35

сега е моментът

преди 5 години

на това място да се спретне една джамия, та да се посрещнат религиозните потребности на парижани

34

ined

преди 5 години

Макарона да не се ослушва ами да си подава оставката

33

Анонимен

преди 5 години

От 10 водещи новини - 6 за няква катедрала в ПарижЗащо на нас българите трябва да ни дреме за алжирци, мароканци, котдивоарци, тунизийци и подобни?

32

Анонимен

преди 5 години

Мак(а)рон не му ли стане ясно, че французите го ненавиждат и стачкуват месеци наред??! Кой се опитва да призовава? Щял бил да възстанови....Та той не е виждал и не е пипал лопата, кирка и бетон през живота си. Папагал на световните капиталисти и полулист спуснат от тях да управлвва - нищо повече, но се видя, че не може.

31

cinik

преди 5 години

Oсвободиха място за една огромна джамия с високи минарета, която да радва населението на Париж :)

30

ДО 31

преди 5 години

НАЦИОНАЛИСТ НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ МРАЗИШ РОДИНАТА И РОДА СИ БЕ *** СОРОСОИДНО-ТЪПО КОПИЛДАЧЕ СИ ТИ--НА ХРАНИЛКАТА НА СОРОСТ

29

Марин

преди 5 години

Всеки да хваща кирка и лопата и към катедралата.

28

ДО 31

преди 5 години

русофоб ли го играеш, бе позьор ?:)))))

27

Нов Световен Ред

преди 5 години

Либералите сигурно сами си подпалиха черквата за да отклонят вниманието от ареста на Асандж, че ако се вдигнат масите да защитят един честен журналист изобличил световната корумпирна *** системата ще се гътне.

26

niki

преди 5 години

Нека позная, българи са правили ремонта на катедралата преди да се запали?

25

до 31

преди 5 години

Тея глyпоcти за "националист" и "родолюбец" са измислени от западните държави за да се манипулира по-глупавата чacт от населението в държави от ранга на България. Западняците са си чисти националисти, какво значи "родолюбец" - ами я върнете на Африка всичко което сте откраднали от там - значи по твойта логика французите мразят чуждите "родове" и "родини" ! Не само че трябва да спрат да доят Африка, но и трябва да изплатят ТРИЛИОНИ за миналите си кражби!! Искаме нов световен ред!!

24

Анонимен

преди 5 години

До националист 27* "националист" ("патриот")- мразещ едни чуждите "родове" и чуждите "родини", за сметка на поклонение пред други чужди "родове" и чужди "родини"* "родолюбец" - обичащ своят "род", своята "родина", без да има отношение към чуждите "родове" и чуждите "родини"с други думи : "националист" = българомразец, nyтинофил , фен на "руССкия мир"

23

Анонимен

преди 5 години

Ще го възстановят ако мюфтията на Париж разреши!

22

Анонимен

преди 5 години

До 9Подготвят Франция за идването на шериатът!--а той сам ли ше дойде или някой ще го докара ?

21

националист

преди 5 години

И до ден днешен французите са си запазили всички договори с бившите колонии, които датират още отпреди 200-300 години и които им гарантират че ако Франция иска нещо може да го купи за смешна сума стотици пъти по-малка от пазарната му цена. Жалка нация от доячи.

20

Идеалист

преди 5 години

Когато се чете форума, се разбира каква омраза се е натрупала срещу управляващата върхушка. Омраза и неверие породени от тяхното лицемерие, алчност и лъжи. Символът на Франция изгоря от безхаберието на глобалистите!

19

националист

преди 5 години

Ей много глyпaви хора има в България. Повечето българи са умни, но ей такива чуждопколонници като тия по-долу да ги натовариш на един кораб и да му пробиеш една дупка. Какво толкова ви дреме за Франция?! И до ден днешен източват Африка - вие да не мислите че африканците толкова изгарят от желание да идват в Европа - ако френските доячи не им взимаха златото и диамантите - нямаше да им се налага и щяха да си стоят на техния континент!

18

Анонимен

преди 5 години

Funduckова може да помогне. С крадене и сто годишен договор за ремонт.

17

Waffen SS

преди 5 години

Не съм много изненадан от малоумната радост на разни микроби,които се стремят да се представят за поне за ***,не съм изненад ,че са толкова много.Те с минималните си конгнитивни възможностти не могат да разберат,че който и от където и да отиде да живее във Франция с гордост се смята да е французин,само маргиналите не могат да приемат франската култура ,френските ценности

16

Анонимен

преди 5 години

Българските фирми ремонтират най-добре, дайте им обекта.