99

ПроСоТо

преди 5 години

абе майтапи!...Вонден Тиква рече:-. "Какво е щяло да се случи...много са ни добри пилотите, това ни е спасило", похвали Борисов екипажа."Сега па:-"Пилотето са слаби,требат нальоти"..?!Е,къде е истината?..Кой не е в час и какво цели това УНИЖАВАНЕ на пилотите?!...."Майтапи Бг"...

98

V

преди 5 години

Този самолет не се използва често .Не ми се вярва някой да е бил така спирачки че да изпушат . При голямо претоварване щеше да прегрее спирачната система и бързо да износи гумите . А тях ги проверяват . Тези гуми понасят големи натоварвания и не ми се вярва да е от претоварване ,защото този самолет не ги ползва толкова често . А че има конструктивни проблеми е друга работа .Да падат големи натоварвания на един диск не е добра идея .Според мен и там трябва промени .

97

ПроСоТо

преди 5 години

в цяла Европа такъв правителствен отряд няма.Ангел Борисов коментира, че държавните ръководители на останалите страни пътуват с редовни полети в първа класа..конграчулейшон!Вместо да го закрият,тия искат да му разрешат "търговска дейност"....Мейд ин Булгария"..Впрочем,мутроправителството първо да слезне от бронираните джипове!..Кромпирка и подчинените й да ходят на работа с метрото!Пара зитите от НС-с личните си автомобили.Когато стане това,ще започне ИСТИНСКОТО Начало

96

Ха Ха Ха

преди 5 години

С това образование пилотите са като маймуни-пробват и каквото стане...

95

Анонимен

преди 5 години

Нямали нальот!!?? Мчи кък стана тъй???? През 80та с граждански полет от Москва за София, със самолет ТУ 154 ме вози пилота на Живков!!

94

Анонимен

преди 5 години

То бива ,ама чак търговско дружествона правителствен самолет,за да неръждасва.Абе вие за малко да изтър-каляте тиквоний насред брюксел.Вие сте за затвора.Той търговско...Кой видаде това малоумие да кажете.Ох!!!Сега сладкарница ще има ли.Бракувайтетози ***.На Враждебна стои българ-ски самолет с един двигател.

93

нЕвроскептик

преди 5 години

Ако на земята има кой да ти даде рамо, например ЦРУ и юдите, то в небето няма кой. В небето е като в планината: "Кой какво си донесе, това ще яде и кой какво си доведе, това ще е.бе" или казано по друг начин, както си постлал така и ще легнеш! Безразборно натиснане на копчета в управлението на самолет е като да дадеш на м.аймуна заредн автомат. Ама 30 години вече само м.аймуни си отглеждат.

92

Анонимен

преди 5 години

да се досещаме ли сега че авиоотряда ще фърчи през два деня до барцилона да може *** да нагледа мис бюстие и малката тиквичка? или киро гела ше оди да си наглежда офшорките? това ли се има предвид да им се разреши търговска дейност? наемшт на самолето символичен ли ше е? за бензина нема да питам шото знам къде живеем.

91

Ф.С.В.

преди 5 години

--Брей !1 и във въздуха некъдърници!! Какъв нальот - кажете че са от ГЕРБ!!Те пилоти за ( един пасажер Фалкон НЯМАТ ! А камо ли военни пилоти -къде ще намерят 16 пилота ( на бойни дежурства) ?

90

авио отряд 28

преди 5 години

геле, геле... не знам кой е за резил... проблема е защото гумите, с отдавна превишен пробег/ кацания са стари и с компрометирана цялост и са се разпаднали при поредното кацане. ама нали трябва да изкажеш жълто/ скандално мнение, че някой да ти обърне внимание. глупчо.

89

Анонимен

преди 5 години

Да не са го" обули" с "Вида-контакт",всесезонни,а да са откраднали оригиналните?Апартаментчици с апартаментчиците му ?

88

Анонимен

преди 5 години

Отряда изобщо трябва да се закриемашините във ввс а власт имащитеНа обикновените летища като всички

87

Пунта Мара

преди 5 години

Ас на туй фалкончи, утдавнъ му имам мирак!

86

Мда

преди 5 години

Един път Фалкон(колесник),втори път Фалкон(гума) и на третия току виж се отървем....Ама с избори по-бързо ще стане май-до първите има само месец и половина.

85

Велес

преди 5 години

Лани ли беше, или по-лани, га Фалкона не щя да си свали колесника, и прави кръгчета над летището, колко бяа не помна... Начи, и тогава, доде уцелят кво да натиснат, бая време мина.... И тогава разправяа за памперси ли бе, за калинки ли бе, не помна.... Е, то всичко се повтаря.... До три пъти.... Айде, чао!

84

Сократис

преди 5 години

Това е резултата от Бойковата женска армия, с която се е обградил.Ако за министтри може да ги пробва и да ги сменя, то за пилоти се изискват освен знания, бързо мислене и адекватни реакции, с което жените не могат да се похвалят.Преди немного време жена-пилот потроши един Спартан при елементарно рулиране и заход на пистата.

83

1

преди 5 години

До Анонимен-73, а дали твоя любим борисов,не се е правил на пилот,но нека да разбере,и прави разлика,между джип и самолет.

82

сминдух енд чесън

преди 5 години

Вероятен опит за дрифт.

81

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен цирк е тази държава, всеки ден нов епизод че даже и по няколко.Хахаха няма такова блато като БГ, маймуните подкарали самолет.

80

Анонимен

преди 5 години

Безразборно натискане на копчета вика.....че маймюняци ли пилотират?