Колко селфита качи тук и там? :)

33

Анонимен

преди 5 години

И ***, простаците, *** и ислямистите си имат своите радости, досади, че даже и право да ги смятат за върховни човешки изяви.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМа? Ясно! Разбрах.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Кой ти е казал, че някой се радва на чуждото нещастие, ***?Журналистите додеяха на читателите с десетките статии за Катедралата, сякаш е дошъл краят на света. С агресивните и обидните си постове ли се правиш на много състрадателна и духовно извисена?! Или се мислиш за по- различна, над простосмъртните? Е, не си! Ако беше, нямаше да се нахвърляш срещу други, които имат право да изразят мнение.

30

Анонимен

преди 5 години

До ССБил ли си на прекрасно място при залез? Усещал ли си как сърцето ти се изпълва с доброта и любов? Ако не си, няма как да разбереш какво е УНИКАЛНО чувство! Ето това изпитах аз в Нотр Дам. Смирение, мир и любов! Ама както казах, ако живееш само за салатата, ракията и телевизия Планета, ами няма да го разбереш.

29

СС

преди 5 години

До 17. Обясни смисъла на думата "Уникално". Тази куха дума навлезе масово в речника на съвременните псевдоинтелЕгЕнти, мислещи се за някак важни. Та много искам да ми обясниш какво имаш предвид по "Уникално", а!

28

Анонимен

преди 5 години

Тука все възвищени състрадалци се събрали. Излезли от операта, влезли в театъра. Ууу пъ, чуствам се засрамен, чи ни ми пука

27

Анонимен

преди 5 години

Типично хипи-гей лицемерие и позьорство, вижте ме как страдам за нещо за което до вчера не знаех, че съществува, ама нали е модерно да рониш сълзи във фейса.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен25Аз поне не се радвам на чуждото нещастие! Ама щом това те прави щастлив! Ами браво на теб!