64

Анонимен

преди 5 години

Винкела ти е ядосат ,ще те помете.

63

Анонимен

преди 5 години

Къв лукс в тва село бе, тия в Бистрица канализация нямат и са на септични ями и кладенци за вода, лукс било, хахаха

62

haha

преди 5 години

на тази родата и кръга около нея бие в пъти тази на Делян Добрев по далавери и усвоени пари от обществени поръчки.Друг е въпроса, че като министър на туризма не е направила нищо.

61

Охобохо

преди 5 години

Е той и ЦЦ така разправяше за 6-те апартамента,че тъста му дал пари от шкафа,ама кой ги слага там е въпроса?!!!В този случай е свекъра май?Да не е пак някой кум?

60

Анонимен

преди 5 години

случиха на роднини, които им се развива идеално бизнеса :D защо ли???

59

Анонимен

преди 5 години

Като има такива министри в управлението, тогава защо Симеонов подкрепя това управление?

58

Анонимен

преди 5 години

До 54.Симеонов вдига толкова шум срещу Ангелкова, защото той се опита да стане собственик на рекета над заведенията по морето и Ангелкова се противопостави. Нищо лично, просто бизнес.

57

Анонимен

преди 5 години

Кога си живял в демокрация бе човек?

56

Анонимен

преди 5 години

Жената накрая няма да може да си направи дефилето на Оскарите от такива грижи.

55

Анонимен

преди 5 години

До Защо така, о неееОценявам иронията ти и чувството за хумор!

54

Анонимен

преди 5 години

Пита се в задачката защо Симеонов така вдига шум около Ангелкова. Май за да отклони вниманието от себе си и имотите му, както и тези на телевизия Скат.

53

Далече, далече

преди 5 години

Кервана си минава, кучетата си лаят.... и така вече почти 30 год. Едните гледат. да залапат кокала, другите които не могат и не успеят започват с компромати и така цикълът се повтаря и повтаря... Не може ли да разберете бе хора, това си ни е присъщо и типично нашенска народопсихология. Точка. За справка бай ви Алеко Константинов, човека си го написа още преди 100 години... п. с. някои от кучетата просто си тръгнаха от кервана( за справка.... около 2 милина)

52

Защо така, о неее

преди 5 години

В БГ вече има способни и богати хора, например г-жата, няма нищо лошо и нейните роднини да са заможни. Това са интелигентни и трудолюбиви хора, придобили състояние чрез къртовски труд. Не трябва да им завиждаме, а да ги приветстваме, че са преуспели честно и почтено, с пот на челата.

51

Анонимен

преди 5 години

Имаше време, живеехме в демокрация. Днес обаче пред нас е застанал друг модел на власт: феодализъм. Управниците откровено живеят във феодална структура на властта. И искат да ни замъкнат и нас вътре, та да млъкнем веднъж завинаги.В България същността на изградения от властта феодализъм ясно лъсна в сагата Артекс. Главният архитект на София казва, че май небостъргачът на Артекс Златен век не е законен. ДНСК контрира всичко е наред. После се намесва Бойко Борисов: Спрете го, бре маскари! ДНСК веднага: Спираме го!

50

Анонимен

преди 5 години

или на шурея и шуреняйката -те така са си узаконили всички беззакония че нищо няма да ги хване докато не се изметат

49

Анонимен

преди 5 години

Май иде рече за вилата на Горанов във в.з. Ярема. Вила като хотелче де, за която се говори, че строителството само е за 4 млн

48

Ами

преди 5 години

Ама то в агенцията по вписванията се пазят резервни номера от предишни години...за наши хора, естествено. Всичко могат да. натаманят, ако трябва....

47

Анонимен

преди 5 години

е то е така, или плащащ наем мна майка си или си й просто на гости, ти иначе не живееш там, нее, как!

46

Анонимен

преди 5 години

ествествено къщата е собственост по документи на някой друг, това е елементарен номер, който продължава да се използва и до днес. олигарсите се крият зад роднини, офшорки и ще ги познаете по обяснителния режим, в който влизат само и само да се изкарат невинни или жертви. всъщност са си крадци с бели якички, търговци на влияние, с конфликт на интереси и прочие неща, които по закон са наказуеми, но няма никой осъден по тия закони. или ако има, то са опоненти на власт имащите.

45

Анонимен

преди 5 години

ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД СПОРТНИЯ МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ. ПРИТЕЖАВА ЛИ ОГРОМНА ВИЛА ПОД СПОРТПАЛАС КРАЛЕВВ допълнение задаваме и следните въпроси:Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна вила в комплекс Чайка (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива?Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас ли се намира ?