29

Циник

преди 5 години

13 годишната Ейприл....иска да подари цигарите на нейния съпруг.... бързичко е сколасала да се омъжи ( можеби преписвача е искал да каже, че ще ги подари на съпруга на сестра и ) а и на тази снимка виждам жена в средата на трийсетте.

28

Анонимен

преди 5 години

До Браво *** 29В Англия е станала случката в малко селце Метън в окръг Норфолк.

27

Циник

преди 5 години

Цитат: "13-годишната Ейприл Фаб се качва на колелото и тръгва към къщата на сестра си. В чантичката си има 10 цигари, които иска да подари на нейния съпруг."---------Уж е написано на български ... някой ще ми обясни ли - смисъла на това изречение?И на снимката - Ейприъл на 12 год. ли е ... или на 13?

26

Чудя се

преди 5 години

Какво ли е посланието на тази "статия"!!??!??!

25

Браво Нели

преди 5 години

Ето така се правят съчинения по картинка , на гърба на трагедията , сполетяла горкото момиче преди 50 г.!Всъщност цялата информация е в подзаглавието ,защото в края на "статията" знаем по-малко , отколкото в началото й.Поне да си беше направила труда да ни светнеш Норфолк графство в Англия ли е или град в САЩ ?

24

House M.D.

преди 5 години

Сестрите на Ейприл се казват Джулай и Морнинг. Тук се крие отговорът на загадката!

23

Анонимен

преди 5 години

абе май май в Англия има повече психота отколкото в Америка! В Америка има един Тед Бънди и още 1-2 (и това за държава колкото Европа), а в Англия ако няма поне 20-30 психопата записани в историята пък ше си отрежа главата!

22

Анонимен

преди 5 години

До20. В началото на 90- те. Почнаха да изчезват от добруджанския регион. Но нашите в печата напишат 2-3 реда и толкоз. А всички неизвестности без послетствия.

21

Анонимен

преди 5 години

Aliens

20

Анонимен

преди 5 години

"Номер 10 с работата в Гугъл тихичко го изтриха...А ти силно разширявай общата си култура с подобни статии..."Там е проблемът, че пpoстите хора слагат на една везна и ония дето са го изтрили и общата култура, че в Израел се кланят на Молох и жетват деца в името на вярата си. А твоята обща култура е по-ниска от коментарите в подобни статии... Очевидно!

19

Анонимен

преди 5 години

Шерлок Холкмс да ни лъска обувките на нас балкнаците, статията излезе преди по-малко от час и след само 15-20 коментара вече случая е разрешен!

18

Анонимен

преди 5 години

50 години никой не може да разбере како е станало с момичето, но...двама балкански субекта отдолу, разрешиха случая, само от три реда факти в статията.Браво момчета! Велики сте!

17

До 16

преди 5 години

Номер 10 с работата в Гугъл тихичко го изтриха...А ти силно разширявай общата си култура с подобни статии...

16

Шишо Бакшишо

преди 5 години

Хаааа. Яснооо. Отишла и погалила магарето. А къде го е погалила? Е тука е заровено кучето.

15

Анонимен

преди 5 години

"Поредната статия в която индивиди като номер 10 и 13 да се развихрят."Ами това, че ти си кон с капаци и нито имаш знания, нито обща култура, нито си осведомен, си е твой проблем.

14

Анонимен

преди 5 години

Поредната статия в която индивиди като номер 10 и 13 да се развихрят. Каквито статиите такива и коментарите под тях

13

Анонимен

преди 5 години

Явно пак сме в зоната на здрача. БГ последна по свобода на словото в Европа.

12

Анонимен

преди 5 години

Дали зетя не е я причакал и насилил, след това убил и заровил. Зетя може да е имал интерес към най-малката от сестрите.

11

Анонимен

преди 5 години

Всяка година в Израел изчезват стотици деца, поради това, че евреите още спазват старите си вярвания. А именно, че в чест на Молох, евреите в Израел правят човешки жертвоприношения с нееврейски деца. И никой не се запитва за тях. А в тая статия изчезнало едно момиче и хайдеее, цяла статия ще и напишем.

10

почва да става тъпо

преди 5 години

"13 годишна, която носи цигари, за да го подари на съпруга си? "Колко неразбрали още ще има?! 13-годишната има сестра, която е омъжена, цигарите ги носи на мъжа на сестра си!