56

Помня

преди 5 години

Ми нормално. То и бебетата са ни по малко и за това храните са по скъпи.Пазарна икономика.Едно време на морете чужденците идваха да си напазаруват бебешки дрехи обувки без ***.

55

Анонимен

преди 5 години

нещо да кажете относно заплатите ? ммм ?

54

Анонимен

преди 5 години

Хм е прав,виновна е държавата.В Германия ДДС върху храните 7%,а в България 20%.Въпросите трябва да се поставят пред политиците .

53

До 53

преди 5 години

Абсолютни глупости, в България цените на храните са по-евтини, в масовия случая в пъти по-евтини от тези в Западна Европа, въпроса е че такива кухи *** като теб, искат продукт произведен в Германия да е по-евтин тук и то в пъти, отколкото се продава в Германия - няма как да се случи това.

52

...

преди 5 години

Значи нека го кажем така: Из цяла европа цените и на хранителните продукти и на 90% от стоките за бита за в ПЪТИ по-евтини отколкото тука в БГ! Така, че не са само детските храни по-скъпи!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Относно фруктозо-глюкозения сироп, нещата са много изопачени, нито е по-вреден от бялата захар, има разлика във вкуса, но не толкова осезаем. Естествено че ако се тъпчета със сладкиши, подсладени напитки и т.н. има риск да развиете диабет в с напредване на възрастта.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Е, нямам как да се преведе тази глупост. :) Впрочем , на всеки шоколад на опаковката е написано съдържанието на какао -вероятно това са имали в предвид неграмотниците писали тази поръчкова статия. И в БГ любителите на "черния" шоколад могар да си купят такъв с 90% какао.

49

Анонимен

преди 5 години

Има си родни производители на детски пюрета, които са много по-евтини от немските и очевидно по-качествени, но понеже има кухи *** които като прочетат произведено в Германия и изпадат в амок, за това и се продават тук и то на двойни и тройни цени.

48

Анонимен

преди 5 години

До 42Тинпък какво го намрази тоя съюз?

47

Анонимен

преди 5 години

Евтини шоколадчета, детски пюретя, някакви "деликатеси"...Тези *** са по-евтино в Холандия, защото никой не ги купува. Ако някой иска шоколад, то си взима кутия с бонбони, а не лъжица захар, растителни масла и имитация на мляко за 2 Евро (или колкото струва евтиния "шоколад"). Подобни "блокчета" се ползват, когато някой готви нещо.Същото се отнася и за пюрвтята, но в по-голям сила, защото все пак се отнася за здравето и благополучието на децата.А хляба е 6-7 лв...

46

Анонимен

преди 5 години

"Така се стимулира раждаемост и се бори демографския срив!"С любезното съдествие на западния производител.

45

Анонимен

преди 5 години

"най-големи разлики има в шоколада, като в Източна Европа той е с 30% по-малко" - това някой може ли да го преведе?

44

Анонимен

преди 5 години

До noFreemanДа сме гонили руския стандарт ай няма нужда :)))

43

Анонимен

преди 5 години

До 41Ау ужас... Казаха нещо лошо за Русия Ко ша прайм ся

42

Анонимен

преди 5 години

Е на нас е виновен Сорос, на Австрия не знам кой.

41

noFreeman

преди 5 години

и сайта се развива възходящо, като улавя вече всички гадо-сти казани за еВРОПА!!! Колкото и да триете, омразата към съюза се увеличава всеки един час!!!

40

noFreeman

преди 5 години

хахаха егати и статията... в която е вмъкнато, че за Русия може да се внасят такива шоколади... смешници, идете вижте с колко руския шоколад превъзхожда сите *** боламача (да не казвам с какво пълни вътре)... ще има да я гоните по стандарти Русия-та с възходящо темпо!

39

Хм

преди 5 години

До Пича Прав си! В много страни в ЕС ,няма ДДС на детските дрехи ,на учебниците. В някои младежите под 25 години влизат в музеите безплатно. Хората правят възможното за да имат повече деца в страните си. Тук увеличаваме данъците... Гледам частните фондове за втора пенсия искат повишение от 5% сега ,да станат 10% върху заплатите...

38

Джонатан Асов

преди 5 години

По всичко личи, че европейците не знаят, че тук живее най-умнокрасивото племе на света което е дало толкова много на човечеството. Българите имаме толкова много заслуги към тази Европа, че не само трябва да ни хранят безплатно ами и на ръце да ни носят докато има и един жив българин.

37

Хм

преди 5 години

До Bad Company ДДС в Италия е 10% ,наполовина на нашия. Но вероятно имат други данъци ,които увеличават цените.