71

Анонимен

преди 5 години

До тонката Сега нали ДПС и ГРЕБ а оправиха ? Много поздрави от Турски поток ,от Мюфтииството !

70

ПроСоТо

преди 5 години

притчата че "ние си избираме политиците" е за малки деца.Външното влияние и натиск са тотални.Като започнеш от инструкциите,които получават "любимците",минеш през директното финансиране и стигнеш до директната подкрепа.То не беше Уорлик,то не беше турчина...Специално *** им е "любимец" така,както предания слуга е е"любимец" на господаря си.А за Илия Павлов е прав-и Боко и Илия са "от един дол дренки",разлика за Уорлик нямаше да има..Просто Тиквун изтегли "дългата клечка"..

69

Панталей Партизанина

преди 5 години

Гумата на Фалкона се е спукала защото Борисов и Герб не отделят средства от бюджета за гумата на Фалкона! Това може да се случи само при хора които мислят само за лична облага като Герб. Ако Фалкона беше при БСП, гумата щеше да е надута и самолета поддържан то последен болт! Защото БСП се грижи за имуществото на държавата! Герб краде имуществото.

68

Бойко Оставков

преди 5 години

Тактиката на Бойко да праща с лека ръка в оставка всеки от обкръжението си накрая ще се обърне срещу него. Накрая калинките ще се разбунтуват и ще го изпратят в пенсия. Колко ще оцелеят без него е друг въпрос.

67

Анонимен

преди 5 години

като заплодимис бюстие е било спукана гума ***. оставките са нищо. само въжето ще ви оправи вас. а още по добре каторга. да видиш какви магистрали по шипка ще изкопаеш и кокалите ще си оставиш там даже.

66

ПроСоТо

преди 5 години

оставките наистина са нищо!..Нито една "знакова фигура" от Харема му,подала оставка ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, не е отишла на съд!..не знам до кога ще го държат тоя да дерибейства "над бащино ми огнище"..Явно е перфектния слуга и "Големите началници",галещи го по кра туната,просто не искат да се разделят с него...."Но све има край,па чак и Минимакс"!а на теб,българино,дпе да ти е яко!

65

друг

преди 5 години

Фалкона на Боко ли е ??или на народа ??Или на Златев ??а може би Цецов!!Баце съвсем го е хванала критическата..откъде да подават оставка другите?? Който управлява и гуши той е редно да подава.Приемам залог на бъчва вино и ш@-пар, че Цецо ще пенсионира Винету

64

ОСТАВКА

преди 5 години

Баце, неадекватен си! Ходи си гледай унука, докато не е станало късно. Народната "любов" ще те настигне и тогава ще стане лошо.

63

Анонимен

преди 5 години

Да се проверят шофьорите за връзки с колегата президент! Елементарно! Казал им е да го стресират малко с лупинги и симулирани аварии, белки дойде акъл в дебелата му тиква!

62

Ми

преди 5 години

Снощи няколко от ония дето не подават оставки са били забелязани около гумата на бибитко, а е имало и сеирджии - каза мето меверето, а хамсиев кимайки утвърдително тия дни около Великден щял да разпореди проверка на случая.

61

марко

преди 5 години

Малшанс , кога ли сме имали късмет , та и сега, пфу язък

60

Анонимен

преди 5 години

Та Нинова с цялата си група напусна парламента! Каква оставка искате повече от нея!

59

Оня с коня

преди 5 години

Явно се почна. Недокосваемният, дето го галят по главицата, май кармата го притиска. Сега леко, утре още по-силно. Скоро пак ще има високо кръвно и скъсан менискус. Само да не плаче, когато има нов, Народен съд! Сорос няма да помогне! Той и сам на себе си не може да помогне вече. Получил е повиквателна от едно, друго място!

58

Анонимен

преди 5 години

Какви оставки искаш от другите бе, Тиквич!? Ти си във властта, а не те!

57

люля-кебаб

преди 5 години

Ох.... отдъхнах си!! Какво успокоение за нощта, преди сън! Аз си помислих, че се е случило непоправимото, изгубили сме вожда си и ще ни се наложи да се върнем в пещерната епоха! Ей сега го местя в другия крачол и ще си сипя една за здравето на бащицата!!!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Днес Валери Симеонов каза, че и Борисов вече трябва да мисли за оставка.

55

Анонимен

преди 5 години

За една спукана гума на Фалкона такава олелия, а българският народ кара по капли, но никой не го чува.

54

бай Тъпчо

преди 5 години

Хиляда човека в Габрово щурмуваха полицейския участък, дето са задържани мингалците пребили продавача, а тука за гумата на Бойко приказват...

53

Те ни гледат сеира

преди 5 години

"Те ни гледат сеира" : само този цитат от изказването на великият вожд е достастъчен и показател за всичко, което в Европа се мисли за ***!!

52

Анонимен

преди 5 години

Апартаментаджиите отговарят на удара - пукнаха му гумата.